ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Βόλος: Πολύωρο χειρουργείο για τον 56χρονο που δέχτηκε επίθεση με χορτοκοπτικό -Μάχη για να μην ακρωτηριαστεί
Σε πολύωρο χειρουργείο υπεβλήθη το βράδυ της Πέμπτης ο 56χρονος που δέχτηκε επίθεση με χορτοκοπτικό στον Αλμυρό

Σε πολύωρο χειρουργείο υπεβλήθη το βράδυ της Πέμπτης ο 56χρονος που δέχτηκε επίθεση με χορτοκοπτικό στον Αλμυρό Βόλου.
«Είχε Αγιο μέσα στην ατυχία του» ήταν η χαρακτηριστική επισήμανση γιατρών του Νοσοκομείου Βόλου, που ανέλαβαν από την πρώτη στιγμή να διαχειριστούν τα σοβαρά τραύματα που επέφερε στο αριστερό πόδι και στο αριστερό χέρι του 56χρονου από τους Κωφούς του Αλμυρού, η επίθεση που δέχτηκε από εργάτη που τον χτύπησε με χορτοκοπτικό μηχάνημα κατά τη διάρκεια καβγά.
Σύμφωνα με τον taxydromo, πρώτο μέλημα των γιατρών ήταν να αποσοβηθεί ο κίνδυνος ακρωτηριασμού και τουλάχιστον μέχρι τώρα αυτό έχει επιτευχθεί. Ο 56χρονος υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε στις 5 τα ξημερώματα, με τους κ.κ. Κυριάκο Αβραμίδη, προϊστάμενο της Ορθοπεδικής Κλινικής στο Αχιλλοπούλειο και Ιωάννη Σούρλα, αναπληρωτή προϊστάμενο της ίδιας Κλινικής, να δίνουν μάχη μέσα στο χειρουργείο.
Σταθερή η κατάσταση της υγείας του -Θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις
Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, συνομιλεί με τους συγγενείς του και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Όπως επισημαίνουν άμεσα θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλες επεμβάσεις, ώστε να γίνει διαχείριση των σοβαρών τραυμάτων ειδικά στο χέρι.
Στο Νοσοκομείο νοσηλεύτηκε και ο γιος του θύματος με ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι, καθώς δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο άνδρα με λοστό, αλλά χθες το πρωί πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι του.
Γιος και πατέρας αναμένεται να καταθέσουν τις επόμενες μέρες για τις συνθήκες του επεισοδίου, την ώρα που ο δράστης παραμένει κρατούμενος και ετοιμάζει την απολογία του, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα.
Οι γιατροί είναι εκείνοι που θα ανάψουν το πράσινο φως για το πότε μπορεί να καταθέσει ο 56χρονος που δέχτηκε την επίθεση και ο οποίος μπορεί να έχει επαφή με το περιβάλλον είναι ακόμη όμως σε κατάσταση σοκ και υπό την επήρεια ισχυρών αναλγητικών, για να αντιμετωπίσει τους πόνους.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΛΑΡΙΣΑ | 21.05.2026 | 19:02
Όλυμπος: Τραυματίστηκε πυροσβέστης κατά την επιχείρηση εντοπισμού ορειβάτη - ΒΟΛΟΣ | 21.05.2026 | 18:57
Στον Βόλο η υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή για ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 18:40
Εκατοντάδες εργαζόμενοι στις δομές των δήμων της Θεσσαλίας μένουν άνεργοι με τη λήξη των προγραμμάτων ΕΣΠΑ - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 21.05.2026 | 18:22
Σοκαριστική έρευνα: 529 άτομα ανά 100.000 κατοίκους στη Θεσσλία με Πάρκινσον-αιτία νερό, υπέδαφος, φυτοφάρμακα (ΦΩΤΟ+video) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 21.05.2026 | 17:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν τα μη πολιτικά πρόσωπα - ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 15:47
Αναστολή καθηκόντων και ΕΔΕ για τον αναισθησιολόγο που ζήτησε φακελάκι από ασθενή - ΒΟΛΟΣ | 21.05.2026 | 14:24
Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο (video) - ΒΟΛΟΣ | 21.05.2026 | 14:18
Κουρέτας από τον Βόλο: “Το Μουσείο της Αργούς να είναι έτοιμο έως το 2027
- ΕΛΛΑΔΑ | 20.05.2026 | 13:10
Θρίλερ εν κινήσει στη Ναύπακτο: Τεράστιο φίδι μπλόκαρε το τιμόνι αυτοκινήτου - ΒΟΛΟΣ | 20.05.2026 | 10:04
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.05.2026 | 18:50
Αυτά είναι τα οικολογικά σχήματα που θα πληρωθούν το Μάιο - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 21.05.2026 | 14:11
Στο «κόκκινο» οι εξελίξεις στην ΑΕΛ Novibet: Οι νέοι ενδιαφερόμενοι και το «πράσινο φως» - ΛΑΡΙΣΑ | 20.05.2026 | 18:10
Τραυματίας μετά από σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι στα Τάμπάκικα στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΕΛΛΑΔΑ | 21.05.2026 | 13:41
Καιρός: Προειδοποίηση των Ιταλών μετεωρολόγων για την Ελλάδα - «Προσέξτε τις επόμενες ώρες» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 09:50
Τακούδης- επικαιροποίηση: Βροχερός καιρός στη Θεσσαλία μέχρι Κυριακή χωρίς έντονα φαινόμενα (χαλάζι) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 22:50
«Πρωταθλήτρια» στη νόσο Πάρκινσον η Θεσσαλία λόγω φυτοφαρμάκων!







































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed