Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ο Καιρός της Θεσσαλίας

 

 

καιρός weather.gr

 

Αναλυτική Πρόγνωση Καιρού για Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  17.11.2017
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν αρχικά βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στις ανατολικές περιοχές του νομού. Χιόνια θα πέσουν στις ορεινές περιοχές, αλλά σε σχετικά μεγάλο υψόμετρο. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02...12 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  06…12  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στις ορεινές περιοχές, αλλά σε σχετικά μεγάλο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα είναι  ανατολικοί-νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06...13 οC. Στον ΒΟΛΟ  08…13  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν  Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03...11  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  05...11  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν  Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04...12  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  06...12  οC.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  18.10.2017
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται αρχικά συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές, κυρίως στις ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02...13 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  07…13  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06...13 οC. Στον ΒΟΛΟ  09…13  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν  Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03...12  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  06...12  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν  Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04...12  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  08...12  οC.
 

ΚΥΡΙΑΚΗ  19.11.2017
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται  αραιές συννεφιές, αυξημένες στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02...13 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  05…13  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03...12 οC. Στον ΒΟΛΟ  07…12  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03...11  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  05...11  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα υπάρχουν όμως και διαστήματα βελτιωμένα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00...12  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  06...12  οC.
 

ΔΕΥΤΕΡΑ  20.11.2017
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται αρχικά αραιές συννεφιές, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και προς το τέλος της ημέρας χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02...10 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  04…10  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται αρχικά αραιές συννεφιές, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και προς το τέλος της ημέρας λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03...11 οC. Στον ΒΟΛΟ  06…11  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03...09  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  03...09  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται συννεφιές, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01...10  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  04...10  οC.
 

ΤΡΙΤΗ  21.11.2017
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται αρχικά συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και προς το τέλος της ημέρας χιόνια στα ορεινά. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση προς το τέλος της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04...09 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  03…09  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται αρχικά συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές.  Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση προς το τέλος της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -01...10 οC. Στον ΒΟΛΟ  05…10  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05...08  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  02...08  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02...09  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  03...09  οC.

Europa Security
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
ΚΤΕΛ Μαγνησίας E-TicketΙΕΚ Openmellon
Φαίδων Αρτοποιήματα
Το διαλεχτό στραγγιστό της ΕΒΟΛ
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^