Καζάνας
cosmos
Τράπεζα Θεσσαλίας

Ειδήσεις, νέα για Σύγχρονη Ζωή

Η Ματίνα Παγώνη αδειάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ο καθένας στο επάγγελμά του»

PEOPLE

Η Ματίνα Παγώνη αδειάζει τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Ο καθένας στο επάγγελμά του»
20.08.2021 | 13:57
Agronuts
Horizon
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Δήμος Λαρισαίων - Πρόσκληση
exalco
Ενωμενα Φροντιστήρια
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η Ματίνα Παγώνη «άδειασε» τον Στέφανο Τσιτσιπά στον αέρα του OPEN, τονίζοντας ότι «οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα»

Η Ματίνα Παγώνη, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» απάντησε στις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά περί δυνατού ανοσοποιητικού συστήματος των αθλητών. Ερωτηθείς για το ζήτημα του εμβολίου και για την αρνητική στάση που ο ίδιος τηρεί, σχολίασε ότι ανήκει σε μια ηλικιακή ομάδα (κάτω των 25 ετών) που εκτιμά ότι δεν έχει λόγο να προβεί σε εμβολιασμό, ενώ πρόσθεσε, σύμφωνα με τη θεωρία του, ότι για τους νέους είναι καλό να περάσουν τον ιό γιατί έτσι θα χτίσουν ανοσία.

Και πρόσθεσε: «Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι πιστεύει ότι είναι σωστό. Δεν μπορεί κάποιος να πάει με ένα εμβόλιο και να σε υποχρεώσει να το κάνεις. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Αν θέλεις να προστατευτείς με το εμβόλιο, δικό σου πρόβλημα, πήγαινε και κάνε το».

«Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Κι εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε» ανέφερε, αρχικά, η Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

Και συνέχισε: «Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε.
Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Σύγχρονη Ζωή

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΙΚΤΕΟ Ζερβός
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Όλυμπος-Κλιάφα
Τσίπουρο Τυρνάβου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^