Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Τσιρώνης: «Ευκαιρία οι δασικοί χάρτες»

Στη Λάρισα σήμερα ο αναπληρωτής Υπουργός Αγρ. Ανάπτυξης

Τσιρώνης: «Ευκαιρία οι δασικοί χάρτες»
17.06.2017 | 16:45
Agronuts
Horizon
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δήμος Λαρισαίων - Πρόσκληση
exalco
Ενωμενα Φροντιστήρια
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, συμμετέχοντας σε ημερίδα για την κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία. Σε δηλώσεις του στη Θεσσαλία Τηλεόραση εξάλλου, ο κ. Τσιρώνης τόνισε, όσον αφορά το θέμα των δασικών χαρτών, ότι πρόκειται για μία χρυσή ευκαιρία για τους πολίτες προκειμένου να νομιμοποιήσουν οριστικά και αμετάκλητα εκτάσεις και ακίνητη περιουσία, που βρίσκονται σε αμφισβητούμενο καθεστώς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού, Σωκράτη Φάμελλου, από θεσσαλικής πλευράς δεν έχουν ανταποκριθεί οι δήμοι Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νότιου Πηλίου, Οιχαλίας, Σκοπέλου, Τυρνάβου και Φαρσάλων, ωστόσο σε πολλές περιοχές καταγράφονται προβλήματα, με τους κατοίκους να τονίζουν οι δασικοί χάρτες περιλαμβάνουν κατοικημένες και καλλιεργούμενες, εδώ και δεκαετίες, περιοχές.

«Μπορούν οι πολίτες να τελειώνουν με αυτό το θέμα μια και καλή» τόνισε ο κ. Τσιρώνης, στεκόμενος στην αναγκαιότητα των δασικών χαρτών, ώστε να ξεκαθαρίσει και αυτό το πεδίο και να μην υπάρχουν εμπόδια για αναπτυξιακές κινήσεις και επενδύσεις.

Χρυσόστομος ΤρίμμηςΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Όλυμπος-Κλιάφα
Τσίπουρο Τυρνάβου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^