Ειδήσεις, νέα για Βόλος

Μήνυση κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά

κατέθεσε το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής

Μήνυση κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά
30.08.2018 | 17:08
Animus Benefits
Ανδριώτης AE -  FiberPro2
alphawood
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
ICBS

Μήνυση κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Μουλά κατέθεσε το πρωί ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κανελλής. Ο Γ. Μουλάς πρώτος κατέθεσε μήνυση κατά του Ν. Κανελλή ο οποίος συνελήφθη μέσα στο δημαρχείο την ώρα που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο. Ο Νίκος Κανελλής χαρακτηρίστηκε ως υποκινητής επεισοδίων παρότι δεν εμφανίζεται σε κανένα βίντεο να μετέχει σε αυτά.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κανελλής ανέφερε:«Κατέθεσα μήνυση εναντίον του κ. Μουλά για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου σε σχέση με τη μήνυση που είχε κάνει στο πρόσωπό μου και σε άλλους ανθρώπους για τα γεγονότα του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας.
Όσοι παρευρέθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο, όσοι βλέπουν τα βίντεο που κυκλοφορούν και όλη η κοινωνία γνωρίζει ότι το μοναδικό που τόλμησα να κάνω ήταν να ζητήσω από το προεδρείο να δώσει τον λόγο στους συγκεντρωμένους πολίτες και τίποτα παραπάνω».
Ο κ. Κανελλής έκανε λόγο για στοχοποίηση από τη δημοτική αρχή τόσο του ίδιου όσο και προσώπων που αγωνίζονται:
«Είναι προφανές ότι τόσο ο κ. Μουλάς όσο και η δημοτική αρχή Μπέου συνολικά, από τη στιγμή που ήρθαν στη διοίκηση του Δήμου το 2014, έχουν στοχοποιήσει τόσο εμένα όσο και ανθρώπους που αγωνίζονται για τα δημόσια αγαθά, για το νερό, για τον αέρα, αλλά και για τα δημοκρατικά δικαιώματα ενάντια στον φασισμό, με όποια μορφή έχει.
Υπάρχει ένα όριο που έχει ήδη ξεπεραστεί . Η πόλη δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί με αυτό τον αυταρχικό και αντιδημοκρατικό τρόπο, με «φουσκωτούς», με αστυνομία μέσα στα δημοτικά συμβούλια, με συλλήψεις δημοτικών συμβούλων και πολιτών μέσα στο δημαρχειακό μέγαρο. Πρόκειται για μία κατρακύλα που πρέπει να λάβει τέλος. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν».
Ο κ. Κανελλής πρόσθεσε πως η  μήνυση εναντίον του ήταν για διακοπή του δημοτικού συμβουλίου και για παρακίνηση άλλων να ζητήσουν τον λόγο.
«Πρόκειται για κατηγορίες ανυπόστατες και ψεύτικες. Είναι πεντακάθαρο και δεν έχω τίποτα να φοβηθώ. Δεν έχω καμία σχέση με τη βιομηχανία μηνύσεων που έχει εμπλακεί η δημοτική αρχή και έχε γεμίσει με δικογραφίες τις δικαστικές αρχές του Βόλου. Υπάρχουν όμως κάποια όρια που αφορούν τόσο τα αυτονόητα δικαιώματα πολιτών και δημοτικών συμβούλων, όσο και τα ζητήματα δημοκρατίας. Αυτά τα δύο έχουν ξεπεραστεί και με αυτή την κίνηση προσπαθώ να συμβάλω στην υπεράσπισή τους.
Ο κ.Κανελλής ανέφερε πως είναι πιθανό και δύο μέλη της Κίνησης Πολιτών να καταθέσουν μήνυση ενώ σημείωσε πως θα υπάρχει συνέχεια στην υπόθεση.
«Επιφυλάσσομαι και για επόμενες κινήσεις κατά του κ. Μουλά γιατί είναι πραγματικά προσβλητικό, επί τέσσερα χρόνια, απέναντι μου που είμαι γνωστός στην πόλη για τη δράση μου από τα μαθητικά μου χρόνια, να αποκαλούμαι υποκινητής επεισοδίων, να με υβρίζουν και να με αποκαλούν μπαχαλάκια, κουκουλοφόρο και άλλα που είναι γνωστό ότι είναι ψεύτικα. Όλα αυτά θα απαντηθούν και στα δικαστήρια. Κατά τη γνώμη μου στην πόλη του Βόλου είναι ήδη απαντημένα».Αν το άρθρο μας σας άρεσε, πατήστε

Παρακαλούμε, κάντε
Μαουσίδης-Νάνος
Europa Security

Άλλες ειδήσεις για Βόλος

Δημοφιλή Βίντεο

Γίνε μέλος στη σελίδα μας στο facebook Ακολούθησε μας στο Twitter
Agronuts
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Όλυμπος
AXON
Νέος Αγών
Μικρές Αγγελίες
thesnea.gr
ΟΣΔΕ - Δημόκας
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 96FM
Κατηγορίες

Ακολουθήστε μας
Facebook Twitter Youtube Rss Feed
  ^