ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δύο σπουδαίες κινήσεις για την ΑΣΑ με Σκόνδρα και Κοζορώνη!
Ενισχύεται ακόμη περισσότερο η ομάδα της Καρδίτσας!

Δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε η Αναγέννηση που συνεχίζει τη θωράκισή της για τη νέα αγωνιστική σεζόν! Συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” απέκτησαν τον Αποστόλη Σκόνδρα που αγωνιζόταν στη Βέροια και τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη που αγωνιζόταν στην Λιθουανία και συγεκριμένα στην Πανεβιζίς!
Οι δύο παίκτες βρέθηκαν το απόγευμα στην Καρδίτσα, υπέγραψαν συμβόλαιο και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία που ξεκίνησε στο “Γιώργος Μπαζής”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ και για τους δύο:
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΚΟΝΔΡΑΣ
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Απόστολο Σκόνδρα.
Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου του 1988 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ατρόμητο Αθηνών. Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Παναιγιάλειο, Παναργειακό και Διαγόρα Ρόδου.
Το 2011 μεταγράφηκε στον Θρασύβουλο, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στη Λάρισα για λογαριασμό της ΑΕΛ. Εκεί έμεινε για μία σεζόν, πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου παρέμεινε για επτά χρόνια. Από το 2020 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στη Βέροια.
Απόστολε καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΚΟΖΟΡΩΝΗΣ
«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη. Ο Χρυσοβαλάντης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 3 Αυγούστου του 1992 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εργοτέλη, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το 2018 μετακόμισε στη Σκωτία για να φορέσει τη φανέλα της Χάμιλτον.
Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας και την Πετρολούλ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Λεβαδειακός, ενώ μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στη Λιθουανία με την Πανεβεζίς.
Χρυσοβαλάντη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»


- ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2026 | 12:19
Λάρισα: Εκδηλώσεις μνήμης για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2026 | 12:04
Όταν ο Πικουλίν Ορτίθ ξεσήκωνε μαζί με τον Τσίτουμ το κλειστό του Αλκαζάρ με το Γυμναστικό (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2026 | 11:32
Πλημμυροπαθείς Εργατικών Γιάννουλης; Τρία χρόνια μετά την πλημμύρα η ΔΥΠΑ δεν έχει ακόμη λειτουργήσει τον παιδικό σταθμό - ΥΓΕΙΑ | 09.05.2026 | 11:23
Γιατί οι διατροφολόγοι λένε ότι το καρπούζι αξίζει μια πάγια θέση στη διατροφή σας - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2026 | 10:46
Σε ποιες χώρες μπορείτε να ταξιδέψετε απ΄το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2026 | 10:42
Αγοραστός: Ασυμφωνία μεταξύ πολιτικού αφηγήματος και πραγματικότητας θέτει ζήτημα αξιοπιστίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2026 | 10:27
Τακούδης: Με αστάθειες αλλά χωρίς λίβα ο υπόλοιπος Μάης- θερμοκρασίες μέχρι τους 30 βαθμούς στη Θεσσαλία - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 09.05.2026 | 10:12
Γουργουλιάνης: Τι είναι ο χανταϊός, πως μεταδίδεται- δεν υπάρχει ανησυχία για πανδημία στη χώρα μας (video)
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 08.05.2026 | 19:45
Βόμβα Σούλτη: Πάει για μετά το 2028 η ολοκλήρωση του κυκλικού κόμβου Ηρώων Πολυτεχνείου με Φαρσάλων (video) - ΒΟΛΟΣ | 08.05.2026 | 09:47
Από το Άγιον Όρος στον Βόλο το ιερό λείψανο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου - ΛΑΡΙΣΑ | 08.05.2026 | 09:12
«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΕΛΛΑΔΑ | 08.05.2026 | 14:11
Θρίλερ στη Λευκάδα: Εκρηκτικό φορτίο 300 κιλών είχε το θαλάσσιο drone - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 08.05.2026 | 22:44
Το καντήλι που καίει ασταμάτητα εδώ και δεκαετίες – Ο θρύλος μοναστηριού στα Άγραφα που προκαλεί δέος - ΛΑΡΙΣΑ | 08.05.2026 | 20:15
Πλήθος πιστών στον εσπερινό στο εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου στο αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.05.2026 | 12:13
Με προβλήματα η σπορά και το φύτρωμα του βαμβακιού στον κάμπο λόγω πολλών βροχών-αισιοδοξία για τις τιμές - ΕΛΛΑΔΑ | 08.05.2026 | 09:26
Θρίλερ στον Δομοκό με σορό σε φλεγόμενο ΙΧ





































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed