ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Με δύο γκολάρες Ελιβέλτο και Πολίτη η ΑΣΑ κέρδισε τον Απόλλωνα Πόντου (2-0)
Μόνοι δεύτεροι πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στη βαθμολογική κατάταξη!

Με δύο γκολάρες που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους της, η Αναγέννηση επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου με 2-0 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της super league 2.
Οι “κιτρινόμαυροι” εκμεταλλευόμενοι και το νέο “στραβοπάτημα” της Λάρισας, έμειναν μόνοι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας διαγράψει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο και θα συνεχίσουν να βάζουν δύσκολα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό στο δεύτερο μισό!
Από την αναμέτρηση που έγινε στο Στάδιο (μετά από πενήντα ημέρες επέστρεψε στην έδρα της η ομάδα), ασφαλώς ξεχωρίζουμε τα δύο γκολ – αριστουργήματα που πέτυχαν ο Ελιβέλντο και ο ο Πολίτης!
Βέβαια, αν αξιοποιούνταν το πλήθος ευκαιριών που δημιούργησαν οι “κιτρινόμαυροι”, τώρα θα μιλούσαμε για ένα σκορ μαμούθ, αλλά να μην ξεχνάμε πως το ζητούμενο σε τέτοια παιχνίδια είναι πάνω απ’ όλα οι νίκες και η κατάκτηση των βαθμών.
Ο Ριμπέιρο Ελιβέλντο στο 35′ της αναμέτρησης ξεσήκωσε στο γήπεδο πετυχαίνοντας μια γκολάρα με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα να ξετινάξει τα δίχτυα του Πενταράκη!
Το δεύτερο γκολ το πέτυχε ο Λάμπρος Πολίτης στο 61′ με τον… αγαπημένο του τρόπο με ένα εξαίσιο εσωτερικό φάλτσο του αριστερού του ποδιού, από έναν παίκτη που φορώντας τη φανέλα της Αναγέννησης απογειώνεται!!!
Ηταν δύο απο τα καλύτερα γκολ που είδαμε φέτος στο Στάδιο, αλλά και γενικότερα στο ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα της super league 2.
Η νίκη φυσικά είναι πέρα για πέρα δίκαιη, καθώς η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη κυριάρχησε πλήρως, κάνοντας σοβαρή διαχείριση του αγώνα κι αφού κατάφερε να πάρει προβάδισμα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αντιπάλων.
Μέχρι να έλθει βέβαια το γκολ (ο Ελιβέλντο σε μια εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Κοζορώνη μόλις στο πρώτο λεπτό νικήθηκε απο τον Πενταράκη σ’ ενα ανεπανάληπτο τετατετ), οι φιλοξενούμενοι πήγαν να εγκλωβίσουν την Αναγέννηση και μάλιστα δημιούργησαν και κάποιες φάσεις προς την εστία του Τσέλιου με εκφραστές τους Ντονανλντόνι και Εσάλο. Από την στιγμή όμως που ήλθε το 1-0, όλα πήραν το δρόμο τους.
Στο φινάλε είχαμε τη γνωστή αποθέωση και το κλασικό… τελετουργικό μπροστά από τους οργανωμένους φιλάθλους!
Η Αναγέννηση σε καιρούς δύσκολους συνεχίζει να δίνει χαρές στην Καρδίτσα και να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, με το σπαθί της και δίχως καμία εύνοια που απολαμβάνουν άλλοι….
• Πολλά συνθήματα για τη σφαγή των Τεμπών κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ αναρτήθηκαν και τα πανό στην ανατολική εξέδρα που φυσικά δεν τόλμησε να κατεβάσει κανείς. “Δεν ήταν έγκλημα ήταν δολοφονία”, “Τάσο δεν θα ξεχαστείς” και “τρένο κολαστήριο – κράτος δηλητήριο” ήταν τα γραφόμενα από τους Ultras gate 3 και τη ΛΕΦΑΚ.
ANΑΓΕΝΝΗΣΗ (Π. Αμανατίδης): Τσέλιος, Κοζορώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Σκόνδρας, Λαγός (71′ Μπάλλας), Μπούζας, Γιάκος (81′ Μπάτροβιτς), Ελιβέλτο (87′ Ζάγγος), Πολίτης (81′ Αναστασόπουλος), Αθανασιάδης (71′ Βερνάρδος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Καλαϊτζίδης): Πενταράκης, Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης (65′ Δαλιανόπουλος), Μπελεβώνης (65′ Κωστίκα), Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 28.03.2023 | 23:42
Τσίπρας για Ανδρουλάκη: Το μόνο πρόβλημα που έχει για να κυβερνήσει με τη ΝΔ είναι o κ. Μητσοτάκης; Όχι η Δεξιά; - ΕΛΛΑΔΑ | 28.03.2023 | 23:15
Αποκάλυψη: Η Μοσάντ βοήθησε τις ελληνικές Αρχές για την εξάρθρωση των Πακιστανών τρομοκρατών - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 22:53
Η κατάθεση βόμβα που αποκαλύπτει το χάος στο σιδηροδρομικό δίκτυο - ΔΙΕΘΝΗ | 28.03.2023 | 22:43
Νετανιάχου: Οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας απέτρεψαν με επιτυχία μία σοβαρή υπόθεση τρομοκρατίας - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 28.03.2023 | 22:39
Ανδρουλάκης: Έβαλε και τον εαυτό του στο κάδρο των υποψήφιων πρωθυπουργών σε κυβέρνηση συνεργασίας - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 28.03.2023 | 20:40
«Για την πόλη μας» - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 20:33
Κατεβαίνουν με λεωφορεία να συναντήσουν το Μητσοτάκη στην Αθήνα πριν τη διάλυση της Βουλής οι δενδροκαλλιεργητές (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 28.03.2023 | 20:17
Απόφοιτοι χωρίς δικαιώματα: «Πήγα να αναβαθμίσω το πτυχίο μου και τα έχασα όλα»
- ΒΟΛΟΣ | 28.03.2023 | 13:14
Νέο σοκ στη Μαγνησία – Έφυγε από τη ζωή 38χρονος εκπαιδευτικός με καταγωγή από Καρδίτσα - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 08:11
Τέμπη - Στην αντεπίθεση ο σταθμάρχης Παλαιοφάρσαλου: «Θέλουν να με τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!» - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 17:04
Κλείνουν αύριο Τετάρτη οι σήραγγες των Τεμπών λόγω αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 20:33
Κατεβαίνουν με λεωφορεία να συναντήσουν το Μητσοτάκη στην Αθήνα πριν τη διάλυση της Βουλής οι δενδροκαλλιεργητές (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 28.03.2023 | 09:33
Θλίψη στην Πορτίτσα Καρδίτσας για το θάνατο 72χρονου - ΒΟΛΟΣ | 28.03.2023 | 15:37
Φοιτητές: Απο τύχη αποφεύχθηκε τραγωδία στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 12:51
Νέα πορεία φοιτητών της Γεωπονικής μέχρι το δημαρχείο Λάρισας για τα... πτυχία χωρίς αντίκρισμα (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 28.03.2023 | 09:54
Μετέφερε ηρωίνη σε Λάρισα και Καρδίτσα ταξιδεύοντας με υπεραστικά λεωφορεία (ΦΩΤΟ)