Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Καρδίτσα

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Aργα το μεσημέρι της Παρασκευής

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας
12.06.2021 | 12:46
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το νοσοκομείο Καρδίτσας επισκέφθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Ιουνίου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης στο πλαίσιο περιοδείας του σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Θεσσαλίας.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν, η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, ο εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσα κ. Γρηγορίου, τοπικοί βουλευτές, μέλη της διοίκησης του νοσοκομείου Καρδίτσας και της ιατρικής υπηρεσίας, ανέφερε ότι η πανδημία δείχνει σημάδια κάμψης και το εθνικό σύστημα υγείας επανέρχεται στην κανονική του λειτουργία. Το Νοσοκομείο Καρδίτσας στάθηκε με επάρκεια και πληρότητα την περίοδο της πανδημίας και το σύνολο του προσωπικού υπερέβαλε εαυτόν και υπήρξαν καλά αποτελέσματα στη διαχείρισή της, ανέφερε ο κ. Κοντοζαμάνης. Σε κάθε περίπτωση, είπε, η μάχη αυτή δεν έχει τελειώσει, έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε ένα όπλο μεγάλο στα χέρια μας, που είναι τα εμβόλια και θα πρέπει το σύνολο του πληθυσμού να εμβολιαστεί. Το άλλο όπλο είναι η τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για να μπορέσουμε οριστικά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Επίσκεψη του Αν. Υπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

“Την περίοδο της πανδημίας είχαμε τη δυνατότητα να καλύψουμε ελλείψεις και κενά του νοσοκομείου Καρδίτσας, να το ενισχύσουμε τόσο σε προσωπικό όσο σε οικονομικούς πόρους και εξοπλισμό. Οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και κυρίως στο κομμάτι της υποδομής του νοσοκομείου. Είναι μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι εντάχθηκε στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, και από εκεί και πέρα στο πλαίσιο του ανασχεδιασμού του υγειονομικού χάρτη της χώρας πρέπει να ενισχύσουμε το νοσοκομείο ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να προσφέρει με πληρότητα υπηρεσίες υγείας σε όλους τους πολίτες και να παίξει το ρόλο που πρέπει να διαδραματίζει ένα επαρχιακό νοσοκομείο”.

Ερωτηθείς ο κ. Κοντοζαμάνης για τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου τόνισε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες και πολύ σύντομα θα έχουμε “λευκό καπνό”.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Καρδίτσα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^