ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Τηλεοπτικός (και ξεκαρδιστικός) όλεθρος: Στο έκτακτο δελτίο του ΑΝΤ1 για τη Βασίλισσα Ελισάβετ πήγαν όλα λάθος (ΒΙΝΤΕΟ)
MEDIA

Ο νόμος του Μέρφι λέει πως αν είναι κάτι να πάει στραβά, θα πάει ό,τι και να κάνεις. Και ενός κακού, μύρια έπονται. Ε, στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων που έβγαλε το βράδυ της Πέμπτης ο ΑΝΤ1 για να μεταδώσει τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και όλη η φασούλα πήγε θεόστραβα.
Το παράξενο είναι ότι αυτό συνέβη με τον έμπειρο Νικόλα Βαφειάδη να κάνει την παρουσίαση. Πρώτα, δεν έπαιζε το σήμα αρχής. Μετά, πήγαν να προβάλουν ένα βίντεο που έδειχνε ότι είχε κολλήσει ο player στο Youtube γιατί δεν είχε wifi. Μετά, ακούγεται να χτυπάει ένα κινητό. Έπειτα, το βίντεο καθυστερεί να παίξει και ο Βαφειάδης μένει για 3-4 άβολα δευτερόλεπτα παγωμένος.
Το βίντεο δεν ξεκινάει γιατί δεν έχει πατηθεί το play. Πατιέται το play, ένα γραφικό δεν εμφανίζεται, το βίντεο φαίνεται να είναι από παλιό αφιέρωμα και πίσω από τον τίτλο του θανάτου, υπάρχει άλλος τίτλος και εκεί που λες ότι εντάξει, δεν υπάρχει κάτι άλλο, ξεχνάνε ανοιχτά τα μικρόφωνα και γίνεται διάλογος πάνω από την αφήγηση.
Θέλετε κι άλλο; Γιατί αν θέλετε, στον ΑΝΤ1 το έχουν! Από τον διάλογο φαίνεται πως ο Βαφειάδης έχει ξεχάσει να πει κάποιες πληροφορίες, όταν τελειώνει το βίντεο δεν τον ενημερώνουν πως πρέπει να μιλήσει και όταν του δίνουν το σήμα, ακούγεται ένα άλλο βίντεο γιατί κάποιος δεν διέκοψε την αυτόματη αναπαραγωγή.
Μα δεν τελειώσαμε, δε γίνεται σας λέμε, δεν τελειώσαμε, γιατί ένα τέτοιο βίντεο δε θα μπορούσε να κλείσει κανονικά. Έπρεπε μέχρι τελευταία στιγμή να πάει στραβά για να μη μείνει ανολοκλήρωτος ο κύκλος. Έτσι, έπεσαν οι τίτλοι τέλους και ο τίτλος για τον θάνατο της Βασίλισσας παρέμεινε εκεί, παγωμένος όπως ο Νικόλας Βαφειάδης.
Ε, με τόσα που έγιναν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η φράση για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που λέει ο δημοσιογράφος στο κλείσιμο του έκτακτου δελτίου. Και ήταν, όντως, έκτακτο!
Πηγή: dailymedia.com.gr
- ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.05.2026 | 23:20
Η δήλωση του Γιάννη Μπουρούση και η αφιέρωση στον μικρό Κωνσταντίνο - ΕΛΛΑΔΑ | 17.05.2026 | 23:17
METEO: Η ακτινογραφία της ξηρασίας στην Ελλάδα – Ποιες περιοχές «διψούν» - ΛΑΡΙΣΑ | 17.05.2026 | 22:56
Εκδήλωση για τη γενοκτονία των Ποντίων στον Τύρναβο (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 17.05.2026 | 22:48
Με μεγάλη συμμετοχή ο ορεινός αγώνας ποδηλασίας στην Αργιθέα - ΛΑΡΙΣΑ | 17.05.2026 | 22:45
Φωτιά σε χωριό έξω από τη Λάρισα -δείτε εικόνες - ΕΛΛΑΔΑ | 17.05.2026 | 21:48
Ρόδος: Μάνα και κόρη οι δύο νεκρές στο φρικτό τροχαίο- συγκλονιστικές εικόνες - ΔΙΕΘΝΗ | 17.05.2026 | 21:45
Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον: Τον κακοποιούσαν ως παιδί, αλλά είχε μάθει να πιστεύει πως ήταν παιχνίδι - ΕΛΛΑΔΑ | 17.05.2026 | 21:42
Τροχαίο στην Ελευσίνα: Τρεις βαριά τραυματίες
- ΛΑΡΙΣΑ | 17.05.2026 | 22:45
Φωτιά σε χωριό έξω από τη Λάρισα -δείτε εικόνες - ΕΛΛΑΔΑ | 17.05.2026 | 16:42
Ρόδος: Τραγωδία – Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα στ’ Αφάντου - ΛΑΡΙΣΑ | 17.05.2026 | 14:29
«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΕΛΛΑΔΑ | 17.05.2026 | 21:48
Ρόδος: Μάνα και κόρη οι δύο νεκρές στο φρικτό τροχαίο- συγκλονιστικές εικόνες - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 17.05.2026 | 17:23
Η Αναγέννηση κέρδισε τον Σύλλα Αιδηψού και πήρε την άνοδο (77-55) - ΛΑΡΙΣΑ | 17.05.2026 | 16:19
Καταγγελία – σοκ Παύλου Ασλανίδη από τα Χανιά: Δεξαμενές Προπανίου κάτω από τη δικαστική αίθουσα στη Λάρισα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 17.05.2026 | 16:07
Εντυπωσιακό θέαμα στην Καρδίτσα με το Distinguished Gentlemans Ride (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 17.05.2026 | 21:42
Τροχαίο στην Ελευσίνα: Τρεις βαριά τραυματίες





















![Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο]](include/docs/00500189520_1b.jpg)















Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed