Το ΠΕΠ Θεσσαλίας χρηματοδοτεί την επιχείρηση σου σήμερα!
Καζάνας
cosmos

Ειδήσεις, νέα για Τοπικά και Παραπολιτικά

Γουργουλιάνης στη Ράνια Αλεξίου: Έχουμε ενδοοικογενειακή διασπορά από τα σχολεία- είμαστε στο τρίτο κύμα

Συνέντευξη στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤV

Γουργουλιάνης στη Ράνια Αλεξίου: Έχουμε ενδοοικογενειακή διασπορά από τα σχολεία- είμαστε στο τρίτο κύμα
03.03.2021 | 11:35
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-Ticket
ΑΝΑΣΣΑ
Χαλβάς Όλυμπος
Δαλαβίκας Bikes
ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ - STIAFILCO
apical bridget
Μαουσίδης-Νάνος
ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Έχουμε ενδοοικογενειακή διασπορά του ιού στη Λάρισα, η οποία κατά κύριο λόγο οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτά τα σχολεία και ιδιαίτερα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, υποστήριξε μιλώντας στα «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» της «Θεσσαλίας τηλεόρασης» και τη Ράνια Αλεξίου ο καθηγητής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστας Γουργουλιάνης.


Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 90 κρούσματα στη Λάρισα, τη Δευτέρα 45 και την Κυριακή 60. Ο κ. Γουργουλιάνης υποστήριξε ότι τα σχολεία θα έπρεπε να έχουν κλείσει πιο νωρίς, τώρα πια είναι αργά καθώς βρισκόμαστε στο τρίτο κύμα της πανδημίας και το κλείσιμό τους απλά θα έφερνε ασυμπτωματικά παιδιά ξανά στο σπίτι όπου θα κολλήσουν τους παππούδες και τις τους γονείς.


Ιδιαίτερα για τους παππούδες σημείωσε ότι θα πρέπει για λίγο καιρό να απομακρυνθούν πάλι από τα εγγόνια, όπως στο πρώτο lockdown, γιατί παρατηρούνταν το τελευταίο διάστημα μία χαλάρωση και σε αυτούς καθώς πηγαινοέφερναν τα εγγόνια στο σχολείο, ενώ είναι δεδομένη η χαλάρωση πλέον στους νέους που πίνουν τον καφέ τους σε μεγάλες παρέες έξω από καφετέριες ή τη μπύρα τους σε πάρκα, χωρίς να πολυενδιαφέρονται για την τήρηση των μέτρων και χωρίς πολλές φορές να φορούν μάσκα.


Ο καθηγητής συνιστά να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή και να μην ενδώσουμε την Τσικνοπέμπτη και να μην ψήσουμε σε μεγάλες παρέες, καθώς αυτό στην παρούσα φάση είναι αρκετά επικίνδυνο. Κατέληξε δε λέγοντας ότι βρισκόμαστε κοντά στο να νικήσουμε την πανδημία όσο προχωρά ο εμβολιασμός στο γενικό πληθυσμό.

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Europa Security
ΤΟ ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Άλλες ειδήσεις για Τοπικά και Παραπολιτικά

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Animus Benefits
Φρέσκο γάλα επιλεγμένο Όλυμπος
Φαίδων Αρτοποιήματα
Νέος Αγών
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
thesnea.gr
  ^