Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Προσφορά στους σεισμοπαθείς από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λάρισας

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών υγιεινής

Προσφορά στους σεισμοπαθείς από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λάρισας
08.04.2021 | 11:17
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και είδη προσωπικής υγιεινής συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου προκειμένου να μεταφερθούν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.

Τα τρόφιμα παρέδωσε το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Λαρισαίων Ρεμπάπης Βαγγέλης ο οποίος τόνισε ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να συμβάλλουν κι αυτοί από τη μεριά τους στην προσπάθεια που γίνεται για την αντιμετώπιση των αναγκών των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από το σεισμό.

Από την πλευρά του Δήμου τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Εκπαιδευτικών Δράσεων κος Σωτήρης Βούλγαρης, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία αυτή καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11(εντός της στοάς)

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^