ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Αγωνία για την 28χρονη που την παρέσυρε με το Ι.Χ. ο σύζυγός της – Επιδεινώθηκε η υγεία της
Τα τραύματα στα χέρια και στο υπόλοιπο σώμα της 28χρονης μητέρας μαρτυρούν τον σοβαρότατο τραυματισμό της.

Για 6η μέρα παραμένει σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, με τους γιατρούς να παρακολουθούν αδιάκοπα την πορεία της υγείας της και τους στενούς συγγενείς της να αγωνιούν.
Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον της 28χρονης, η κατάσταση της υγείας της έχει επιδεινωθεί.
Ο σύζυγός της που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της, κρίθηκε χθες προφυλακιστέος. Επιμένει ότι ο σοβαρότατος τραυματισμός της γυναίκας του, ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος. Αρνείται πως την χτύπησε και την παρέσυρε με το βανάκι του.
Ο 30χρονος υποστηρίζει πως ο προφυλακτήρας του οχήματός του δεν καταστράφηκε από την παράσυρση της γυναίκας, αλλά από ένα ατύχημα που είχε στον ΒΟΑΚ, κάτι όμως που ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί.
«Στη διαδρομή τσακωθήκαμε και από την ταραχή μου τράκαρα. Πήρα μία στροφή απότομα και έπεσε πάνω στην προστατευτική μπάρα του ΒΟΑΚ. Μου έφυγε ο προφυλακτήρας και τον μάζεψα και τον έβαλα στο πίσω μέρος της κλούβας», ισχυρίστηκε ο 30χρονος.
Η μαρτυρία του παιδιού
Το μεγαλύτερο από τα 3 παιδιά του ζευγαριού που ήταν μέσα στο όχημα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας του παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη μητέρα του και στη συνέχεια την εγκατέλειψε τραυματισμένη στον δρόμο.
Ο κατηγορούμενος πάντως επιμένει πως η γυναίκα του τραυματίστηκε, όταν άνοιξε εν κινήσει η πόρτα του συνοδηγού και η ίδια εκτοξεύτηκε στο δρόμο. Στη συνέχεια, όπως είπε, σταμάτησε για να βοηθήσει.
«Ενώ γυρίζαμε, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα ενώ ήμασταν εν κινήσει και έπεσε η σύζυγός μου κάτω. Έπαθα σοκ. Σταμάτησα αμέσως. Πήγα δίπλα της να δω αν είναι καλά», είπε.
Δεν μπορεί να δώσει κατάθεση
Η γυναίκα τραυματίστηκε το περασμένο Σάββατο. Εκείνο το απόγευμα καταγράφηκε το βανάκι του συζύγου της πριν ξεκινήσουν, με τον προφυλακτήρα να είναι άθικτος. Από το ίδιο στενό ξεκίνησαν λίγο αργότερα και την ίδια νύχτα, μετά τον τραυματισμό, το όχημα παρουσίαζε αυτή την εικόνα.
Την αλήθεια για τα όσα έγιναν αναμένεται να αποκαλύψει η 28χρονη μόλις συνέλθει. Για την ώρα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση.
Οι Αρχές αξιολογούν μαρτυρίες και προσπαθούν να συλλέξουν νέες εικόνες από κάμερες ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να βρουν απαντήσεις σε γρίφους.
Οι έρευνες συνεχίζονται, με τα βλέμματα όλων να παραμένουν στραμμένα στο νοσοκομείο, όπου η 28χρονη δίνει καθημερινά μάχες στα χέρια των γιατρών της.
tanea.gr
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 22:01
Μέχρι την Παρασκευή συνδεδεμένες και eco- schemes 297 εκατ. ευρώ- monitoring, παραδόσεις καθορίζουν τι θα πληρωθεί - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 21:50
Θλίψη στον Βόλο για την απώλεια της Κλεοπάτρας Παγωνοπούλου – «Εσβησε» το χαμόγελο της 60χρονης φιλολόγου - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 21:46
Τρομερός Τεντόγλου και νίκη με την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο - ΒΟΛΟΣ | 23.05.2026 | 21:43
Μετάλλιο ανδραγαθίας στον Βολιώτη ανθυπαστυνόμο Μιχ. Σουντουλουμάκη: Μπήκε μπροστά και έσωσε τον διοικητή του σε επεισόδια - ΕΛΛΑΔΑ | 23.05.2026 | 21:24
Στην σκηνή του ΟΑΚΑ οι Iron Maiden – Πάνω από 50.000 θαυμαστές παραληρούν στη συναυλία τους - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 21:14 | video
Το βίντεο που ανάρτησε ο Κωστής Χατζηδάκης από την περιοδεία του στα έργα του Αχελώου (video) - ΑΘΛΗΤΙΚΑ | 23.05.2026 | 20:30
Στην εντατική ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μάριος Οικονόμου μετά από σοβαρό τροχαίο στα Ιωάννινα - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 18:03
Πήγαινε Θεσσαλονίκη πεζός από τις σιδηροδρομικές γραμμές και..συνελήφθη
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 22:42 | video
Ζημιές σε καλλιέργειες στη Θεσσαλία από το απογευματινό μπουρίνι (video) - ΒΟΛΟΣ | 22.05.2026 | 16:33
Βόλος: Γυναίκα παρασύρθηκε από νταλίκα – Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 12:17
Χτύπημα της ΑΑΔΕ στο κύκλωμα λαθρεμπορίου υγραερίου σε 14 πόλεις- Κατασχέθηκαν βυτιοφόρα και σε Καρδίτσα, Τρίκαλα - ΛΑΡΙΣΑ | 22.05.2026 | 21:30
Θλίψη στη Λάρισα: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αθανάσιος Δίχρης. - ΕΛΛΑΔΑ | 22.05.2026 | 11:50
Καιρός: «Τα χειρότερα έρχονται τις επόμενες ώρες» - Προειδοποίηση Μαρουσάκη για 6 περιοχές - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 17:06
Κωστής Χατζηδάκης: Στο τραπέζι η μερική μεταφορά νερού από τον Αχελώο για τη σωτηρία της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 23.05.2026 | 10:32
«Έφυγαν» από τη ζωή τέσσερις Λαρισαίοι - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 22.05.2026 | 09:01
Καιρός: Δύσκολο το επόμενο 48ώρο - Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν καταιγίδες













































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed