Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Κατά 90% θα ανανεωθεί ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου μέχρι το τέλος του 2018

Στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανανέωσης που ξεκίνησε το 2016

Κατά 90% θα ανανεωθεί ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου μέχρι το τέλος του 2018
13.08.2018 | 14:22
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κατά 90% θα ανανεωθεί ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βόλου μέχρι το τέλος του 2018, στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανανέωσης που ξεκίνησε το 2016. Από τα 88 λεωφορεία που διαθέτει ο στόλος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας τα 74 ανήκουν στους μετόχους ιδιώτες και τα υπόλοιπα στην εταιρεία.
Η ανανέωση συνδέεται με την ασφάλεια των επιβατών αλλά και του οδηγού, (συστήματα μείωσης κινδύνων ατυχήματος σε μεγάλο βαθμό, σύστημα φρεναρίσματος όταν μπροστά φανεί εμπόδιο, ειδική ανάρτηση για τη θέση του οδηγού που τον “ξυπνά” σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει χαλαρώσει ιδιαίτερα και νυστάζει) κατά δεύτερο ρόλο με την άνεση των επιβατών (κλιματισμός, καλύτερο και πιο άνετο ταξίδι, παροχή wifi) και φυσικά τα οχήματα είναι αντιρυπαντικής τεχνολογίας.
Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Δημήτρης Κολυνδρίνης, με τη διάρθρωση των δρομολογίων που το πιο μακρινό είναι η Αθήνα, δεν απαιτείται η παρουσία δεύτερου οδηγού ενώ στάσεις γίνονται κάθε δύο ώρες. Επιπλέον ανέφερε ότι σταδιακά αυξάνεται η επισκεψιμότητα του site του Υπεραστικτού ΚΤΕΛ Μαγνησίας ενώ κάθε μήνα είναι όλο και περισσότεροι αυτοί που επιλέγουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να ενημερωθούν για τα δρομολόγια.
Αυτή τη περίοδο η επιβατική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τους περισσότερους να ταξιδεύουν από Αθήνα προς Βόλο και προς Πήλιο και περιοχή Μιτζέλας.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^