Θεσσαλία Τηλεόραση - Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Τρίκαλα

Ο Καιρός της Θεσσαλίας

VIOLAR SA - ΑΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ

 

καιρός weather.gr

 

Αναλυτική Πρόγνωση Καιρού για Λάρισα, Βόλο, Καρδίτσα, Τρίκαλα

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  13.01.2018
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04...07 0C. Σην ΛΑΡΙΣΑ  02…07  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στα νότια του νομού. Οι άνεμοι θα είναι και στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02...08 οC. Στον ΒΟΛΟ  03…08  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -05...06  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  01...06  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03...07  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  02...07  οC.
 

ΚΥΡΙΑΚΗ  14.01.2018
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται αραιές συννεφιές, αυξημένες στις ορεινές περιοχές, και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -08...06 0C. Σην ΛΑΡΙΣΑ  01…06  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται αραιές συννεφιές, αυξημένες στις ορεινές περιοχές, και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03...07 οC. Στον ΒΟΛΟ  02…07  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -07...05  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  -01...05  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται αραιές συννεφιές, αυξημένες στις ορεινές περιοχές, και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06...06  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  01...06  οC.
 

ΔΕΥΤΕΡΑ  15.01.2018
 

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -08...09  0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  04…09  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι  μεταβλητοί  ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04...10 οC. Στον ΒΟΛΟ  05…10  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι  μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -07...08  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  03...08  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται συννεφιές και θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι  μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06...09  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  04...09  οC.
 

ΤΡΙΤΗ  16.06.2018

Στο Νομό της ΛΑΡΙΣΑΣ
Αναμένονται αραιές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06...11 0C. Στην ΛΑΡΙΣΑ  03…11  0C.
 

Στο Νομό της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι  ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -04...10 οC. Στον ΒΟΛΟ  04…10  οC
 

Στο Νομό των ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Αναμένονται αραιές συννεφιές αυξημένες στις ορεινές περιοχές, όπου πιθανό να σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -07...09  οC. Στα ΤΡΙΚΑΛΑ  02...09  οC.

Στο Νομό της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αναμένονται αραιές συννεφιές αυξημένες στις ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06...10  οC. Στη ΚΑΡΔΙΤΣΑ  03...10  οC.

Europa Security
100 Χρόνια ZAGORIN
Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κρεοπωλείο Φάρμα Μπαϊράμογλου
Φαίδων Αρτοποιήματα
Πληροφορίες


Ακολουθήστε μας
  ^