Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Θεσσαλία

Πανθεσσαλική μηχανοκίνητη πορεία στο Στεφανοβίκειο την Κυριακή

Η κινητοποίηση οργανώνεται από τις Επιτροπές Ειρήνης Βόλου, Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Πανθεσσαλική μηχανοκίνητη πορεία στο Στεφανοβίκειο την Κυριακή
28.05.2021 | 10:06
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην πανθεσσαλική μηχανοκίνητη πορεία στο Στεφανοβίκειο την Κυριακή 30 Μαΐου.

Η κινητοποίηση οργανώνεται από τις Επιτροπές Ειρήνης Βόλου, Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Η συγκέντρωση των οχημάτων θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Στεφανοβίκειου στις 11:00 πμ. Στο Βόλο η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 9:30 πμ. στο Δημαρχείο.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, “Με τη διαμαρτυρία μας αυτή καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία πατώντας στο στρωμένο δρόμο που βρήκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ εμπλέκει τη χώρα μας ολοένα βαθύτερα στο επικίνδυνο κουβάρι των ανταγωνισμών και των πολεμικών συγκρούσεων, για τη γεωστρατηγική αναβάθμιση της ελληνικής αστικής τάξης… O λαός μας είναι ανάγκη να μη δείξει καμιά εμπιστοσύνη, καμιά ανοχή στην κυβέρνηση της ΝΔ και κάθε αστική κυβέρνηση, να δυναμώσει την πάλη του για την ικανοποίηση των αναγκών του, για να γίνει νοικοκύρης στο τόπο του, μακριά κι έξω από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό”.

Ζητούν μεταξύ άλλων το κλείσιμο της βάσης της Σούδας, την κατάργηση της ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για τις στρατιωτικές βάσεις, στην μη εγκατάσταση πυρηνικών στον Άραξο η αλλού και καμία συμμετοχή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, σε στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά άλλων λαών.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Θεσσαλία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^