ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Πριν προλάβει να προσγειωθεί ακύρωσε την σύνδεση η Γερμανική condor
Κ.Λεβέντης : Τι γίνεται με τον φορέα διαχείρισης - Επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

17.03.2016 | 13:19
Πριν ακόμη προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ακυρώνει την αεροπορική της σύνδεση με το αεροδρόμιο η Γερμανική αεροπορική εταιρία «Condor». Με έγγραφό της ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται η πτήση Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει απο την 1η Μαΐου.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας διατηρεί τους υπόλοιπους εννέα προορισμούς στην Ελλάδα που είναι Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Κως, Μύκονος, Ρόδος, Σαντορίνη και Σκιάθος.
Η ανακοίνωση διακοπής της πτήσης, αποτελεί, όπως είναι φυσικό, ένα ακόμη πλήγμα για το αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας, τη στιγμή μάλιστα που τα Επιμελητήρια και οι Ενώσεις Ξενοδόχων, ξεκίνησαν προσπάθειες για τη δημιουργία Φορέα Προβολής και Προώθησης Πτήσεων του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου, με σκοπό την προσέλκυση αεροπορικών εταιριών. Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ Κώστας Λεβέντης, ο μοναδικός που προσέγγισε και την εν λόγω εταιρία αναφέρουν ότι η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τις πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, πρώτον γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον και δεύτερον γιατί δεν είχε υποστήριξη στον τομέα της προβολής, από τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες.
Σημειώνεται ότι για να γίνει βιώσιμη η πτήση και να μπορέσει να διατηρηθεί, πρέπει να γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό με ενέργειες των φορέων, ώστε μέσα από τις κρατήσεις που θα γίνονται να είναι συμφέρουσα προς την εταιρία και να πέσει η τιμή του εισιτηρίου.
Θυμίζουμε ότι προ 30 ημερών ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κώστας Λεβέντης, είχε καταγγείλει ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι και οι επιχειρηματίες δεν έκαναν το παραμικρό για τη νέα αεροπορική γραμμή Condor, με έδρα το Μόναχο, που επρόκειτο να συνδέσει αεροπορικώς τη Γερμανία με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με μια πτήση εβδομαδιαίως.
Εύλογα πλέον μπαίνει το ερώτημα τι μέλει γενέσθαι με τον φορέα διαχείρισης του αεροδρομίου που προ ημερών φέρεται να δημιουργήθηκε απο τους φορείς της Κεντρικής Ελλαδας με στόχο την προσέλκυση αεροπορικών εταιριών.
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 10.05.2025 | 13:21
Η Ανάρτηση του Ηλία Λεοντάρη για την παραίτησή του από συντονιστής Πολιτικής Προστασίας - ΕΛΛΑΔΑ | 10.05.2025 | 13:14
Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας λόγω της λειψυδρίας - ΕΛΛΑΔΑ | 10.05.2025 | 13:03
Θρίλερ στο Ελληνικό: Μητέρα, κόρη και γιος πέθαναν μέσα σε 13 ημέρες - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 12:40
Έφυγε από την ζωή ο Θεόδωρος Νούσιας - ΒΟΛΟΣ | 10.05.2025 | 12:36
Στη φυλακή 47χρονος Βολιώτης που απείλησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του - ΔΙΕΘΝΗ | 10.05.2025 | 12:18
Στο Κίεβο Μακρόν, Μερτς, Στάρμερ, Τουσκ -Απειλούν τη Μόσχα με επιπλέον κυρώσεις αν δεν δεχθεί εκεχειρία 30 ημερών - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 10.05.2025 | 12:07
Μέχρι 3 Ιουνίου δηλώσεις για το φυτικό κεφάλαιο Daniel εν αναμονή ΚΥΑ - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 11:58
Τα Special Olympics Hellas στη Λάρισα-τελετή έναρξης το πρωί στο αρχαίο θέατρο (ΦΩΤΟ+video)
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 09:15
Τακούδης: Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλία την επόμενη εβδομάδα με βοριάδες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 08:34
Μέτρο 23: Aποζημιώσεις σε βαμβάκι 30 ευρώ το στρέμμα, καλαμπόκι 25, ηλίανθος 20, αμπέλι 100 και αμύγδαλα 150 ευρώ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.05.2025 | 14:36
Συγκίνηση και δάκρυα στην «αποστρατεία» του Ηλία Λεοντάρη από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 09:53
Έφυγε από τη ζωή η ιδιοκτήτρια του βρεφονηπιακού σταθμού Snoopy Κατερίνα Ντότσιου – Γιουρμετάκη - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2025 | 14:06
Ζητάει παραίτηση Αναγνώστου (Προέδρου ΟΛΒ) ο Αχ. Μπέος για το λιμάνι – Και έρευνα από την Εισαγγελία για τυχόν μίζες (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 09.05.2025 | 19:25
Το Health Hub στην υπηρεσία των πολιτών: «Από το κλασικό στο ψηφιακό: Η νέα εποχή στην υγεία και το φάρμακο» (ΦΩΤΟ) - ΒΟΛΟΣ | 09.05.2025 | 08:53
Θλίψη στον Βόλο: «Εφυγε» από τη ζωή 66χρονος - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.05.2025 | 08:44
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται εξόφληση της νιτρορύπανσης του 2024 – Οι πιθανές ημερομηνίες