ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
«Ο γιος μου έπαθε σοκ, αηδίασε»: Οργισμένη η μητέρα του 12χρονου που έλαβε άσεμνο βίντεο από ιερέα
«Ήθελα να στείλω αλλού το βίντεο» φέρεται να υποστήριξε ο ιερέας

Σε κατάσταση σοκ πήγε το 12χρονο αγόρι στο οποίο ένας ιερέας στο Ναύπλιο έστειλε άσεμνο βίντεο, όπως λέει η μητέρα του. Το παιδί έδειξε το βίντεο στη μητέρα του η οποία έτρεξε έντρομη στο αστυνομικό τμήμα Ερμιονίδας και έτσι συνελήφθη ο ιερέας.
«Στάλθηκε στο γιο μου εχθές το απόγευμα ένα πάρα πολύ άσχημο βίντεο. Έπαθε ένα σοκ γιατί αφενός δεν το περίμενε, είναι η ιδιότητα του ανθρώπου αυτή που δεν το περίμενε, τρόμαξε γιατί αναφέρει το όνομα του παιδιού το βίντεο και ανατρίχιασε, δηλαδή αηδίασε με όλο αυτό. Στην αρχή δεν το πίστευε το παιδί ότι είναι αυτός και λέει “πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;”. Και συνέχισε να απαντάει άσεμνα» είπε η μητέρα του 12χρονου στο MEGA.
Ο Αρχιμανδρίτης ήταν στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας και είχε συχνά επαφές με το παιδί και τη μητέρα του.
«Παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης αυτό το πράγμα τώρα, δεν είναι να το αφήσεις έτσι. Ίσως προλάβουμε να σώσουμε και κάποια άλλα παιδιά που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο και δεν έχουν μιλήσει, γιατί το καλό είναι ότι το παιδί μου μίλησε αμέσως» συμπλήρωσε η μητέρα του παιδιού.
«Ήθελα να στείλω αλλού το βίντεο»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ισχυρίστηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών πως το βίντεο το έστειλε κατά λάθος στον 12χρονο.
«Ήθελα να στείλω το μήνυμα σε ένα άλλο άτομο που είχε το ίδιο όνομα με τον 12χρονο. Χωρίς να προσέξω πάτησα αποστολή» φέρεται να δήλωσε.
Τέθηκε σε αργία ο ιερέας
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης για την υπόθεση του ιερέα, γνωστοποιώντας ότι τέθηκε σε αργία.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η `Ιερά Μητρόπολις «Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας».
Η αστυνομία κατάσχεσε τρία κινητά τηλέφωνα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή του ιερέα, που από την εξέτασή τους στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται να πέσει περαιτέρω φως στην υπόθεση.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 02.06.2025 | 19:03
Καυτά ερωτήματα της ΑΕΛ για το AEL FC ARENA - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2025 | 18:52
Με ομιλία Κουρέτα η έναρξη τςη εβδομάδας εκδηλώσεων για τους αποφοίτους της Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας (ΦΩΤΟ +video) - ΒΟΛΟΣ | 02.06.2025 | 18:39
Φίδι ξεπρόβαλε από παρμπρίζ εν κινήσει ΙΧ στο Βόλο –τρόμος για την οδηγό (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.06.2025 | 18:33
Εκδήλωση για μια κλιματικά ουδέτερη Περιφέρεια - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.06.2025 | 18:30
Αγοραστός προς Κουρέτα: «Η αυτοδιοίκηση είναι θεσμός, δεν είναι κομματικό παράρτημα» - ΒΟΛΟΣ | 02.06.2025 | 18:28
Νέο κρούσμα ευλογιάς στη Μαγνησία – Αλλα πέντε ύποπτα - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 02.06.2025 | 18:22
Επιστολή Βρούτση σε Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: Θα κληθείτε να δεσμευτείτε δημόσια -Δεν θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή - ΔΙΕΘΝΗ | 02.06.2025 | 18:02
Εξερράγη το ηφαίστειο της Αίτνας στη Σικελία: Σύννεφα τέφρας στον ουρανό, τουρίστες έτρεχαν να σωθούν [βίντεο]
- ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 22:14
Τραγικό τροχαίο στη Λάρισα στον κυκλικό κόμβο Αγίου Γεωργίου- μία κοπέλα νεκρή κι ένα σοβαρά τραυματίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 01.06.2025 | 09:50
Βλέπει σοδειές ρεκόρ φέτος το θεσσαλικό σιτάρι, χαμηλά προς το παρόν οι τιμές - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 16:24
Και νέα διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Λάρισας - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2025 | 15:31
Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα: Νεκρή η 52χρονη Βασιλική Στεφανή-- Η τραγική οικογενειακή ιστορία - ΛΑΡΙΣΑ | 01.06.2025 | 13:28
Ξεκινά η ριζική ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 01.06.2025 | 10:03
Βαριά τραυματίας 18χρονος έπειτα από πτώση από 2ο όροφο πολυκατοικίας στην Καρδίτσα - ΒΟΛΟΣ | 01.06.2025 | 10:18
Αυτές είναι οι δύο πιο επικίνδυνες παραλίες της Μαγνησίας – Βρίσκονται ανάμεσα στις πέντε σε όλη την Ελλάδα [βίντεο] - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2025 | 09:37
Νεκρή 52χρονη μετά από το τροχαίο στη Λάρισα – Μάχη για τη ζωή του δίνει και ο 42χρονος οδηγός