Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Αλόννησος: Πέπλο θλίψης στο νησί για τη δολοφονία της 20χρονης Carol

Ένα τεράστιο πέπλο θλίψης έχει απλωθεί πάνω από την Αλόννησο

Αλόννησος: Πέπλο θλίψης στο νησί για τη δολοφονία της 20χρονης Carol
11.05.2021 | 21:46
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Agronuts
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Animus Benefits
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ένα τεράστιο πέπλο θλίψης έχει απλωθεί πάνω από την Αλόννησο από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της αποτρόπαιης δολοφονίας της 20χρονης Caroline (Carol όπως τη φώναζαν στο νησί) σήμερα, Τρίτη, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής και δίπλα από την μόλις 11 μηνών κορούλα της.

Τα νέα εξαπλώθηκαν ταχύτατα από νωρίς το πρωί, στο νησί, στο οποίο μεγάλωσε η άτυχη κοπέλα και διέμενε μέχρι και που τέλειωσε το Λύκειο, πριν δύο χρόνια. Με καταγωγή από Μεγάλη Βρετανία, από την πλευρά του πατέρα της, και Φιλιππίνες από την πλευρά της μητέρας της, η οικογένειά της λάτρεψε αυτόν τον τόπο, επιλέγοντάς τον για μόνιμη κατοικία, μετά τη συνταξιοδότηση του πατέρα της, όταν η Carol πήγαινε στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.

Αλόννησος: Πέπλο θλίψης στο νησί για τη δολοφονία της 20χρονης Carol

Ο Βρετανός πατέρας της κοπέλας ήρθε στην Ελλάδα πριν χρόνια και εργάστηκε ως στέλεχος μεγάλης εταιρείας σε έργα φυσικού αερίου. Στη χώρα μας γνώρισε τη σύζυγό του και έκαναν μαζί οικογένεια, φέρνοντας στη ζωή τη μοναχοκόρη τους το 2001. Το διάστημα παραμονής τους στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν την Αλόννησο για διακοπές. Αγάπησαν τόσο το νησί που αποφάσισαν να μην είναι μόνο τόπος διακοπών, αλλά να γίνει μόνιμος τόπος κατοικίας τους όταν ο σύζυγος συνταξιοδοτήθηκε.

Αλόννησος: Πέπλο θλίψης στο νησί για τη δολοφονία της 20χρονης Carol

Σχέσεις με την Αλόννησο είχε όμως και ο 32χρονος σύζυγος της δολοφονημένης κοπέλας, πιλότος στην Πολιτική Αεροπορία, αφού η μητέρα του υπηρέτησε για χρόνια ως εκπαιδευτικός στο νησί κι έτσι οι δύο νέοι γνωρίστηκαν από όταν η Carol ήταν ακόμη πολύ μικρή σε ηλικία. Οι δεσμοί της οικογένειάς του μάλιστα με το όμορφο νησί των Σποράδων συνεχίστηκαν, καθώς απέκτησαν εκεί εξοχική κατοικία και το επισκεπτόταν κάθε καλοκαίρι, κι έτσι η γνωριμία των δύο νέων εξελίχθηκε σε έρωτα, που οδήγησε στο γάμο τους πριν δύο χρόνια, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της κόρης τους πριν 11 μήνες. Μια ευτυχία ωστόσο, που έμελλε να έχει πολύ μικρό ορίζοντα, καθώς τερματίστηκε με την αποτρόπαια δολοφονία της 20χρονης κοπέλας.

 

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
LEO - Γνωρισε τη ψωρίαση σου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^