ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η Λυδία πήρε το επίθετο της Καρολάιν
Η τρίχρονη πλέον Λυδία ζει με τη γιαγιά και την υπόλοιπη οικογένειά της στις Φιλιππίνες.

Η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Κάρολαϊν Κράουτς, σχεδόν τρία χρόνια μετά την δολοφονία της μητέρας της πήρε το επίθετό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την δικαστική απόφαση που προηγήθηκε και επίσημα πλέον, η κόρη τους άλλαξε το επίθετό της και έλαβε το πατρικό της μητέρας της. Πλέον ονομάζεται Λυδία Κράουτς, κάτι που ήταν επιθυμία των γονιών της αδικοχαμένης Κάρολαιν. Μάλιστα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ήταν που ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της ανήλικης.
Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Κάρολαιν, Ντέιβιντ Κράουτς, είχε δηλώσει ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να μην ξαναδεί τη Λυδία.
Μετά τη γυναικοκτονία της μητέρας της, η τρίχρονη πλέον Λυδία ζει με τη γιαγιά και την υπόλοιπη οικογένειά της στις Φιλιππίνες. Με αυτή την απόφασή τους οι γονείς της Καρολάιν δείχνουν πως θέλουν να μεγαλώσει το παιδί μακριά από όσα θυμίζουν τη δολοφονία της μητέρας της.
Πως αντέδρασε στην αλλαγή στο επίθετο
Στην αλλαγή στο επίθετο της κόρης του Λυδίας αντέδρασε μέσα από την φυλακή ο δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς ανέφερε:
«Θέλουμε το καλύτερο για το παιδί, να είναι καλά, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην γιαγιά του».
Όπως φαίνεται η αντίδρασή του δεν είναι αρνητική ενώ ο πληθυντικός που χρησιμοποιεί πιθανότατα αφορά την οικογένειά του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μικρή Λυδία, η κόρη της Κάρολαιν Κράουτς που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έχει πλέον το επίθετο της μητέρας της, αφού η οικογένεια της δολοφονημένης γυναίκας επιθυμεί το κορίτσι να μην έχει τίποτα που να τή συνδέει με τον πατέρα της, μετά το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε τον Μάιο του 2021.
Μάλιστα, άλλαξε και επίσημα με δικαστική απόφαση το επίθετο της και πήρε το πατρικό της μητέρας της. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκε η γραφειοκρατική διαδικασία από τις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ο Δήμος ενέκρινε την αλλαγή του επιθέτου της. Τις διαδικασίες κίνησε ο δικηγόρος της οικογένειας από τον Βόλο. Το ανήλικο παιδί μετά τη δολοφονία της μητέρας της, ζει με τη γιαγιά της και την οικογένειά της στις Φιλιππίνες.
- ΕΛΛΑΔΑ | 07.07.2025 | 23:49
Ξάνθη: Νεκρά εντοπίστηκαν τα δύο 16χρονα αγόρια που αγνοούνταν - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.07.2025 | 23:05
«Έβρασαν» σήμερα Φάρσαλα , Καρδίτσα- Τακούδης αύριο και μεθαύριο 40 με 41 η Θεσσαλία (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.07.2025 | 22:52
Τέμπη: Αιχμές συγγενών θυμάτων κατά Καρυστιανού -Τι λένε Βλάχος και Πλακιάς για τις υπογραφές που κατέθεσε στη Βουλή - ΒΟΛΟΣ | 07.07.2025 | 22:47
Προς ΥΠΑΑΤ: Σημαντική η ολοκλήρωση των ελέγχων στο σχήμα ενίσχυσης του ΥΠΑΑΤ για τις παρακάρλιες γεωργικές εκτάσεις - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 07.07.2025 | 22:41
Διαμάντι το σκληρό στις αποθήκες ΕΑΣ Ορεστιάδας βλέπει ψηλά ο διαγωνισμός - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 07.07.2025 | 22:33
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Εννέα στους δέκα «βλέπουν» πολιτικές ευθύνες της Κυβέρνησης για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.07.2025 | 22:29
Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά στη Θεσσαλία-Η πυροσβεστική απευθύνει έκκληση - ΛΑΡΙΣΑ | 07.07.2025 | 22:24
Κόντρα Κέλλα, Κόκκαλη στη Βουλή: «Θα σας θυμούνται ως νέο Μαυρογιαλούρο» – «Κοιτάξτε τα της παράταξής σας, τις δημοσκοπήσεις»
- ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 07.07.2025 | 09:53
Έξαλλος ο Πορτοσάλτε για τον εκβιασμό της Μακρή: «Βρομιαραίοι και τρισάθλιοι αρουραίοι μέσα στα site» - ΛΑΡΙΣΑ | 07.07.2025 | 09:42
Τραγωδία στους Νέους Πόρους: Πνίγηκε 75χρονη Καλαμπακιώτισσα κατά τη διάρκεια εκδρομής - ΕΛΛΑΔΑ | 07.07.2025 | 13:11
Στη Βουλή η Καρυστιανού - Κατέθεσε 1,3 εκατομμύρια υπογραφές για την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος - ΒΟΛΟΣ | 07.07.2025 | 15:38
Βόλος: Την Πέμπτη ενώπιον της Δικαιοσύνης ο ιδιοκτήτης ΜΜΕ που κατηγορείται ότι εκβίαζε την Ζ. Μακρή - ΕΛΛΑΔΑ | 07.07.2025 | 09:45
«Καμίνι» η χώρα με θερμοκρασίες έως 42 βαθμούς Κελσίου – Στα ύψη ο υδράργυρος - ΒΟΛΟΣ | 07.07.2025 | 15:44
Στη Μαγνησία την Τρίτη ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 07.07.2025 | 22:52
Τέμπη: Αιχμές συγγενών θυμάτων κατά Καρυστιανού -Τι λένε Βλάχος και Πλακιάς για τις υπογραφές που κατέθεσε στη Βουλή - ΛΑΡΙΣΑ | 07.07.2025 | 15:49
Στη Λάρισα για τη συλλογή υπογραφών ο Χρήστος Κωνσταντινίδης – «Δικαιοσύνη για τα Τέμπη»