ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ
Σουηδία: YouTuber πέθανε από το κρύο σε χιονοθύελλα - «Θα τα καταφέρω» το τελευταίο μήνυμά του.(VID)
Συνήθιζε να διαμένει σε δάση και να καταγράφει τις εμπειρίες του στο κανάλι του.

Τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας στη Σουηδία βρήκε ο 22χρονος YouTuber, Στορμ ντε Μπουλ, ο οποίος συνήθιζε να διαμένει σε δάση και να καταγράφει τις εμπειρίες του στο κανάλι του.
Ο 22χρονος βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Λάπλαντ στις 30 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη μητέρα του «τα πόδια του ήταν παγωμένα, τα χέρια του όχι, μπορεί να φορούσε ακόμα τα γάντια του». Η ίδια είπε, επίσης, ότι η μύτη του 22χρονου ήταν σπασμένη, στοιχείο που δείχνει ότι μπορεί να είχε πέσει. «Πρέπει να υπέφερε για αρκετό καιρό και να πέθανε μόνος του. Σκέφτομαι τις τελευταίες του στιγμές και αυτό με διαλύει» πρόσθεσε.
Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η χιονοθύελλα, ο 22χρονος φέρεται να έστειλε μήνυμα στη γιαγιά του στο οποίο έγραφε «χιονίζει πολύ εδώ. Αλλά μην ανησυχείς, θα επιβιώσω, το ξέρεις».
Κατά πληροφορίες ο Στορμ πρόλαβε να στείλει βίντεο και σε έναν φίλο του, στο οποίο το χιόνι έμπαινε στα παπούτσια και την τσάντα του, ενώ ο αέρας λυσσομανούσε: «Το σημερινό βράδυ θα είναι το χειρότερο, Θέε μου».
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο γιατί ο 22χρονος εγκατέλειψε το καταφύγιό του, με τη μητέρα του να εκτιμά ότι μπορεί να μην είχε άλλη επιλογή: «Ο άερας ξερίζωνε δέντρα εκείνο το βράδυ. Μπορεί να είχε διαλυθεί η σκηνή του και να μην είχε άλλη επιλογή από το να ξεκινήσει να περπατάει. Όμως έξω είχε -6 βαθμούς Κελσίου και η αίσθηση θα ήταν -18».
Ο νεαρός YouTuber φέρεται να πρόλαβε να ειδοποιήσει τις αρχές, λέγοντας ότι είναι τραυματισμένος και χρειάζεται βοήθεια, αλλά η κακοκαιρία δεν επέτρεψε στα σωστικά συνεργεία να τον προσεγγίσουν.
Όταν τον βρήκαν, ο 22χρονος ήταν μακριά από τη σκηνή του και ο σάκος του ήταν άδειος, έχοντας μέσα μόνο την οδοντόβουρτσα του και το σλίπινγκ μπαγκ του.
ΠΗΓΗ protothema.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 12:36
Φωτιά τώρα στην Πάρνηθα: Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και 4 αεροσκάφη - ΛΑΡΙΣΑ | 30.04.2026 | 12:16
Ολική ήταν η καταστροφή στην επιχείρηση μασάζ στην Κύπρου από τη χθεσινή πυρκαγιά (video) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 30.04.2026 | 12:00
Στο ΠΑΣΟΚ ο Νικόλας Φαραντούρης: «Υιοθετώ το μήνυμα Ανδρουλάκη, ενώνω κι εγώ τη φωνή μου» - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 30.04.2026 | 10:27
Δραματική μείωση του χιονιού στα ελληνικά βουνά λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη - ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 10:12
«400 τραυματισμοί παιδιών με πατίνι το 2025» -Σοκ με τον 13χρονο που έχασε τη ζωή του στην Ηλεία - ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 09:46
Καιρός: Από τα 29άρια σε «χειμωνιάτικη» Πρωτομαγιά – Βουτιά θερμοκρασίας και θυελλώδεις βοριάδες - ΕΛΛΑΔΑ | 30.04.2026 | 09:43
Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ζητά επιτάχυνση των διαδικασιών για τα θύματα σε Μάτι, Μάνδρα και Τέμπη - ΒΟΛΟΣ | 30.04.2026 | 09:38
Οι σεισμοί στην Σκιάθο προβληματίζουν τους επιστήμονες: Η συσσωρευμένη ενέργεια και το ρήγμα της Ανατολίας
- ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:22
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Σωτήρης Λιάπης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 09:44
Μπαίνει στις ράγες το έργο Λάρισα–Βόλος: ηλεκτροκίνηση, ETCS και πλήρης αναβάθμιση - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 19:42
Καιρός: Πρωτομαγιά με ομπρέλα και ψύχρα - Η Λάρισα στις 8 περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας - ΛΑΡΙΣΑ | 30.04.2026 | 08:53
Οκτώ Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 14:30
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο κέντρο της Λάρισας σε επιχείρηση μασάζ (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.04.2026 | 09:24
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 29.04.2026 | 14:13
Μέτωπο για την υλοποίηση των ώριμων έργων αντιπλημμυρικής προστασίας – Πρόσκληση σε Χατζηδάκη για αυτοψία στo πεδίο (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 29.04.2026 | 20:19
Τραγωδία στην Ηλεία: Κατέληξε ο 13χρονος που τραυματίστηκε με το πατίνι








































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed