Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Λάρισα

Καλογιάννης: Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα αποκατασταθεί η θολότητα του νερού - νέα σημεία διαναμής εμφιαλωμένου το απόγευμα

Η βλάβη εντοπίστηκε στην υδρευτική γεώτρηση στα Πλατανούλια λόγω του σεισμού

Καλογιάννης: Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα αποκατασταθεί η θολότητα του νερού - νέα σημεία διαναμής εμφιαλωμένου  το απόγευμα
04.03.2021 | 18:11
Εμβόλιο Δήμος Λάρισας
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Γίνεται προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η ποιότητα του νερού στο δίκτυο της ΔΕΥΑΛ , μέχρι αύριο το μεσημέρι, ανέφερε στο Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Ο δήμαρχος ανέφερε ακόμη ότι εντοπίστηκε η βλάβη και οφείλεται σε ζημιά που έγινε στη υδρευτική γεώτρηση στα Πλατανούλια, λόγω του σεισμού. Αμέσως τέθηκαν σε πλήρη λειτουργία οι άλλες γεωτρήσεις σε Αμπελώνα και Δένδρα, αλλά απαιτείται χρόνος μέχρι να καθαριστεί το νερό από τη θολότητα και το χώμα στο δίκτυο των σωληνώσεων.

 Ο δήμαρχος δήλωσε ακόμη ότι έγινε προμήθεια 70 τόνων εμφιαλωμένου  νερού γαι τους Λαρισαίους και το απόγευμα θα γίνει εκ νέου διανομή στους συμπολίτες σε σημεία στο κέντρο της πόλης και σε συνοικίες.

Υπήρξε αρχικά μία δυσλειτουργάι στη συννενόηση των υπηερσιών για τη διανομή του εμφιαλωμένου νερού, παρατηρήθηκαν ουρές και κάποιος συνωστισμός, αλλά αυτή ξεπεράστηκε και έτσι όλοι όσοι θέλουν μποριούν να το προμηθευτούν. Επίσης ο δήμαρχος ανέφερε πως θα επιληφθεί του θέματος που του θεσαμε της προμήθειας με ποσότητες νερού στα αρτοποιεία, ώστε να μπορέσουν να βγάλουνοι φούρνοι  ψωμί για αύριο στην πόλη

 Η ανακόνωση της ΔΕΥΑΛ και τα νέα σημεία διανομής νερού το απόγευμα

 

Ανακοίνωση για θολότητα νερού – Nεά διανομή εμφιαλωμένου


Σε ό,τι αφορά στο πρόβλημα που παρατηρείται με την θολότητα του νερού, σε σημεία του δικτύου της ΔΕΥΑΛ τονίζονται τα εξής:
Το σημείο τη βλάβης έχει εντοπιστεί και συνεχίζονται οι προβλεπόμενες ενέργειες από τη ΔΕΥΑΛ για την αποκατάσταση της, τον καθαρισμό των δεξαμενών και την ομαλοποίηση της κατάστασης στο δίκτυο. Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες ώστε το πρόβλημα που προκλήθηκε να αποκατασταθεί εντός της αυριανής ημέρας.

Σε ό,τι αφορά στη διανομή εμφιαλωμένου νερού, πέραν των ποσοτήτων που διανεμήθηκαν το πρωί, με δυσκολία λόγω προβλημάτων στην εφοδιαστική αλυσίδα της αγοράς, ανακοινώνεται ότι θα υπάρξει και νέα διανομή που θα γίνει στις 6 περίπου το απόγευμα, σε πέντε σημεία που έχουν ανακοινωθεί και ένα επιπλέον στο κέντρο.
Τα σημεια αυτά είναι :
1. Κεντρική πλατεία (απέναντι από πάρκινγκ δικύκλων δήμου Λαρισαίων)
2. Κτίριο της ΔΕΥΑΛ, (υδατόπυργος)
3. Σκεπαστή αγορά Νεάπολης (σπιτάκι Δήμου Λαρισαίων)
4. Πολιτιστικό κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (Βόλου & Ηρ.
5. Πολυτεχνείου)
6. Λέσχη Πολιτισμού Αμπελοκήπων (Μύρων 5-7)
7. Ροδοπούλειο (Γαριτσίου και Λευκίππου).
Παρακαλούνται οι συμπολίτες να παραλαμβάνουν τις απολύτως αναγκαίες ποσότητες.Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Λάρισα

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^