ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ
Θλίψη στην Ελασσόνα: 70χρονος αγρότης πήγε στο κτήμα του, ένιωσε αδιαθεσία και πέθανε
Θλίψη και συγκίνηση στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή από τον αιφνίδιο θάνατο 70χρονου Ελασσονίτη

Θλίψη και συγκίνηση στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή από τον αιφνίδιο θάνατο 70χρονου Ελασσονίτη, ενώ βρισκόταν στο κτήμα του, στο Παλαιόκαστρο Ελασσόνας.
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γεωργ. Καραγιώργο, 70 ετών, κάτοικο Ελασσόνας, με καταγωγή από το Παλαιόκαστρο Ελασσόνας, συνταξιούχο, οικογενειάρχη και πατέρα 3 παιδιών.
Ο άτυχος Ελασσονίτης το απόγευμα της Τρίτης είχε πάει στο κτήμα του, κοντά στην Ελασσόνα, κάτι που έκανε καθημερινά(…αγαπημένη του ενασχόληση και φροντίδα). Προφανώς εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και…δυστυχώς κατέληξε! Η οικογένεια του ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν τις βραδινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα απουσίαζε από την Ελασσόνα, αφού με τη σύζυγο του επισκέφθηκαν τα παιδιά τους, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.
Ο Κώστας Καραγιώργος ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Άτομο χαμηλών τόνων, ήρεμος, ευγενής και χαμογελαστός, άνθρωπος της «καλημέρας», γλυκομίλητος, με ευαισθησίες, στοργικός οικογενειάρχης. Πρόσεχε πολύ την υγεία του, χωρίς «καταχρήσεις» και κάπνισμα.
Από μικρός ξενιτεύτηκε, εργάστηκε και έζησε για 30 και πλέον χρόνια στις Η.Π.Α., στην πολιτεία «Νιού Χάμσαϊρ»(State of New Hampshire), από όπου και επέστρεψε και επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα και στην Ελασσόνα(…σχεδόν πριν 25 χρόνια).
Αφήνει πίσω τη σύζυγο του Κυριακή, τα παιδιά τους Γλυκερία(εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αθήνα), Θεοχάρη, Βασίλη(επαγγελματίες) και τον αδελφό του Λευθέρη(…μοναδικό πιά εν ζωή της πολύτεκνης οικογένειας μεταναστών Γ. Καραγιώργου).
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στη γενέτειρα του, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παλαιοκάστρου Ελασσόνας.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία / Γιάννης Μουκίδης
- ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 14:59
Υποβλήθηκαν 44 επενδυτικά σχέδια στον Αναπτυξιακό από την Θεσσαλία - ΒΟΛΟΣ | 10.05.2025 | 14:55
Βενέτης σε Μπέο: Ποιοι πήραν μίζες, γιατί δεν ενημερώθηκε η εισαγγελία; - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 10.05.2025 | 14:10
Μιχάλης Ζιώγας : “ΑΕΛ σημαίνει να σε ακολουθεί παντού ο κόσμος, το 88′ ήταν ένα θαύμα που θα μείνει στην αιωνιότα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 10.05.2025 | 13:45
Να μην επιτραπεί οποιαδήποτε υποβάθμιση της ΔΟΥ Καρδίτσας - ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 10.05.2025 | 13:21
Η Ανάρτηση του Ηλία Λεοντάρη για την παραίτησή του από συντονιστής Πολιτικής Προστασίας - ΕΛΛΑΔΑ | 10.05.2025 | 13:14
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας λόγω της λειψυδρίας - ΕΛΛΑΔΑ | 10.05.2025 | 13:03
Θρίλερ στο Ελληνικό: Μητέρα, κόρη και γιος πέθαναν μέσα σε 13 ημέρες - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 12:40
Έφυγε από την ζωή ο Θεόδωρος Νούσιας
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 09:15
Τακούδης: Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλία την επόμενη εβδομάδα με βοριάδες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 08:34
Μέτρο 23: Aποζημιώσεις σε βαμβάκι 30 ευρώ το στρέμμα, καλαμπόκι 25, ηλίανθος 20, αμπέλι 100 και αμύγδαλα 150 ευρώ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 14:36
Συγκίνηση και δάκρυα στην «αποστρατεία» του Ηλία Λεοντάρη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 09:53
Έφυγε από τη ζωή η ιδιοκτήτρια του βρεφονηπιακού σταθμού Snoopy Κατερίνα Ντότσιου – Γιουρμετάκη - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2025 | 14:06
Ζητάει παραίτηση Αναγνώστου (Προέδρου ΟΛΒ) ο Αχ. Μπέος για το λιμάνι – Και έρευνα από την Εισαγγελία για τυχόν μίζες (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2025 | 19:25
Το Health Hub στην υπηρεσία των πολιτών: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο» (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 10.05.2025 | 10:57
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει στον κάμπο η κλοπή χαλκού- νέο χτύπημα στην Ανάβρα Καρδίτσας (ΦΩΤΟ+video) - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2025 | 08:53
Θλίψη στον Βόλο: «Εφυγε» από τη ζωή 66χρονος