Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Υγεία

Έως 97% μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν έχουν οι εμβολιασμένοι!

Νέα στοιχεία από τη Βρετανία

Έως 97% μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν έχουν οι εμβολιασμένοι!
12.05.2021 | 18:51
ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ 300Χ250
Agronuts
Όλυμπος-Κλιάφα
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Νέα στοιχεία από τη Βρετανία συνεχίζουν να δείχνουν ότι ο εμβολιασμός είναι έως και κατά 97% αποτελεσματικός στην προστασία από το θάνατο και τη νοσηλεία από κορωνοϊό (COVID-19).

Τα στοιχεία προέρχονται από έκθεση της New Public Health England (PHE) και μεταξύ άλλων δείχνουν ότι:

Άτομα που έχουν εμβολιαστεί με μία δόση εμβολίου της AstraZeneca έχουν περίπου 80% χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από COVID-19 σε σύγκριση με μη εμβολιασμένα άτομα. Αναλυτικά δεδομένα θα βρείτε εδώ.
Η προστασία έναντι του θανάτου από το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech αυξάνεται από περίπου 80% μετά από μία δόση σε 97% μετά από 2 δόσεις.

Ξεχωριστή νέα ανάλυση PHE επιβεβαιώνει επίσης ότι το εμβόλιο Pfizer-BioNTech είναι πολύ αποτελεσματικό στη μείωση του κινδύνου νοσηλείας, ειδικά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Για τα άτομα άνω των 80 ετών, εκτιμάται ότι 2 δόσεις του εμβολίου Pfizer-BioNTech μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας κατά 93%.

Η Δρ Mary Ramsay, επικεφαλής ανοσοποίησης στην PHE, δήλωσε: “Τα εμβόλια σώζουν ζωές κάθε μέρα. Αυτή η ανάλυση μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη βεβαιότητα ότι το εμβόλιο είναι πολύ αποτελεσματικό στην προστασία των ενηλίκων από το θάνατο και τη νοσηλεία από το COVID-19. Η λήψη του εμβολίου σας θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου ή σοβαρής ασθένειας από το COVID-19. Θα μειώσει επίσης σημαντικά τις πιθανότητές σας να μολυνθείτε και να μολύνεται άλλους”.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
Θεσσαλών Γη

Άλλες ειδήσεις για Υγεία

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Ευθυμίου Red Inn
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^