ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Πλημμύρες μέσα στο Βόλο-280 χιλιοστά βροχής στη Μακρινίτσα -πλυμμύρισαν τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ + video)
Φούσκωσα επικίνδυνατα νερά σε Ξηριά, Κραυσίνδωνα, Άναβρο

Αρκετά προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα αντιμετωπίζει από τα ξημερώματα και η πόλη του Βόλου, καθώς φούσκωσαν τα νερά του Κραυσίνδωνα, τον Ξηριά και τον Άναυρο, ενώ παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και η Αγριά, τα Καλά Νερά και τα Λεχώνια.
Το ύψος της βροχής στη Μακρινίτσα ξεπέρασε τα 280 χιλιοστά σύμφωνα με το σταθμό μέτρησης του μετεωρολόγου Φάνη Τακούδη και από εκεί ως γνωστό πηγάζουν οι χείμαρροι που διασχίζουν το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, ενώ το πάρκιγκ του χωριού το έπνιξαν τα νερά.
Πλημμύρισε το δικαστικό μέγαρο Βόλου
Νερά μπήκαν σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου μέσα από ανοικτό φεγγίτη, στον φωταγωγό.
Η βροχή και ο αέρας ήταν ιδιαίτερα δυνατοί. Έτσι από τις 9π.μ. από τις υδρορροές της ταράτσας, το νερό μπήκε στα γραφεία του Ειρηνοδικείου και του Πταισματοδικείου. Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που καθάρισε τις υδρορροές της ταράτσας. Όμως το κτίριο πρέπει να καθαριστεί και φυσικά να ηλεκτρολόγος να συνδέσει και πάλι όλες τις συσκευές που βγήκαν από το ρεύμα από το φόβο ηλεκτροπληξίας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν το Ειρηνοδικείο και το Πταισματοδικείο αύριο Τετάρτη δεν θα λειτουργήσουν για να γίνει εκτίμηση των ζημιών. Θα επανακτιμηθεί η κατάσταση για την Πέμπτη.
Πλημμυρικά φαινόμενα έχουμε στην Αναλήψεως στον περιφερειακό, στη συνοικία του παλιού Λιμεναρχείου, αλλά και προς τα Μελισσιάτικα και στις «Άσπρες Πεταλούδες» από τα νερά του Ξηριά που φούσκωσαν επικίνδυνα.με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση στα ΙΧ.
Πλημμύρισαν δρόμοι στην Αγριά
Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί δρόμοι στην Αγριά με τον παραλιακό δρόμο να έχει πλημμυρίσει, όπως και τον πρώτο παράλληλο, ενώ νερά και λάσπη κυριολεκτικά βγαίνουν από την περιοχή του Γυμνασίου στο δρόμο.
Σπίτια πλημμυρίζουν σε πολλές γειτονιές καθώς το νερό έχει ξεπεράσει το ύψος των πεζοδρομίων. Πλημμυρισμένοι δρόμοι και στην περιοχή της Μηλίνας στο Ν. Πήλιο.
Το χωριό Μικρό Περιβολάκι με 160 κατοίκους αποκλείστηκε για αρκετή ώρα, λόγω πλυμμηρικών φαινομένων στον οικισμό αλλά και στα γύρω χωράφια, με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται το μεσημέρι της Τρίτης.
- ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 06.09.2025 | 19:35
2 χρόνια Daniel Ν. Καρδίτσας: Απαιτούνται έργα και μέτρα στήριξης για να κλείσουν οι πληγές από τις φονικές πλημμύρες - ΛΑΡΙΣΑ | 06.09.2025 | 19:06
Το προφίλ των κατηγορουμένων για την τραγωδία των Τεμπών - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 06.09.2025 | 17:04
Νυχτερινός εφιάλτης για Λαρισαίους σε παρκάκι στο κέντρο– ξενύχτια, φασαρία και καμία προστασία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 06.09.2025 | 16:49
Ο Κώστας Τσιάρας από την 89η ΔΕΘ - «Όσοι πήραν παράνομα χρήματα, θα τα επιστρέψουν» - ΒΟΛΟΣ | 06.09.2025 | 16:27
Θλίψη στον Βόλο: : Απεβίωσε η ιστορικός – φιλόλογος Αναστασία Κονταξή σε ηλικια 59 ετών - ΒΟΛΟΣ | 06.09.2025 | 16:05
Βόλος: Σύλληψη για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών - ΛΑΡΙΣΑ | 06.09.2025 | 15:03
Στον Πλατύκαμπο δύο χρόνια μετά το Daniel η Ζωή Κωνσταντοπούλου-δεν έχουν δοθεί ακόμη αποζημιώσεις για φερτά, φυτικό κεφάλαιο - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 06.09.2025 | 14:46
Πτήσεις μνήμης και τιμής στο Μαυρομμάτι για τον πρωτοπόρο ανεμοπτεριστή Κων. Κατσόγιαννο (φωτο - βίντεο)
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 05.09.2025 | 13:31
Επανεκκίνηση πληρωμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σήμερα με Βιολογικά του 2022 - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.09.2025 | 12:15
Έπιασαν πάτο τα συμβόλαια βάμβακος, με έως 43 λεπτά ελάχιστες οι προπωλήσεις - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 06.09.2025 | 10:08
Σε μια ημέρα δηλώθηκαν 66 νέες εστίες ευλογιάς και θανατώθηκαν 13.778 ζώα - Η εικόνα στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 05.09.2025 | 13:07
Εμφανίστηκε μόλις... μια πλειοδότρια για το παζάρι της Λάρισας με 301.000 ευρώ τίμημα - ΛΑΡΙΣΑ | 05.09.2025 | 10:06
Τακούδης: Λιγότερες βροχές τη χρονιά που πέρασε στη Λάρισα-πολύ κάτω από το μ.ο των τελευταίων 30 ετών - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 05.09.2025 | 09:21
ΔΕΘ: «Κλείδωσαν» 7 μέτρα στο καλάθι Μητσοτάκη - Τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ και την προσωπική διαφορά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 05.09.2025 | 22:55
Έκλεισε ο κύκλος για τη Μάγια Τσόκλη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση (φωτο) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 06.09.2025 | 17:04
Νυχτερινός εφιάλτης για Λαρισαίους σε παρκάκι στο κέντρο– ξενύχτια, φασαρία και καμία προστασία