ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Έχανε το σπίτι της η διαφημίστρια που έκανε βουτιά θανάτου στο λιμάνι – «Την έβλεπα στενοχωρημένη»
Πριν βρεθεί νεκρή είχε απευθυνθεί στο νοσοκομείο του Ρίου για να ζητήσει βοήθεια

Η αγωγή που ακολουθούσε, η κατάσχεση του σπιτιού και τα οικονομικά προβλήματα που ξεκίνησαν από το 2010
Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης γνωστής διαφημίστριας, Μαρίας Καραγιάννη, την Κυριακή του Πάσχα όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.
Σε βίντεο που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ο Alpha, καταγράφονται οι τελευταίες κινήσεις της 48χρονης διαφημίστριας που ανασύρθηκε νεκρή από το λιμάνι της Πάτρας.
Σύμφωνα με το βίντεο, στις 09:43 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, η 48χρονη φαίνεται να κρατά ένα σακίδιο στα χέρια της ενώ βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της, λίγο πριν φύγει από αυτό. Η γυναίκα φοράει μια ροζ ζακέτα και ένα λευκό σορτσάκι και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, καθώς δεν αισθανόταν καλά.
Η 48χρονη Μαρία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή και μία φορά τον μήνα έκανε και μία ένεση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Αφού πήγε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη, έφυγε.
Μετά από 3 ώρες, στις 12:45, αυτόπτης μάρτυρας είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στο λιμάνι.
Μετά τις 13:00, αφού το αυτοκίνητο είχε πέσει ήδη στο λιμάνι, ο αδερφός της γυναίκας ανέφερε στην κατάθεσή του πως του τηλεφώνησαν από το νοσοκομείο και τον ενημέρωσαν πως η 48χρονη «ήρθε εδώ, δεν ήθελε να μείνει και για να την κρατήσουμε χρειαζόμαστε εισαγγελική εντολή».
Ήταν θέμα χρόνου η κατάσχεση του σπιτιού της – Τι λέει ο αδερφός της
Νέα αποκάλυψη θέλει τη 48χρονη Μαρία να έχανε το σπίτι της λόγω χρεών.
«Κανένας δεν περίμενε ότι θα έκανε αυτό το πράγμα» λέει ο αδερφός της διαφημίστριας που ήταν και μητέρα δύο παιδιών.
Φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ήταν θέμα χρόνου η κατάσχεση του σπιτιού της.
Όπως συνεχίζει ο αδερφός της τα οικονομικά προβλήματα ξεκίνησαν μετά την οικονομική κρίση το 2010. «Δεν μπορούσε να πληρώνει τη δόση του δανείου, είχε μικρά παιδιά».
«Αφήστε με μόνη» έλεγε στα αδέρφια της η 48χρονη μία μέρα πριν ανασυρθεί νεκρή από το λιμάνι της Πάτρας
«Αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά, αλλά όλα αυτά την είχαν ταράξει τα τελευταία χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο ακολουθούσε και κάποια αγωγή» συνεχίζει. Έκανε κάποιες ενέσεις, και στην τελευταία δόση είχε πάθει μόλυνση και πονούσε πολύ, υποστηρίζει ο αδερφός της, ενώ η 48χρονη φέρεται να του είχε πει πως δεν ήθελε να την ξανακάνει.
«Τελευταία φορά την είδα, το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα. Ήταν στενοχωρημένη κάπως, δεν είχε διάθεση» είπε ενώ συμπλήρωσε πως τους έλεγε ότι ήθελε να την αφήσουν μόνη της.
- ΛΑΡΙΣΑ | 19.09.2025 | 09:10
Ελασσόνα: Συλλήψεις για την παραβίαση μέτρων κατά της ευλογιάς - ΛΑΡΙΣΑ | 19.09.2025 | 09:07
Λάρισα: «Δεν θέλω να ζήσει άλλη γυναίκα την κόλαση που έχω περάσει» λέει θύμα του γιατρού της Π.Α. που τέθηκε σε διαθεσιμότητ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 19.09.2025 | 08:54
Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ εκλέγεται σήμερα ο Μαξ. Χαρακόπουλος - ΒΟΛΟΣ | 19.09.2025 | 08:50
Στάχτη 250 στρέμματα με ελιές στους Αγίους Θεοδώρους Μαγνησίας - ΒΟΛΟΣ | 19.09.2025 | 08:45
Δύο μέρες στους δρόμους συνεργεία του Δήμου Βόλου για τα σπασμένα δέντρα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 19.09.2025 | 08:41
Εγκαινιάστηκε η οικολογική γιορτή Καρδίτσας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.09.2025 | 22:50
Στα 2,09 δισ. ευρώ ο ετήσιος προϋπολογισμός της ΚΑΠ για την Ελλάδα μετά το 2027,μειωμένος κατά 20% - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.09.2025 | 22:41
Δίμηνη διορία από την ΕΕ για τους ψηφιακούς χάρτες ΟΣΔΕ – Κίνδυνος αναστολής πληρωμών χωρίς έγκαιρο σχέδιο δράσης
- ΛΑΡΙΣΑ | 18.09.2025 | 11:07
«Έφυγαν» από τη ζωή έξι Λαρισαίοι - ΛΑΡΙΣΑ | 18.09.2025 | 19:26
Λαρισαίος στρατιωτικός γιατρός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με υπογραφή Δένδια – Γιατί καταγγέλλεται - ΛΑΡΙΣΑ | 18.09.2025 | 09:42
Φυτεία «μαμούθ» με πάνω από 5.000 δενδρύλλια χασίς στον Όλυμπο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 18.09.2025 | 13:25
Τα τρακτέρ στον κόμβο του Ε-65, αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τις προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΒΟΛΟΣ | 18.09.2025 | 10:58
Ξυπνήσαμε με φθινόπωρο, πόσο θα διαρκέσει η ψύχρα - Ζημιές στον Βόλο από ισχυρούς ανεμους - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 18.09.2025 | 10:00
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο κτηνοτρόφος «πολυτελείας» και το κέντρο μασάζ που έλαβε επιδοτήσεις - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 18.09.2025 | 12:31
Κουρέτας: Η κτηνοτροφία στη Θεσσαλία κινδυνεύει – Δημιουργούμε 17 απολυμαντικούς σταθμούς - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 18.09.2025 | 19:07
Στον Ε-65 με τα πόδια και συμβολικό αριθμό τρακτέρ οι αγρότες-τα αιτήματα του πανθεσσαλικού μπλόκου (φωτο-video)