ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου για το τι συμβαίνει με την υγεία της -«Δεν είμαι στο νοσοκομείο»
ΖΩΗ

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλενα Παπαρίζου διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της στα Insta Stories της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για το ενδιαφέρον και ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στο νοσοκομείο.
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, αποκάλυψε ότι υπέστη ένα αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ένα κρυολόγημα.
Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον. Ευτυχώς δεν βρίσκομαι στο νοσοκομείο, απλά μετά από ένα αλλεργικό σοκ είχα ένα μεγάλο κρυολόγημα. Τετάρτη τα λέμε από κοντά στο Nox Athens».

Η ανακοίνωση της Έλενας Παπαρίζου
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της
Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου ξεκίνησε, όταν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται εξέδωσε ανακοίνωση για αναβολή της παράστασης στην οποία συμμετέχει η δημοφιλής τραγουδίστρια με τον Τάκη Ζαχαράτο την Τετάρτη.
Τότε, η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε ότι η απόφαση για την αναβολή της παράστασης ελήφθη μετά από αδιαθεσία της Έλενας Παπαρίζου. «Ψάξαμε να δούμε τι έχει συμβεί, μάθαμε λοιπόν ότι από την προηγούμενη ημέρα η Έλενα Παπαρίζου ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις και την Τετάρτη που πήγε στο μαγαζί ουσιαστικά δεν μπόρεσε να τραγουδήσει, να βγάλει το πρόγραμμα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.
Και σήμερα Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ», η Έλενα Παπαρίζου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες η Έλενα Παπαρίζου μεταφέρθηκε ξανά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, κάπως εσπευσμένα, αντιμετωπίζοντας συγκεκριμένα θέματα υγείας. Αντιμετωπίζει ένα θέμα υγείας και η εικόνα της ήταν κακή την ημέρα που προσήλθε στο νοσοκομείο. Τώρα είναι φανερά βελτιωμένη και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Έλενα Παπαρίζου χθες ήταν αρκετά κεφάτη. Είναι άγνωστο ακόμα πότε θα πάρει εξιτήριο. Αντιμετωπίζεται όμως αυτό το θέμα που υπάρχει. Είναι διαχειρίσιμο. Σχετίζεται με το θέμα που είχε αντιμετωπίσει πριν από μερικές εβδομάδες. Είναι στο νοσοκομείο και είναι σε θέση να δεχτεί επισκέψεις. Όλα πάνε καλά», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.
Πηγή: iefimerida.gr
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 22:50
«Πρωταθλήτρια» στη νόσο Πάρκινσον η Θεσσαλία λόγω φυτοφαρμάκων! - ΒΟΛΟΣ | 20.05.2026 | 22:28
Σημαντική αύξηση περιστατικών ενδοσχολικής βίας στα σχολεία της Μαγνησίας - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 20.05.2026 | 22:21
Ανατιμήσεις «φωτιά» σε βασικά προϊόντα – Σε απόγνωση τα νοικοκυριά - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.05.2026 | 22:09
Αναστάτωση μετά την ανακοίνωση της ΕΟΑΣΝ Λάρισας για καθυστερήσεις στις πληρωμές και μη πιστοποίηση της ΑΑΔΕ - ΕΛΛΑΔΑ | 20.05.2026 | 22:06
«Μαφία» στα Βορίζια: «Ζούμε σε καθεστώς φόβου» ανέφεραν σε μήνυση του 2024 κάτοικοι του Αμαρίου - ΛΑΡΙΣΑ | 20.05.2026 | 21:58
Λάρισα: Στο πάρκο των Χρωμάτων το «Δέντρο του αγώνα για Δικαιοσύνη» για το δυστύχημα των Τεμπών - ΤΡΙΚΑΛΑ | 20.05.2026 | 21:29
Η ανάρτηση Πλακιά για την μήνυση Καρυστιανού: Απίστευτο! Όσοι δεν πιστεύουν στην δικαιοσύνη ή την αστυνομία τρέχουν πρώτα εκε - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 20.05.2026 | 20:51 | video
Ο Μπέος «χτύπησε» πάλι: Tα έβαλε με Ακύλλα και Καπουτζίδη (video)
- ΒΟΛΟΣ | 20.05.2026 | 10:04
Εννιά Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΕΛΛΑΔΑ | 20.05.2026 | 13:10
Θρίλερ εν κινήσει στη Ναύπακτο: Τεράστιο φίδι μπλόκαρε το τιμόνι αυτοκινήτου - ΛΑΡΙΣΑ | 20.05.2026 | 18:10
Τραυματίας μετά από σύγκρουση ΙΧ με μηχανάκι στα Τάμπάκικα στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 09:50
Τακούδης- επικαιροποίηση: Βροχερός καιρός στη Θεσσαλία μέχρι Κυριακή χωρίς έντονα φαινόμενα (χαλάζι) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.05.2026 | 18:50
Αυτά είναι τα οικολογικά σχήματα που θα πληρωθούν το Μάιο - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 12:49
Καιρός: Θερμικός θόλος φέρνει απότομη ανατροπή στην Ελλάδα - Πότε θα ανέβει ραγδαία η θερμοκρασία - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 20.05.2026 | 11:49
Σχοινάς για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα Βορίζια είναι το τελευταίο επεισόδιο στο... πάρτι -Ούτε ευρώ στα λαμόγια - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 20.05.2026 | 22:50
«Πρωταθλήτρια» στη νόσο Πάρκινσον η Θεσσαλία λόγω φυτοφαρμάκων!































![Eurovision 2026: Εκρηκτική η εμφάνιση του Akylas στον ημιτελικό -Το «Ferto» περασε στον τελικό του Σαββάτου [βίντεο]](include/docs/00500189520_1b.jpg)













Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed