ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΟΛΟΣ
Λεμονιά Μπέζα: Από πωλήτρια στο Βόλο, νικήτρια του The Voice
Ποιά είναι η Βολιώτισα σοπράνο που μάγεψε το κοινό...

Η Λεμονιά Μπέζα ανακηρύχθηκε εχθές νικήτρια του The Voice, κάνοντας τον Κωστή Μαραβέγια να μετρά τη τρίτη κατά σειρά νίκη της ομάδας του. Η Λεμονιά Μπέζα, κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρεία Minos EMI / Universal. Σήμερα η μεγάλη νικήτρια του show βρέθηκε στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου και μίλησε για τη νίκη της, αλλά και την καθημερινότητάς της, που δεν είχε πολύ μεγάλη σχέση με το show. Η Λεμονιά αποκάλυψε στην Τατιάνα ότι υπήρξε πωλήτρια στο Βόλο, την ιδιαίτερη πατρίδα της και περιέγραψε τα όνειρά της για μία καριέρα στο τραγούδι.
Μέχρι και σήμερα, η 29χρονη τραγουδίστρια δουλεύει σε κατάστημα επίπλων στο Βόλο, ενώ όταν ήταν 15 ετών ξεκίνησε να κάνει μαθήματα πιάνου. Παράλληλα, είναι διπλωματούχος στο κλασσικό τραγούδι.
«Δεν περίμενα ότι θα νικήσω στο Voice. Ήμουν σίγουρη ότι θα πάει παρακάτω η Κλαυδία, που έχει καταπληκτική φωνή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Λεμονιά Μπέζα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Η Λεμονιά Μπέζα, ένα αυθεντικό ταλέντο από τον Βόλο, με σπάνια φωνή,κέρδισε τις εντυπώσεις και την ψήφο του κοινού από μία εκπλληκτική 17χρονη από την Κύπρο τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ
Το «αηδόνι» από τον Βόλο όντως εντυπωσίασε. Η Λεμονιά Μπέζα αναδείχθηκε το βράδυ της Πέμπτης η μεγάλη νικήτρια του εφετινού μουσικού talent show «The Voice», καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.
Η νεαρή σοπράνο, η οποία διαγωνίστηκε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος «πνίγηκε» μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών της.
Η Λεμονιά, με μία φωνή υψηλών προδιαγραφών και μεγάλη γκάμα μουσικών εκφράσεων, από νωρίς φάνηκε να έχει προβάδισμα. Χαρακτηριστική ήταν και η αναφορά του coach της Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο νικητής του διαγωνισμού.
«Από τις παριζιάνικες μουσικές λυρικές σκηνές στα ρεμπετάδικα στα παλιά του Βόλου, σε απανταχού τζαζ στέκια της Ελλάδας. Αυτή είναι η δύναμή της, γι’ αυτό την αγαπώ. Θα κάνω ιδιαίτερη μνεία σε αυτήν την πόλη, γιατί την αγαπώ πάρα πολύ, τον Βόλο, ο οποίος έχει από τα καλύτερα μουσικά σχολεία στην Ελλάδα, έχει πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν βγει Εστουδιαντίνα, μια καταπληκτική ορχήστρα και πραγματικά χαίρομαι να έρχονται παιδιά από μουσικά σχολεία και να έρχονται στο Voice και να συνεχίζουν τις μουσικές τους επιδόσεις εδώ» είπε για τη Λεμονιά ο Κωστής Μαραβέγιας αμέσως μετά την τελευταία της ερμηνεία στον τελικό του διαγωνισμού που καθήλωσε το κοινό.
Η Λεμονιά Μπέζα εκτός από τη δόξα κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.
Τι έγινε στον τελικό του «Τhe Voice»
Οι οκτώ καλύτερες φωνές του εφετινού «Voice of Greece» ανταγωνίστηκαν σε έναν συναρπαστικό τελικό. Μόνο ένας, όμως, μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο που τον συνοδεύει.
Όλοι οι coaches εκπροσωπήθηκαν με τουλάχιστον έναν παίκτη από τη δική τους ομάδα στον τελικό του «Voice of Greece». Τις πιο πολλές συμμετοχές, τρεις, είχε η ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Θυμίζουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και τη διεκδίκηση του επάθλου ήταν: από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια η Λεμονιά Μπέζα και η Μαρία Ιερωνυμάκη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο Ζάχος Καραμπάσης, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Αριάδνη Νεoφύτου, η Κλαυδία Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς και τέλος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου.
Όλοι οι coaches τραγούδησαν ζωντανά και παρέσυραν το κοινό σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση, όπως κάθε χρόνο, με το χιούμορ και τις ετοιμόλογες απαντήσεις του, όπως φαίνεται και στα post που κοινοποιήθηκαν στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.
Οι coaches τραγουδούν το White Christmas:
Το καθιερωμένο τραγούδι - έκπληξη του Γιώργου Καπουτζίδη:
H τελική τετράδα στις προτιμήσεις του κοινού στο πρώτο μέρος της διαδικασίας ήταν: ο Λούης Παναγιώτου, η Μαρία Ιερωνυμάκη, η Μαρίνα Τζιάγουιρθ και η Λεμονιά Μπέζα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την Κλαυδία Παπαδοπούλου ως ένα από τα φαβορί. Ο Πάνος Μουζουράκης παρηγόρησε τον Ζάχο Καραμπάση που είχε γενέθλια, τραγουδώντας του με τους υπόλοιπους κριτές το «Happy birthday» πάνω στη σκηνή.
Στη συνέχεια η τελική τετράδα τραγούδησε για ακόμη μία φορά.
Τελικά, το κοινό ανέδειξε νικήτρια στη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας τη Λεμονιά Μπέζα!

- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.01.2026 | 17:31
Δήμος Λαρισαίων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Παλαιστίνης - ΛΑΡΙΣΑ | 09.01.2026 | 17:23
Τέμπη: Επιδόθηκαν οι αγωγές στη Γερμανία σε Bayer και Siemens - ΛΑΡΙΣΑ | 09.01.2026 | 17:13
Δήμος Λαρισαίων: Ξεκινούν οι εργασίες για την ανακατασκευή πεζοδρομίων σε τμήμα της οδού Ηπείρου - ΛΑΡΙΣΑ | 09.01.2026 | 17:09
Θλίψη στη Λάρισα: Απεβίωσε ο Ιωάννης Μαρούδας σε ηλικία 54 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 09.01.2026 | 16:27
Aποχωρούν από τα Τέμπη τα τρακτερ και επιστρέφουν στο μπλόκο της Νίκαιας- αύριο μεσημέρι η πανελλαδική των μπλόκων - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.01.2026 | 14:22
Mercosur: Εγκρίθηκε η εμπορική συμφωνία της ΕΕ για τα αγροτικά προϊόντα παρά τις αντιρρήσεις της Γαλλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 09.01.2026 | 14:18
Έδωσα αγώνα για το παιδί μου, όχι για να μπω σε κόμμα λέει ο Ρούτσι – «Να παραιτηθεί από πρόεδρος του συλλόγου για τα Τέμπη» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.01.2026 | 14:13
Ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από τα Τέμπη οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας-ξενύχτησαν ανάβοντας φωτιές για το κρύο
- ΛΑΡΙΣΑ | 08.01.2026 | 09:38
Επτά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 08.01.2026 | 09:34
Τακούδης: Χιόνια στα ορεινα Τρικάλων και στο Πήλιο Κυριακή- μέχρι μείον 10 οι ελάχιστες θερμοκρασίες - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 09.01.2026 | 09:39
Φάνης Τακούδης: Έρχονται χιόνια από Σάββατο και σε περιοχές με χαμηλά υψόμετρα στη Θεσσαλία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.01.2026 | 17:21
Αποδέχονται την συνάντηση με τον πρωθυπουργό την Τρίτη οι αγρότες -Ανοίγουν αύριο οι δρόμοι με τα τρακτερ στην άκρη - ΒΟΛΟΣ | 08.01.2026 | 09:45
Βόλος: Νεαρός κυκλοφορούσε γυμνός στο κέντρο της πόλης «τραβώντας» πάνω του τα βλέμματα των περαστικών - ΛΑΡΙΣΑ | 09.01.2026 | 10:00
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 08.01.2026 | 14:54
Για 48 ώρες ο αποκλεισμός στα Τέμπη -θα ανάψουν φωτιές τη νύχτα- επιμένουν για συνάντηση με τον πρωθυπουργό (ΦΩΤΟ+ video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 08.01.2026 | 16:41
Σε συζήτηση με ανοιχτούς δρόμους καλεί η κυβέρνηση τους αγρότες-κλείνουν στις 5 τον παράδρομο προς Ελασσόνα

































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed