Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Συμφώνησαν Μπέος-Ντούμος για τον ερχομό της Πύδνας Κίτρους στον Βόλο

Με σκοπό τη δημιουργία μιας τρίτης ομάδας

Συμφώνησαν Μπέος-Ντούμος για τον ερχομό της Πύδνας Κίτρους στον Βόλο
25.04.2017 | 14:15
Animus Benefits
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δαλαβίκας Bikes
alphawood
Δήμος Λαρισαίων - Μένουμε Ασφαλείς
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ΕΒΟΛ - Το δικό μας γάλα
Μικρές Αγγελίες

Για συμφωνία του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της Πύδνας, Γιάννη Ντούμο, κάνει λόγο ρεπορτάζ του pieriasport, με σκοπό τη δημιουργία μιας τρίτης ομάδας στον Βόλο με την ονομασία Α.Σ. Βόλου, που θα παίξει στη Γ’ Εθνική. Αν και δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ, είναι ευνόητο ότι στόχος αυτής της συμφωνίας είναι να μεταφερθεί η ομάδα της Κατερίνης στον Βόλο και να παίξει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Μια είδηση η οποία δεν έχει ακόμη επαληθευτεί αλλά βλέπει το ...φως της δημοσιότητας βάσει κάποιων πληροφοριών που έχει το Pieriasport, αναφέρει τη συμφωνία Αχιλλέα Μπέου και Γιάννη Ντούμου για τη δημιουργία της τρίτης ομάδας στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Μετά τις δυο ιστορικές και παραδοσιακές δυνάμεις του Βόλου, τον Ολυμπιακό και τη Νίκη, φαίνεται πως εκκολάπτεται μια νέα ποδοσφαιρική κίνηση, η οποία χωρίς υποχρεώσεις και οικονομικά βάρη προς τρίτους, θα αποτελέσει τη νέα δύναμη του αθλήματος στη Μαγνησία.

Το μέγεθος της δυναμικής που θα βγάλει θα προσδιοριστεί από την ανταπόκριση των φιλάθλων της περιοχής στα νέα ποδοσφαιρικά δεδομένα, τα οποία θα δημιουργηθούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι η παρουσία των δυο ισχυρών παραγόντων του ποδοσφαίρου στην ηγεσία της επερχόμενης κίνησης, προϋποθέτουν ένα ευοίωνο μέλλον για το εγχείρημα. Οι πληροφορίες μας λένε για τον ΑΣ Βόλου με έδρα τον Βόλο και εναρκτήρια συμμετοχή στη Γ- Εθνική κατηγορία».

pieriasport.grΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Μένουμε Λάρισα - Επιμελητήριο Λάρισας
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
Όλυμπος -Κεφίρ
Μένουμε ασφαλείς 300x250
Agronuts
Φαίδων Αρτοποιήματα
Τσίπουρο Τυρνάβου
ΟΣΔΕ - Δημόκας
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
Μένουμε Ασφαλείς 300x250 2
  ^