ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
«Ήταν υπέροχο και η ενέργεια του κόσμου τρομερή...»
Τι δήλωσε ο Ρομέλο Γουάιτ για την επιστροφή του ΑΣΚ στο σπίτι του!

Στον ΑΣΚ παρά το γεγονός ότι η ήττες ερχόταν η μία πίσω από την άλλη στο πρώτο διάστημα του πρωταθλήματος, δεν επικράτησε πανικός.
Ωστόσο θα ήταν ψέμα αν λέγαμε πως δεν υπήρχε μια στεναχώρια για το γεγονός ότι η ομάδα δεν πήρε σε κάποια παιχνίδια αυτό που άξιζε μ’ αποτέλεσμα να είναι η μόνη χωρίς επιτυχία στη basket league.
Η νίκη όμως επί του Λαυρίου που συνοδεύτηκε με μία εξαιρετική εμφάνιση επανέφερε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση στην ομάδα που βλέπει τη συνέχεια ασφαλώς με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Ετσι στην αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πάει να απολαύσει το παιχνίδι που θα δώσει στο ΟΑΚΑ με τον πανίσχυρο Παναθηναϊκό επιδιώκοντας ό,τι καλύτερο μπορεί.
Ο ΡΟΜΕΛΟ ΟΥΑΙΤ ΣΤΟ “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”
Στις τάξεις των “κυανολεύκων” το κλίμα είναι εξαιρετικό καθώς όπως γράψαμε σχετικά και χθες πέρα από τη νίκη άπαντες χάρηκαν τη συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα με το Λαύριο και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους αποζημίωσαν με μια ωραία εμφάνιση.
Στο τέλος της αναμέτρησης ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Ρομέλο Γουάϊτ μιλώντας στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Ήταν υπέροχο. Η ενέργεια ήταν τρομερή. Ο κόσμος μας έδωσε μεγάλη διάθεση να αγωνιστούμε σκληρά. Κάναμε σπουδαία δουλειά αμυντικά και ένα σημαντικό παιχνίδι επιθετικά. H προσπάθεια που κάνουμε από την αρχή της σεζόν βγήκε στον αγώνα.
Η νίκη αναμφίβολα θα μας δώσει την ώθηση για τη συνέχεια, να παίξουμε ομαδικά και δυνατά αμυντικά. Μας δίνει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.»
ΜΕ ΤΟΥΣ “ΑΙΩΝΙΟΥΣ”…
Το πρόγραμμα στις επόμενες δύο αγωνιστικές για τον ΑΣΚ είναι πραγματικά πολύ δύσκολο καθώς αντιμετωπίζει τους δύο “αιώνιους” αντιπάλους που φέτος συνθέτουν ένα δίδυμο πολύ δυνατό στη basket league αλλά και στην Ευρωλίγκα.
Μετά τον Παναθηναϊκό που θα τον αντιμετωπίσει, όπως προαναφέραμε, στην Αθήνα το προσεχές Σάββατο (στις 5 το απόγευμα), θα υποδεχθεί αμέσως μετά τον Ολυμπιακό στην Καρδίτσα σ’ έναν αγώνα που πιθανότατα το κλειστό θ’ αποδειχθεί μικρό για να χωρέσει τους φιλάθλους που θα θέλουν να τον παρακολουθήσουν.
Με δεδομένο αυτό το πρόγραμμα (ακολουθεί μετά ο ΠΑΟΚ!) καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική ήταν η νίκη της περασμένης Κυριακής.
- ΒΟΛΟΣ | 10.05.2025 | 01:01
Βλάβη στο «Super Star» που αναχώρησε για Σκιάθο – Επιστρέφει στο λιμάνι Βόλου - ΕΛΛΑΔΑ | 09.05.2025 | 22:19
Διακοφτό: 42χρονη έστειλε μήνυμα στον πατέρα της ότι θα αυτοκτονήσει, την πρόλαβαν οι αστυνομικοί - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2025 | 21:39
Έκτακτη σύσκεψη καστανοπαραγωγών της Λάρισας για την εξαίρεσή τους από τις αποζημιώσεις - ΕΛΛΑΔΑ | 09.05.2025 | 21:34
Καρυστιανού: «Τα σκάνδαλα είναι απανωτά» – Αιχμές κατά Τζιτζικώστα - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2025 | 19:37
Απολογισμός πεπραγμένων στον Δήμο Κιλελέρ - ΕΛΛΑΔΑ | 09.05.2025 | 19:32
Τραγωδία στην Άνδρο: Γυναίκα έπεσε με το αυτοκίνητο στη θάλασσα -Ανασύρθηκε νεκρή - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2025 | 19:25
Το Health Hub στην υπηρεσία των πολιτών: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο» (ΦΩΤΟ) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 09.05.2025 | 18:19
Κυρανάκης σε Κωνσταντοπούλου: «Είστε υπάλληλος οικονομικών συμφερόντων» -Άγριος καβγάς στη Βουλή
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 09:15
Τακούδης: Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλία την επόμενη εβδομάδα με βοριάδες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 08:34
Μέτρο 23: Aποζημιώσεις σε βαμβάκι 30 ευρώ το στρέμμα, καλαμπόκι 25, ηλίανθος 20, αμπέλι 100 και αμύγδαλα 150 ευρώ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 14:36
Συγκίνηση και δάκρυα στην «αποστρατεία» του Ηλία Λεοντάρη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2025 | 14:06
Ζητάει παραίτηση Αναγνώστου (Προέδρου ΟΛΒ) ο Αχ. Μπέος για το λιμάνι – Και έρευνα από την Εισαγγελία για τυχόν μίζες - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2025 | 19:25
Το Health Hub στην υπηρεσία των πολιτών: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο» (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2025 | 08:53
Θλίψη στον Βόλο: «Εφυγε» από τη ζωή 66χρονος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.05.2025 | 08:44
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται εξόφληση της νιτρορύπανσης του 2024 – Οι πιθανές ημερομηνίες - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 09.05.2025 | 10:24
Αυτή είναι η χώρα με τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο -Σε ποια θέση βρίσκονται οι Ελληνίδες