Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Aπεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο

Και κάλεσμα για το απόγευμα στις 7.00 στην πλατεία Ελευθερίας

Aπεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο
16.06.2021 | 13:04
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Παράσταση διαμαρτυρίας και παράλληλα κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση των σωματείων σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποίησαν σωματεία και φορείς της πόλης του Βόλου.
Η παράσταση διαμαρτυρίας έγινε σήμερα το πρωί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας στην πλατεία Πανεπιστημίου. Οι συγκεντρωμένοι με πανό και ανακοινώσεις ενημέρωναν τον κόσμο για την κόλαση που φέρνει για τους εργαζόμενους το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης ενώ παράλληλα καλούσαν σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση το απόγευμα στην Πλατεία Ελευθερίας.
Οι συνδικαλιστές τόνισαν στην ανακοίνωση τους ότι "το νομοσχέδιο έκτρωμα της Κυβέρνησης δεν διορθώνεται, είναι για τα σκουπίδια. Περιέχει ρυθμίσεις που κάνουν το ωράριο και τη ζωή των εργαζομένων "λάστιχο" καταργεί το οκτάωρο, αυξάνει τις υπερωρίες, απελευθερώνει την κυριακάτικη εργασία. Παράλληλα μονιμοποιεί την τηλεργασία ως ένα νέο τρόπο οργάνωσης της εργασίας που μετατρέπει το σπίτι σε χώρο δουλειάς, τσακίζοντας την επαγγελματική, προσωπική και οικογενειακή μας ζωή".
"Σε μία εποχή", ανέφεραν, "που η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, που υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μείωση του εργάσιμου χρόνου εργασίας, για δουλειά με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, μας παρουσιάζουν ως "προοδευτικό" το να δουλεύουμε 10 και 12 ώρες. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις να αντιστοιχηθούν οι όροι της δουλειάς και της ζωής μας με τις δυνατότητες της εποχής και τον τεράστιο πλούτο που παράγουμε".Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^