ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Σαλαμίνα: Δεν τον αναλαμβάνει κανείς δικηγόρος - Ανέκφραστος ο 71χρονος που σκότωσε τη Γεωργία, πήρε προθεσμία
Ατάραχος ο 71χρονος, που μετά τη σύλληψή του "έσπασε" και ομολόγησε το έγκλημα.

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 71χρονος που οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια Πειραιά, για τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα. Η απολογία του θα γίνει την Παρασκευή και έως τότε θα βρίσκεται υπό κράτηση.
Ο δράστης, που μετά τη σύλληψή του "έσπασε" και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, βγήκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας από το κτίριο, ατάραχος και ανέκφραστος, χωρίς να απαντά στους δημοσιογράφους, που τον ρωτούσαν αν μετάνιωσε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τον θύτη δεν προτίθεται να αναλάβει κάποιος δικηγόρος, επομένως η Πολιτεία είναι αυτή που θα του ορίσει συνήγορο υπεράσπισης όταν η υπόθεση φτάσει στο δικαστήριο.
"Με κεράτωσε και τη σκότωσα"
O 71χρονος συνελήφθη χθες στο Κερατσίνι και ομολόγησε πως αυτός ήταν που πυροβόλησε θανάσιμα το θύμα. Εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο της 43χρονης Γεωργίας, ενώ κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα.
Στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι βρήκε την 43χρονη με άλλο άνδρα στο κρεβάτι και για αυτό της αφαίρεσε τη ζωή. "Έτσι το έκανα. Την έπιασα με άλλον στο κρεβάτι. Ήμασταν χρόνια μαζί και αυτή με κεράτωσε" φέρεται να είπε.
Το χρονικό της τραγωδίας
Ο 71χρονος σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στην είσοδο του πατρικού της. Της έστησε καρτέρι, περιμένοντας να φύγει από το σπίτι η μητέρα της, καθώς και το 15χρονο παιδί της από προηγούμενο γάμο. Ενώ ο ανήλικος ήταν στο σχολείο, ο δράστης πλησίασε το σπίτι, χτύπησε το κουδούνι και πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα, μόλις εκείνη πλησίασε, από το τζάμι που είχε η πόρτα.
Το θύμα έμενε τις τελευταίες ημέρες με τη μητέρα του, καθώς στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει τον 71χρονο για ενδοοικογενειακή βία. Όπως είχε πεις στους αστυνομικούς, μία ημέρα νωρίτερα ο σύντροφός της την χτύπησε, την απείλησε πως θα τη σκοτώσει και μετά έφυγε με το αυτοκίνητό της, παίρνοντας μαζί του το κινητό της τηλέφωνο. Η ΕΛΑΣ την συμβούλευσε να εγκαταστήσει το κινητό της την εφαρμογή panic button και να φύγει από το σπίτι στο οποίο συζούσε με τον κακοποιητή της, με την 43χρονη να ακολουθεί τις οδηγίες των αστυνομικών.
Οι Αρχές άρχισαν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον 71χρονο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Τελικά, τρεις ημέρες αργότερα, ο άνδρας αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης γυναίκας.
- ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 22:14
Τραγικό τροχαίο στη Λάρισα στον κυκλικό κόμβο Αγίου Γεωργίου- μία κοπέλα νεκρή κι ένα σοβαρά τραυματίας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.06.2025 | 22:04
Συνάντηση του Δημάρχου Λ. Πλαστήρα με τον Γενικό Γραμματέα Δασών - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 01.06.2025 | 22:00
Politico: Η Ευρώπη πετάει το νερό της στην αποχέτευση - ΕΛΛΑΔΑ | 01.06.2025 | 21:33
Τραγωδία στην Ηλεία: 55χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος - ΤΡΙΚΑΛΑ | 01.06.2025 | 20:01
Καλαμπάκα: Με εδέσματα προβατίνας πλαισιώθηκε το 27ο Αντάμωμα Χασίων - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.06.2025 | 19:10
Δωρεά παιδικών χαρών σε μειονοτικά χωριά στην Αλβανία από την ΠΕΔ Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 19:04
Δ. Κουρέτας: «Χρέος μας είναι να διατηρούμε ζωντανή την αλήθεια» - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 19:02
Ευ. Λιακούλη: «Αυτοδιοίκηση Τώρα : Διεκδικητική, Τολμηρή, Ελεύθερη!»
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.06.2025 | 09:50
Βλέπει σοδειές ρεκόρ φέτος το θεσσαλικό σιτάρι, χαμηλά προς το παρόν οι τιμές - ΛΑΡΙΣΑ | 31.05.2025 | 15:06
Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 16:24
Και νέα διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 22:14
Τραγικό τροχαίο στη Λάρισα στον κυκλικό κόμβο Αγίου Γεωργίου- μία κοπέλα νεκρή κι ένα σοβαρά τραυματίας - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.05.2025 | 17:20
Αγροτικές επιδοτήσεις: Στροφή στις επιδοτήσεις με «πράσινο» πρόσημο – Αποκαλυπτική έκθεση - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.06.2025 | 10:03
Βαριά τραυματίας 18χρονος έπειτα από πτώση από 2ο όροφο πολυκατοικίας στην Καρδίτσα - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.05.2025 | 11:09
Προθέσεις για σκληρό σιτάρι μέχρι τα 25 λεπτά, οι μικροί μύλοι σηκώνουν την αγορά - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.05.2025 | 15:16
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς στήθηκε το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων