Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Αύξηση νοσηλειών καταγράφεται στο Αχιλλιπούλειο

Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός μαζικά και αν δεν σταματήσουν οι παρασπονδίες,η έξαρση θα συνεχιστεί, προειδοποιούν οι γιατροί

Αύξηση νοσηλειών καταγράφεται στο Αχιλλιπούλειο
22.07.2021 | 14:57
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Δαλαβίκας Bikes
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός μαζικά και αν δεν σταματήσουν οι παρασπονδίες,η έξαρση θα συνεχιστεί, προειδοποιούν οι γιατροί.Την ίδια ώρα αύξηση στα περιστατικά covid-19, που νοσηλεύονται, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.Χθες, Τετάρτη, έγιναν άλλες τρεις εισαγωγές ασθενών. Συνολικά νοσηλεύονται στην κλινική κορονοϊού 15 άτομα.

Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η κλινική εικόνα όσων νοσούν είναι σχετικά καλή, ενώ επίσης σύμφωνα με τους γιατρούς είναι θετικό ότι στη ΜΕΘ κορονοϊού και στους πέντε θάλαμους αρνητικής πίεσης δεν νοσηλεύεται ασθενής.Οι ηλικίες των νοσηλευομένων στο Αχιλλοπούλειο κυμαίνονται από τα 25 ώς τα 85 έτη, με την πλειονότητα να είναι κάτω των 60, οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι σύμφωνα με τη διοίκηση.

Την ίδια ώρα ο κορονοϊός επιμένει να δίνει καθημερινά νέα κρούσματα στη Μαγνησία, ενώ ο δείκτης θετικότητας παραμένει ψηλά, στο 1.26, με βάση την επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή το χρονικό διάστημα από 12 έως 18 Ιουλίου.Χθες, Τετάρτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε συνολικά 25 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα δύο στις Σποράδες.Στον χάρτη της Πολιτικής Προστασίας, που ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα επικαιροποιείται καθημερινά πλέον, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας συμπεριλαμβάνεται στις περιφέρειες που βρίσκονται υπό επιτήρηση, καθώς καταγράφεται ανοδική τάση κρουσμάτων.

«Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Η λύση είναι μια, ο εμβολιασμός», υπογράμμισε. «Αν εμβολιαστεί η πλειονότητα εκείνων που δηλώνουν επιφυλακτικοί μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου, μπορούμε να φτάσουμε σε τείχος ανοσίας της τάξεως του 70%», εκτίμησε.Ο γιατρός υπενθύμισε επίσης ότι η τήρηση των μέτρων προστασίας πρέπει να συνεχιστεί και όπου υπάρχει συνωστισμός η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Όλυμπος-Κλιάφα
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^