Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τρίκαλα

Σύγχρονος σταθμός επισκευής ποδηλάτων στα Τρίκαλα

Από τη δημοτική αρχή

Σύγχρονος σταθμός επισκευής ποδηλάτων στα Τρίκαλα
30.05.2021 | 09:53
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Σύγχρονος σταθμός επισκευής ποδηλάτων στα Τρίκαλα
Είσαι για έξοδο αλλά δεν έχεις αέρα στα λάστιχα του ποδηλάτου; Είναι λασκαρισμένη η αλυσίδα; Επιστρέφεις σπίτι αργά το βράδυ, αλλά το φως δεν στέκεται καλά στο τιμόνι;
Υπάρχει λύση: στο Infopoint, στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων και η δημοτική εταιρεία Αστική Ανάπτυξη ΑΕ τοποθέτησαν το Σάββατο 29 Μαΐου 2021 τον πρώτο σταθμό επισκευής ποδηλάτων.
Σε μια πόλη με τουλάχιστον 40.000 ποδήλατα, η ύπαρξη και χρήση του σταθμού ήταν αδήριτη ανάγκη. Για τις ώρες που δεν είναι ανοιχτά τα ποδηλατάδικα, για κάποια έκτακτη ανάγκη, οι ποδηλάτες θα μπορούν να μεταβαίνουν στην κεντρική πλατεία και να φουσκώνουν τα λάστιχα ή να κάνουν μικροεργασίες.

Σύγχρονος σταθμός επισκευής ποδηλάτων στα Τρίκαλα


Ο σταθμός (i Bike Spot), εξάλλου, διαθέτει διάφορα εργαλεία (κατσαβίδια, εξαγωνικά κλειδιά, «γαλλικά» κλειδιά, μοχλούς ελαστικών, γερμανοπολύγωνο, αεραντλία δαπέδου κ.α.) που είναι πλήρως ασφαλισμένα και βοηθούν κάθε ποδηλάτη σε πολύ μικρές, άμεσες και έκτακτες εργασίες.
Ο σταθμός τοποθετήθηκε στο κεντρικό αυτό σημείο, από το οποίο οι χιλιάδες επισκέπτες/τριες προμηθεύονται και τα ποδήλατα, με τα οποία εξερευνούν την πόλη. Φυσικά ο σταθμός δεν υποκαθιστά τα εξειδικευμένα καταστήματα επισκευής ποδηλάτων, με το έμπειρο προσωπικό και την τεχνική εμπειρία, αλλά δίνει λύσεις σε συγκεκριμένες έκτακτες βλάβες.
Ο Δήμος Τρικκαίων στοχεύει στο να ενισχύσει και με άλλους τρόπους την ορθή χρήση του ποδηλάτου με πρόσθετες λύσεις και ευκολίες για τους λάτρεις του πλέον οικολογικού μέσου μεταφοράς.

 

Σύγχρονος σταθμός επισκευής ποδηλάτων στα ΤρίκαλαΑν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Τρίκαλα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^