Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Αθλητικά

Από κει που σταμάτησε θα ξεκινήσει η Γ εθνική!

Στις 28 Μαρτίου προσδιορίζεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος!

Από κει που σταμάτησε θα ξεκινήσει η Γ εθνική!
05.03.2021 | 18:52
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Μετά το μπέρδεμα των λοιμοξιολόγων η Γ’ Εθνική θα ξεκινήσει απο εκεί που σταμάτησε και οι ομάδες θα παίξουν μόνο έναν γύρο. Με την ολοκλήρωση του γύρου θα δημιουργηθούν 2 όμιλοι των 5 ομάδων (σύνολο 10 ομάδες) με γεωγραφικά κριτήρια (Βορράς: Όμιλοι 1-5 – Νότος: Όμιλοι 6-10) κι από εκεί θα βγουν 2 από κάθε όμιλο (σύνολο 4 ομάδες) που θα πάρουν και την άνοδο.

Συνολικά για την επανέναρξη δήλωσαν 129 ομάδες συμμετοχή και θα ισχύσει ότι αναφέρει η προκήρυξη για προβιβασμό και υποβιβασμό.

Η μόνη διαφοροποίηση που θα υπάρξει αφορά στο άρθρο 15.4 παράγραφος III το οποίο αναφέρει: «Οι αγώνες που θα διεξαχθούν θα είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Συνολικά θα διεξαχθούν δέκα (10) αγωνιστικές σε κάθε Όμιλο».

Οι αγώνες του «ειδικού πρωταθλήματος» δεν θα είναι διπλοί αλλά μονοί. Για κάθε ομάδα, δηλαδή, που θα παίξει στο «ειδικό πρωτάθλημα» των 2 ομίλων αντιστοιχούν 4 μονά ματς, κάτι που θα επισημοποιηθεί στη επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ.

Βέβαια, η όλη αναστάτωση έχει προκύψει από ένα πρωτοφανές λάθος των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι μπερδεύτηκαν με τα κρούσματα στην πρόσφατη έκτακτη σύσκεψη, γεγονός που εφερε και το κλείσιμο του (ερασιτεχνικού) αθλητισμού λίγες ημέρες μετά την απόφαση της ίδιας επιτροπής για άνοιγμα των προπονήσεων.

Από πλευράς ΓΓΑ υπάρχει εκνευρισμός για το ζήτημα αυτο και έχει ήδη κατατεθεί αιτημα το οποίο θα σημάνει και την επαναφορά των προπονήσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στην εβδομαδιαία ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά και εν όψει της σχετικής ΚΥΑ που εκτός απροόπτου θα διαμορφωθεί αναλόγως.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Αθλητικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^