Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ειδήσεις, νέα για Τεχνολογία

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για το φεγγάρι προκαλεί πονοκέφαλο

Ποιος είναι ο ρόλος του σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για το φεγγάρι προκαλεί πονοκέφαλο
06.12.2017 | 11:13

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για το φεγγάρι προκαλεί πονοκέφαλο. Ποιος είναι ο ρόλος του σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους

Oι θεωρίες συνωμοσίας που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν και τα όσα λαμβάνουν χώρα στο διάστημα μακριά από τον άνθρωπο. Δεδομένου όμως ότι η εξερεύνηση των πλανητών πέραν της γης προκαλεί συνήθως ενδιαφέρον σε επιστήμονες και μη, είναι λογικό να διαδίδονται διάφορα για τη ζωή στο διάστημα.

Το τέλος του κόσμου έχει προβλεφθεί πολλές φορές. Μια από αυτές οι ειδικοί είπαν πως ο κόσμος θα καταστρεφόταν τον Οκτώβριο τότε που ο πλανήτης Nibiru θα έφτανε στη γη. Τελικά τίποτα τέτοιο δεν συνέβη. Όσοι όμως υποστήριζαν την εν λόγω θεωρία συνωμοσίας ακόμα και τώρα επιμένουν πως ίσως η σύγκρουση συμβεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τον επιστήμονα Matt Rogers, ο οποίος τάσσεται υπερ της συγκεκριμένης θεωρίας, οι ηγέτες του κόσμου αποκρύπτουν την ύπαρξη του πλανήτη από τον κόσμο προκειμένου να μην τον τρομάξουν. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως οι κυβερνήσεις ψεκάζουν μάλιστα τον ουρανό με χημικές ουσίες για να αποκρύψουν την ύπαρξη του Nibiru, γράφει το indy100.

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλούν οι θεωρίες του πως ο ήλιος και η σελήνη είναι προσομοιωτές που έχουν δημιουργηθεί για να προστατεύουν το Nibiru από το ανθρώπινο μάτι.

Υπενθυμίζεται πως ο Planet X, όπως τον αποκαλούν εκτός της βασικής του ονομασίας Νibiru, ταξιδεύει, σύμφωνα με το βασικό σενάριο, στο άκρο του ηλιακού μας συστήματος και πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα προς τη γη. Όπως υποστηρίζουν οι θιασώτες του καταστροφικού σεναρίου, ο πλανήτης που ταξιδεύει στο σύμπαν δεν γίνεται διακριτός με τα συστήματα που διαθέτουμε, εκτός από μία συγκεκριμένη θέση στον Νότιο Πόλο.

Πηγή huffingtonpost.gr

 Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Τεχνολογία

comments powered by Disqus
Horizon - Ενεργειακή Κατασκευαστική
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΕυρωπρόοδοςΤζαβέλλας - Θέρμανση - Φυσικό Αέριο
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^