Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Καναλια, Κερασιά, Κεραμίδι ζητά η Κολυνδρίνη

Πλημμύρες σε Κανάλια, Κερασιά, Κεραμιδι - Κομμένος ο δρόμος προς Σκλήθρο

Να κηρυχτούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Καναλια, Κερασιά, Κεραμίδι ζητά η Κολυνδρίνη
27.06.2018 | 10:26
Agronuts
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
AXON
Δαλαβίκας Bikes
Smartbox - Ανέστης Θεοδώρου
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τις πληγές της μετρά η Θεσσαλία απο το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας, με το Πήλιο, τη Μαγνησία και τον Κίσσαβο, να δοκιμάζονται περισσότερο από τις καταρρακτώδεις βροχές που συνεχίστηκαν μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, με την αντιπεριφερειάρχη Μγνησία Δωροθέα κολυνδρίνη να ζητά να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Ρήγα Φερραίου..

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο δήμο Ρήγα Φεραίου, όπου υεπρχείλισ ο ποταμός Κερασιώτης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει ένα ζευγάρι που απεγκλωβίστηκε τελευταία στιγμή από το αυτοκίνητο που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Κερασιώτη, ο δήμος Βόλου όπου είχαμε υπερχείλιση του Ξηριά, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν δύο κοπέλες που επέβαιναν σε ΙΧ στις Άσπρες Πεταλούδες, το οποίο κατακλύστηκε από τα νερά και ο δήμος Αγιάς, όπου ειχαμε πλημυρικά φαινόμενα σε Βελίκα, Σωρηρίτσα, Αγιόκαμπο, είχαμε κατολισθήσεις και κλείσιμο του δρόμου προς Σκλήθρο και πλυμμύρες σε χωράφια στην Αμυγδαλή κι το Καλαμάκι.

 

 Να

 

Σπίτια πλημμύρισν σε Κανάλια, Στεφανοβίκειο, Κερασιά και Κεραμίδι στο δήμο Ρήγα Φεραίου, ενώ τα νερά των χειμάρρων έπνιξαν κτηνοτροφικές μονάδες. Μεγάλη δοκιμασία το απόγευμα και για το δήμο Ζαγοράς- Μουρεσίου που ακόμη δεν έχει επουλώσει τιςπληγές από τις καταστροφικές πλημμύρες του χειμώνα.

 Να

Να

Πλημμύρισαν πάνω από 20 σπίτια στη Μαγνησία

Να κηρυχθεί η περιοχή της Κερασιάς, των Καναλίων και του Κεραμιδίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, μετά τα χθεσινά καιρικά φαινόμενα που είχαν ως συνέπεια να πλημμυρίσουν πάνω από 20 σπίτια, να κοπούν δρόμοι και η κυκλοφορία των οχημάτων, να γεμίσουν ρέματα και χωράφια με νερό, θα ζητήσει η Π.Ε. Μαγνησίας.

Σήμερα θα γίνει η εκτίμηση των ζημιών και θα γίνει προσπάθεια για πρόσκαιρη αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Στο μεταξύ, ζημιές, κυρίως στο αγροτικό αλλά και σε σημεία του εθνικού δικτύου που διαπερνά την περιοχή, φάνηκαν με το πρώτο φως της ημέρας στο δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου, όπως δήλωσε σήμερα το πρωί o δήμαρχος Παν. Κουτσάφτης. Στην ευρύτερη περιοχή δεν φάνηκε να δημιουργήθηκαν επιπλέον προβλήματα, ωστόσο, σήμερα που βρέχει λιγότερο, θα γίνουν επισκέψεις σε διάφορα σημεία του δήμου.

Να

Κατολισθήσεις στη Λάρισα

Στον νομό Λάρισας σημειώθηκαν κατολισθήσεις λόγω της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων που έπληξαν την περιοχή.

Λόγω της κακοκαιρίας στο σημείο, τα μηχανήματα του δήμου δεν μπόρεσαν να επιχειρήσουν χθες, ώστε να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, οπότε αναμένεται η εκτόνωση του καιρικού φαινομένου για να γίνει η επιχείρηση.

 

Να


Πάλι η ζαγορά χτύπησε ρεκόρ σε χιλιοστά βροχής!Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^