Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Πέντε χρόνια σε Λαρισαίο για παιδική πορνογραφία

παρακλάδι της υπόθεσης «Τσάρλι»

Πέντε χρόνια σε Λαρισαίο για παιδική πορνογραφία
20.09.2017 | 10:48
eway pass - Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Επιμελητήριο Λάρισας - Εξοικονομώ
Ζαγορίν
ΑΝΑΣΑ - Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΓια περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα links:
( www.thessalia-espa.gr, www.efepae.gr,
  www.aedep.gr, www.espa.gr )
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO

Ένα παρακλάδι της υπόθεσης «Τσάρλι», που σχετίζεται με την παιδική πορνογραφία, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Λάρισας όπου ένας Λαρισαίος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και χρηματικό πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, καθώς κρίθηκε ένοχος για την πράξη της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας κατά συνήθεια.

 Ο νεαρός άντρας βρέθηκε να έχει καταχωρισμένα σε έναν σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού του υπολογιστή, CD και DVD, περίπου 8 χιλιάδες φωτογραφίες αλλά και 174 βίντεο με παιδιά γυμνά σε διάφορες στάσεις και η απόφαση για την ενοχή του ήταν ομόφωνη. 

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα απεικονίζονταν πολύ μικρά παιδιά από 3 έως 10 ετών. Η επιχείρηση «Τσάρλι», σύμφωνα με τα προ ετών ρεπορτάζ των αθηναϊκών ΜΜΕ, ήταν μια διεθνής επιχείρηση που ξεκίνησε από τη «Σκότλαντ Γιαρντ», η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε τις αστυνομίες των υπόλοιπων χωρών, όπου είχαν εντοπιστεί ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του Ιντερνετ. 

Στην Ελλάδα στάλθηκαν οι κωδικοί τουλάχιστον 158 ηλεκτρονικών ιχνών, χρηστών της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, οι οποίοι αντάλλασσαν τις εικόνες και τα βίντεο με το σκληρό παιδικό πορνό, ακόμα και παιδιών ηλικίας δύο ετών. «Η πρόσβασή μου στο υλικό αυτό ήταν μια επιπόλαιη, και απερίσκεπτη ενέργεια, για την οποία έχω μετανιώσει» είχε τοποθετηθεί από το πρώτο κιόλας δικαστήριο. Το χθεσινό δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Πηγή: ΕλευθερίαΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος - 100% φυσικοί χυμοί
Φαίδων Αρτοποιήματα
alphawood
e-shop ΕΥΘΥΜΙΟΥ - Ορθοπαιδικά και Ιατρικά Βοηθήματα
Agronuts
Αστικό Βόλου
Νέος Αγών
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^