ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
«Χαρίζουμε Ζωή»: Μεγάλη εκδήλωση προσφοράς, υγείας και πολιτισμού στον Βόλο
Δευτέρα 18 Μαΐου στον Αθλητικό Πολυχώρο της οδού Γιάννη Δήμου στον Βόλο

Μια πολυθεματική δράση με επίκεντρο την αλληλεγγύη, την πρόληψη και τη συμμετοχή των πολιτών διοργανώνεται τη Δευτέρα 18 Μαΐου στον Αθλητικό Πολυχώρο της οδού Γιάννη Δήμου στον Βόλο, με τίτλο «Χαρίζουμε Ζωή».
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η AHEPA HJ13 Argonauts Volos, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου και Μαγνησίας (ΕΣΠΕΕΒ Μαγνησίας), ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», ο Σύλλογος Τεχνοποίημα, η ΕΠΦΑ Μαγνησίας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και του Δήμου Βόλου.
Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από ζητήματα υγείας, ασφάλειας, εθελοντισμού και ευεξίας, μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδυάζει κοινωνική προσφορά, άθληση και πολιτισμό.
Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα κατέχει η εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17:30 έως τις 20:30 από την AHEPA HJ13 Argonauts Volos και τον Σύλλογο «Η Αλληλεγγύη», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας AHEPA.
Παράλληλα, στις 19:00, η ΕΣΠΕΕΒ Μαγνησίας θα παραδώσει απινιδωτή για τις ανάγκες του αθλητικού χώρου, ενώ η AHEPA θα προσφέρει ειδικό εξοπλισμό ασφαλείας για τη φύλαξη και χρήση του.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιηθούν δημιουργικά εργαστήρια, μαθήματα ΚΑΡΠΑ και πρώτων βοηθειών, δράσεις άσκησης και ασφαλούς περπατήματος για ενήλικες, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία του συγκροτήματος «ΗΧΟΠΑΘΕΙΣ» στις 20:00.
Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες της Μαγνησίας να συμμετάσχουν ενεργά, στέλνοντας το μήνυμα πως η συνεργασία, η προσφορά και η αλληλεγγύη μπορούν να σώσουν ζωές.
- ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 22:55
Δήμος Λαρισαίων: Ψήφισμα του ΔΣ για το μέλλον των Κοινωνικών Δομών - «Αδιαπραγμάτευτος ο δημόσιος, κοινωνικός χαρακτήρας τους - ΒΟΛΟΣ | 02.06.2026 | 20:51
Μεγαλείο ψυχής από υποψήφια των πανελλαδικών στον Βόλο που έχασε τον πατερα της αλλά συνεχίζει κανονικά τις εξετάσεις (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 20:40
Δήμος Λαρισαίων: Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου για την απώλεια της Κατερίνας Ζιαζιά - Σουφλιά - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 20:36
ΔΡΑΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΚΕΜ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΙΛΕΛΕΡ - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 20:34
«Πρόγραμμα υλοποίησης επισκέψεων των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) σε κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ» - ΕΛΛΑΔΑ | 02.06.2026 | 19:45
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακιστέοι οι τρεις φερόμενοι εγκέφαλοι του κυκλώματος στη Βόρεια Ελλάδα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 02.06.2026 | 19:27
Αποστολή στα Bόρεια Άγραφα: Η εμπειρία του καγιάκ στη Στεφανιάδα - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 19:11
Έβγαλαν τρακτέρ μέσα στο καλοκαίρι στον κόμβο Πλατυκάμπου οι αγρότες για τις πληρωμές ΑΑΔΕ και το κόστος παραγωγής (ΦΩΤΟ)
- ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 17:33
Πλήθος Λαρισαίων στο τελευταίο αντίο της Κατερίνας Ζιαζιά- Σουφλιά στο παρεκκλήσι του γηροκομείου (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 13:35
Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 12:23
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΒΟΛΟΣ | 02.06.2026 | 08:55
Βόλος: Δύο τραυματίες σε τροχαίο έξω από το τούνελ της Γορίτσας - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 19:11
Έβγαλαν τρακτέρ μέσα στο καλοκαίρι στον κόμβο Πλατυκάμπου οι αγρότες για τις πληρωμές ΑΑΔΕ και το κόστος παραγωγής (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 02.06.2026 | 12:52
Τακούδης: «Δεν φαίνεται να έρχεται κάποιος καύσωνας μέσα στον Ιούνιο» - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 02.06.2026 | 09:13
Πως Ινδία και Πορτογαλία προχώρησαν έργα μεγαλύτερα από τον Αχελώο-αύριο στο ΣτΕ εκδικάζεται η προσφυγή Αιτωλοακαρνάνων - ΛΑΡΙΣΑ | 02.06.2026 | 13:14
Διαμαρτυρία αγροτών με τρακτέρ στο κέντρο της πόλης των Φαρσάλων (ΦΩΤΟ)









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed