ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Χιονάνθρωπος: Η νέα στάση στο σεξ που… θα ζεστάνει τις κρύες νύχτες
SEX

Το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» πέρασε, κι όπως αναμενόταν έφερε χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Μπορεί να μην το έστρωσε παντού, ωστόσο όπως φαίνεται και σε διάφορες από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το in, υπάρχουν και περιοχές που σκεπάστηκαν με χιόνι.
Όπως όλα δείχνουν, το κύμα αυτό της κακοκαιρίας δεν πέρασε για τα καλά, αφού οι μετεωρολόγοι επιμένουν πως έρχεται νέο κύμα -ακόμα και στην Αττική- από το απόγευμα της Δευτέρας. Τα αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 τονίζουν ξανά και ξανά ότι πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες.
Έτσι λοιπόν καλούμαστε για ακόμα μια μέρα να μείνουμε σπίτι. Το σενάριο, λοιπόν, είναι το εξής: Είναι 7 το απόγευμα, έχετε τελειώσει την τηλεργασία, ή έχετε επιστρέψει στο σπίτι σας (είτε δεν δουλεύατε αν είστε υπάλληλος των καταστημάτων που δεν άνοιξαν σήμερα), έχετε φάει και υπό άλλες συνθήκες θα ψάχνατε που θα πάτε απόψε.
Σήμερα, όμως δεν θα βγείτε. Οπότε ανοίγετε την τηλεόραση, το Netflix και ότι άλλο χρησιμοποιείτε για να περάσετε τον χρόνο σας. Εντάξει περάσατε ένα ωραίο 2ωρο. Κοντεύει 9 και δεν έχετε σκοπό να περάσετε το βράδυ σας μπροστά από μια οθόνη. Και λογικό είναι…
Έτσι -και- απόψε, με την ευκαιρία του… αποκλεισμού από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» θα αξιοποιήσετε το βράδυ προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.
Σήμερα θα μιλήσουμε για τη στάση «χιονάνθρωπος»
Καταρχάς γιατί ονομάζεται «χιονάνθρωπος» αυτή η στάση; Ο χιονάνθρωπος από τη στιγμή που τον φτιάχνουμε, μέχρι και να λιώσει το χιόνι ή να τον καταστρέψει κάποιος, στέκεται όρθιος.
Από εκεί έχει πάρει το όνομά της και η εν λόγω στάση.
Ιδού…
Η γυναίκα στέκεται όρθια και από πίσω της έρχεται και κολλάει ο άντρας, διεισδύοντας στον κόλπο της γυναίκας. Έτσι, ο άντρας μπορεί να ελέγχει το βάθος των χτυπημάτων του κρατώντας τα χέρια του στους γοφούς της συντρόφου του.
Μπορείτε να ενισχύσετε το συναίσθημα, ανοίγοντας τα χέρια σας στον αέρα, όπως είναι τα «χέρια» ενός χιονάνθρωπου.
Γιατί πρέπει να δοκιμάσετε τον χιονάνθρωπο; Αυτή η στάση έχει όλα τα καλά της στάσης κουτάλι(την οποία κάνετε ξαπλωτοί), αλλά με περισσότερη σωματική ένταση.
Είναι μια υπέροχη στάση για να ψιθυρίζετε σέξι γλυκόλογα στο αυτί του συντρόφου σας, ενώ δίνει στον άντρα μεγάλη πρόσβαση σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες του συντρόφου του.
Πηγή: in.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 09.06.2023 | 00:57
Κυριάκος Μητσοτάκης: Με συνθήματα για την υγεία τον «υποδέχτηκε» ο Σύλλογος Εργαζόμενων στον Άγιο Σάββα - ΔΙΕΘΝΗ | 08.06.2023 | 22:55
Η Νέα Υόρκη «εξαφανίζεται» στον καπνό των πυρκαγιών του Καναδά - ΕΛΛΑΔΑ | 08.06.2023 | 22:10
Εργατικό ατύχημα στην Κοζάνη: Στο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης 45χρονος που εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα εργοστασίου - ΔΙΕΘΝΗ | 08.06.2023 | 22:05
NBC: Άρχισε η αντεπίθεση των Ουκρανών από τη Ζαπορίζια - ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 21:45
Θανατηφόρο τροχαίο στη ΔΕΥΑΛ- νεκρή κοπέλα, σοβαρά τραυματίας νεαρός (ΦΩTO) - ΒΟΛΟΣ | 08.06.2023 | 21:05
Αλ.Μεϊκόπουλος:«Ντροπή η δήλωση του υπ. Βουλευτή της ΝΔ για διαλογή καρκινοπαθών» - ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 20:58
«ΛΑΡΙΣΑ. Το πέρασμα των περιηγητών (16ος-19ος αι.)» -εκδήλωση στη Δημοτική Πινακοθήκη (ΦΩΤΟ) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 08.06.2023 | 20:46
Οι γιατροί βγάζουν στη σέντρα τον Τσιτσιπά για την χρήση μελατονίνης: «Είναι επιβλαβής για τους αθλητές»
- ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 21:45
Θανατηφόρο τροχαίο στη ΔΕΥΑΛ- νεκρή κοπέλα, σοβαρά τραυματίας νεαρός (ΦΩTO) - ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 17:34
Αυτός είναι ο 56χρονος Λαρισαίος που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αγιοκάμπου - ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 09:27
Λάρισα: Νεκρός 56χρονος στην παραλία Αγιοκάμπου - ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 10:37
Ξεκίνησε να παραλαμβάνει κριθάρι ο συνεταιρισμός ΘΕΣγη-αγωνία για τιμές και υποβάθμιση ποιότητας(video) - ΒΟΛΟΣ | 08.06.2023 | 13:34
Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στο Βόλο – «Εσβησε» στα 37 της από καρκίνο - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 08.06.2023 | 18:24
«Η γυναίκα μου κάνει σεξ με πολλούς άλλους άντρες – Δεν με πειράζει, γιατί της το πρότεινα εγώ» - ΛΑΡΙΣΑ | 08.06.2023 | 11:32
Συναγερμός στο Καστρί Λουτρό για θαλάσσιες νάρκες- έγινε ελεγχόμενη έκρηξη από το Λιμενικό (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 08.06.2023 | 10:21
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε με καραμπίνα 50χρονος στρατιωτικός, πατέρας πέντε παιδιών