ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Θύμα οπαδικής βίας 12χρονος στον Βόλο – Τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν!
Η μητέρα του 12χρονου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας

Τον κυνήγησαν στο πάρκο του Ελικοδρομίου και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι πριν τον χτυπήσουν
Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε χθες το απόγευμα η διαδρομή ενός 12χρονου αγοριού, από το σπίτι του μέχρι το κολυμβητήριο, όταν έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από «συμμορία» συνομηλίκων του, οι οποίοι τον πλησίασαν και τον ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει.
Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των τελευταίων χρόνων και αυτή τη φορά με θύμα ένα ανήλικο αγόρι, που έπεσε θύμα σωματικής επίθεσης από παρέα πέντε ατόμων, περίπου στην ίδια ηλικία με εκείνον.
Όλα συνέβησαν χθες, γύρω στις 6 το απόγευμα, στο πάρκο «Ανδρέας Βαλαχής» στη Νέα Ιωνία, όταν ο 12χρονος μαθητής περπατούσε μέσα από το πάρκο, προκειμένου να φτάσει στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την καθιερωμένη απογευματινή του προπόνηση. Πολύ γρήγορα αντιλήφθηκε ότι γύρω του κυκλοφορούσε παρέα ατόμων, που φαίνεται να τον ακολουθούσαν, με τον ίδιο να αυξάνει σιγά – σιγά τον βηματισμό του, φοβούμενος τι μπορεί να του συνέβαινε.
Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, τα πέντε άτομα, περίπου ίδιας ηλικίας, τον περικύκλωσαν.
«Τι ομάδα είσαι;» φέρεται να τον ρώτησαν και, αμέσως πρόσθεσαν «Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ, εσύ;» Ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή και θέλοντας να αποφύγει την όποια παρεξήγηση απάντησε ότι δεν ασχολείται και αμέσως τράπηκε σε φυγή. Η απάντηση, ωστόσο, φαίνεται να δυσαρέστησε τους νεαρούς «συμμορίτες», οι οποίοι ξεκίνησαν να τρέχουν από πίσω του μέσα στο πάρκο.
Αρκετά μέτρα πιο κάτω, οι δύο από τους πέντε κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον πετάξουν στο έδαφος. Πλησίασαν και οι άλλοι τρεις και ξεκίνησαν, από κοινού, να τον χτυπάνε και να τον κλωτσούν, ενώ παράλληλα, του έψαχναν την τσάντα και τις τσέπες. Οι δράστες δεν βρήκαν τίποτα πάνω του και τον άφησαν πεσμένο κάτω και έφυγαν.
Ο νεαρός έφτασε τρέχοντας στο κολυμβητήριο, φοβούμενος μην του ξαναεπιτεθούν. Ξεκίνησε να περιγράφει την περιπέτεια που έζησε στη μητέρα του, αλλά και στους άλλους παρευρισκόμενους, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι υπό το φως της ημέρας θα συνέβαινε ένα τέτοιο περιστατικό στο πάρκο.
Η μητέρα του παιδιού αμέσως μετά την περιγραφή του γιου της κατευθύνθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Η ίδια ενημερώθηκε ότι παρόμοιο περιστατικό, συνέβη λίγο αργότερα και σε άλλο παιδί, οι γονείς του οποίου προχώρησαν σε αναφορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του παιδιού, η συγκεκριμένη παρέα ανηλίκων περιτριγυρίζει στο πάρκο τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, πριν από τρεις ημέρες, έφτασαν στην είσοδο του κολυμβητηρίου, αλλά είδαν ότι ήταν μαζεμένα πολλά παιδιά και έφυγαν, χωρίς να προκαλέσουν επεισόδιο.
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ -taxydromos.gr
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.06.2025 | 20:57
Κ. Τσιάρας: Πρώτα οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετά οι πληρωμές στη βιολογική κτηνοτροφία και μελισσοκομία - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 20:55
Κόκκαλης σε Πιερρακάκη: Χωρίς προετοιμασία η εφαρμογή ψηφιακού πελατολογίου στα συνεργεία – Να δοθεί παράταση - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 20:48
Δήμος Λαρισαίων: Εργασίες πλύσης δρόμου και πεζοδρομίων - ΒΟΛΟΣ | 24.06.2025 | 20:43
Σοβαρός τραυματισμός πεζού από παράσυρση στα Λεχώνια - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 20:39
Χρήστος Κέλλας: «Αυστηροποίηση των μέτρων για ζωονόσους –Ενίσχυση de minimis για ζωοτροφές» Απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 20:32
Η νέα υπό κατασκευή πτέρυγα του Νοσοκομείου αναβαθμίζει ολόκληρο το ΓΝΛ (video) - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ | 24.06.2025 | 16:02
Εκτοξεύθηκε ο πρώτος ελληνικός CubeSat -Παπαστεργίου: Έχουμε τον πρώτο δορυφόρο με ελληνική σημαία στο Διάστημα - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 14:14
Συλλήψεις στον Αμπελώνα για αρχαία
- ΛΑΡΙΣΑ | 23.06.2025 | 13:29
Αναβάλλεται η κηδεία του Νικολάου Σοφολόγη - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 11:43
Στήνεται η εξέδρα στην κεντρική για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά στην έναρξη του Larissa Coffe show (ΦΩΤΟ+video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 24.06.2025 | 12:14
Τι αναμένεται να πληρωθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ έως το τέλος Ιουνίου 2025 - ΛΑΡΙΣΑ | 23.06.2025 | 10:07
Κηδεύεται σήμερα ο αστυνομικός Νικόλας Σοφολόγης – «Έφυγε» σε ηλικία 44 ετών - ΔΙΕΘΝΗ | 23.06.2025 | 20:44
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες – Μαζική επίθεση του Ιράν με πυραύλους σε 6 χώρες - ΕΛΛΑΔΑ | 23.06.2025 | 09:50
Άγριο έγκλημα στη Λαμία: Δολοφόνησαν ιδιοκτήτη καφετέριας – Τον βρήκαν μαχαιρωμένο μέσα σε λίμνη αίματος - ΛΑΡΙΣΑ | 24.06.2025 | 13:02
Στο κάδρο των ερευνών για το φακελάκι στο ΠΓΝΛ και άλλα πρόσωπα δηλώνει ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.06.2025 | 10:00
Ξεκινά τριήμερο αφρικανικού καύσωνα που φέρνει 40αρια –η Θεσσαλία στις περιοχές θα «βράσουν» από την Τετάρτη