ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Πριν προλάβει να προσγειωθεί ακύρωσε την σύνδεση η Γερμανική condor
Κ.Λεβέντης : Τι γίνεται με τον φορέα διαχείρισης - Επικοινωνιακό πυροτέχνημα;

17.03.2016 | 13:19
Πριν ακόμη προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, ακυρώνει την αεροπορική της σύνδεση με το αεροδρόμιο η Γερμανική αεροπορική εταιρία «Condor». Με έγγραφό της ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται η πτήση Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, που είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει απο την 1η Μαΐου.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρίας διατηρεί τους υπόλοιπους εννέα προορισμούς στην Ελλάδα που είναι Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης, Κέρκυρα, Καλαμάτα, Κως, Μύκονος, Ρόδος, Σαντορίνη και Σκιάθος.
Η ανακοίνωση διακοπής της πτήσης, αποτελεί, όπως είναι φυσικό, ένα ακόμη πλήγμα για το αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδας, τη στιγμή μάλιστα που τα Επιμελητήρια και οι Ενώσεις Ξενοδόχων, ξεκίνησαν προσπάθειες για τη δημιουργία Φορέα Προβολής και Προώθησης Πτήσεων του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου, με σκοπό την προσέλκυση αεροπορικών εταιριών. Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ξ Κώστας Λεβέντης, ο μοναδικός που προσέγγισε και την εν λόγω εταιρία αναφέρουν ότι η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τις πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, πρώτον γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον και δεύτερον γιατί δεν είχε υποστήριξη στον τομέα της προβολής, από τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες.
Σημειώνεται ότι για να γίνει βιώσιμη η πτήση και να μπορέσει να διατηρηθεί, πρέπει να γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό με ενέργειες των φορέων, ώστε μέσα από τις κρατήσεις που θα γίνονται να είναι συμφέρουσα προς την εταιρία και να πέσει η τιμή του εισιτηρίου.
Θυμίζουμε ότι προ 30 ημερών ο αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Κώστας Λεβέντης, είχε καταγγείλει ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι και οι επιχειρηματίες δεν έκαναν το παραμικρό για τη νέα αεροπορική γραμμή Condor, με έδρα το Μόναχο, που επρόκειτο να συνδέσει αεροπορικώς τη Γερμανία με το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου, με μια πτήση εβδομαδιαίως.
Εύλογα πλέον μπαίνει το ερώτημα τι μέλει γενέσθαι με τον φορέα διαχείρισης του αεροδρομίου που προ ημερών φέρεται να δημιουργήθηκε απο τους φορείς της Κεντρικής Ελλαδας με στόχο την προσέλκυση αεροπορικών εταιριών.
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 11.05.2025 | 20:42
Έρχονται καταιγίδες στη Θεσσαλία - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 11.05.2025 | 20:41
Υπερπρωταθλήτρια της super league 2 η ΑΕΛ - ΔΙΕΘΝΗ | 11.05.2025 | 20:31
Εξελίξεις: Ο Ζελένσκι θα συναντήσει τον Πούτιν την Πέμπτη -Μετά από πιέσεις του Τραμπ - ΕΛΛΑΔΑ | 11.05.2025 | 20:22
Νέα Σμύρνη: «Πάλευε να τον σώσει από τα ναρκωτικά» – Το οικογενειακό δράμα πίσω από την τραγωδία - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 11.05.2025 | 20:03
Πετυχημένο το 3ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων Θεσσαλίας στη Δημοτική Αγορά Καρδίτσας - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 11.05.2025 | 19:42
Υπέρταση: Ο χυμός που ρίχνει την πίεση – Από την υπερτροφή των Σαμουράι - ΕΛΛΑΔΑ | 11.05.2025 | 19:40
Συγκινητική ανάρτηση Καρυστιανού: “Σήμερα ημέρα γιορτής μα πνίγομαι” - ΛΑΡΙΣΑ | 11.05.2025 | 19:37
Έκτακτη σύσκεψη Αμυγδαλοπαραγωγων Νομού Λάρισας
- ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 09:53
Έφυγε από τη ζωή η ιδιοκτήτρια του βρεφονηπιακού σταθμού Snoopy Κατερίνα Ντότσιου – Γιουρμετάκη - ΛΑΡΙΣΑ | 11.05.2025 | 12:36
Απέραντη θλίψη στην εξόδιο ακολουθία για την Κατερίνα Ντότσιου- Γιουρμετάκη στον Άγιο Αχίλλιο (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 11.05.2025 | 12:25
Τακούδης: Σε δύο φάσεις η εξέλιξη του καιρού στη Θεσσαλία- βροχές και πτώση της θερμοκρασίας - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 10.05.2025 | 10:57
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει στον κάμπο η κλοπή χαλκού- νέο χτύπημα στην Ανάβρα Καρδίτσας (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 10.05.2025 | 12:40
Έφυγε από την ζωή ο Θεόδωρος Νούσιας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 10.05.2025 | 21:02
Αποτρόπαιο: Έσερνε σκύλο δεμένο στο αυτοκίνητο σε χωριό της Καρδίτσας (φωτο) - ΕΛΛΑΔΑ | 10.05.2025 | 10:00
Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και βοριάδες μετά το «μίνι» καλοκαίρι - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 10.05.2025 | 10:08
Στο πόδι οι αγρότες για τις σπείρες χαλκού – Περιπολίες πριν ρημάξει το βιος τους