Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η μελέτη του δρόμου Μικροθήβες – Μπουρμπουλήθρα

Η μελέτη έχει δημοπρατηθεί με προϋπολογισμό 1.182.924 ευρώ

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η μελέτη του δρόμου Μικροθήβες – Μπουρμπουλήθρα
09.06.2021 | 20:57
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Agronuts
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Animus Benefits
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014 -2020 εντάσσεται με απόφαση του Περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστού, η μελέτη για την βελτίωση του οδικού τμήματος από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροθηβών έως τις Μπουρμπουλήθρα, στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου και Νέας Αγχιάλου.

Η μελέτη έχει δημοπρατηθεί με προϋπολογισμό 1.182.924 ευρώ και έχει ήδη υπογραφεί σύμβαση, στο πλαίσιο αρχικής χρηματοδότησής της από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Με τη νέα απόφαση ένταξης, η χρηματοδότησή της συνεχίζεται από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

“Πρόκειται για ένα δρόμο που χαρακτηρίζεται από υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο, διατρέχει παραθεριστικούς οικισμούς και εξυπηρετεί παρόδιες επιχειρήσεις, εμπορικού και βιοτεχνικού χαρακτήρα», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και προσθέτει: «Ωριμάζουμε ένα καίριο οδικό έργο ενδοπεριφερειακής σύνδεσης και σύνδεσης με το διαπεριφερειακό δίκτυο, προετοιμάζοντας την κατασκευή του τη νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027. Η μελέτη οδηγεί στη βελτίωση της υφιστάμενης οδικής αρτηρίας σε συνολικό μήκος 15 χιλιομέτρων, με παράπλευρο οδικό δίκτυο, όπου επιτρέπει η γεωμορφολογία, και πέντε ισόπεδους κόμβους. Τα έργα μας κινούν την Περιφέρεια Θεσσαλίας, βελτιώνουν το επίπεδο οδικής ασφάλειας, δίνουν πνοή στην οικονομία, προσφέρουν θέσεις εργασίας, μας πηγαίνουν όλους μαζί μπροστά».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
LEO - Γνωρισε τη ψωρίαση σου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^