Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Να δούμε πόσα μαγαζιά εστίασης θα ανοίξουν με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 11.00

Γράφει ο Γιώργος Τράντας

Να δούμε πόσα μαγαζιά εστίασης θα ανοίξουν με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 11.00
22.04.2021 | 10:39
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Agronuts
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ 2021
Animus Benefits
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Γράφει ο Γιώργος Τράντας σε ανάρτησή του για τα περίεργα πίσω-μπρος των αποφάσεων για το άνοιγμα της εστίασης και την απαγόρευση κυκλιοφορίας μετά τις 11.00:

Ανοίγει λοιπόν η εστίαση στις 3 Μαΐου –έπειτα από 6 μήνες– αλλά με απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 το βράδυ. Καταρχάς, να δούμε πόσα μαγαζιά θα ανοίξουν. (Στο Ισραήλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Vice, το 40% των καταστημάτων της εστίασης δεν άνοιξε ξανά μετά το lockdown).
Να δούμε και ποιο μαγαζί θα καταφέρει να σταθεί όταν μετά τις 10 και τέταρτο θα αρχίζει να μαζεύει πράγματα την ώρα που η αγορά θα κλείνει στις 9, ώρα που θα αρχίζει και να νυχτώνει. Είναι επίσης οι πολλοί αναγκαίοι περιορισμοί, σε ανοιχτούς χώρους, αποστάσεις ανάμεσα στα τραπέζια, 4 άτομα ανά τραπέζι κτλ,, πράγμα που κάνει ακόμα πιο ασύμφορη την επανέναρξη.
Αφήστε που δεν πιστεύω ότι ο κόσμος, που θα βρίσκεται έξω, στις 11 το βράδυ; θα επιστρέψει σπίτι του και δεν θα κάθεται σε πλατείες, ιδιαίτερο οι νέοι.
Δεν νομίζετε ότι πρέπει επιτέλους να μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι με λογικά επιχειρήματα γιατί απαγορεύουν την κυκλοφορία τα βράδια; Και κυρίως τι γίνεται με τις ώρες: απαγορεύουν την κυκλοφορία στις 9, μετά στις 6, μετά πάλι στις 9 και τώρα στις 11. Ποιο είναι τέλος πάντων το ωράριο εξόδου του ιού;Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Επίλεκτος Κλωστουφαντουργία - stiafilco
Εμβόλιάζομαι Νοιάζομαι - Δήμος Λάρισας
LEO - Γνωρισε τη ψωρίαση σου
Φαίδων Αρτοποιήματα
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Νέος Αγών
thesnea.gr
  ^