ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Μαρίλια Μητρούση για την σχέση της με τον Γεωργούλη: «Ήταν κάτι προσωπικό που δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω»
Lifestyle

Ακόμη, η Μαρίλια Μητρούση μίλησε και για τις φορές που τα media την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση φέρνοντας ως παράδειγμα τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Αλέξη Γεωργούλη....
Η Μαρίλια Μητρούση μίλησε το πρωί του Σαββάτου 18/01 στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά Famagusta.
Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα του πατέρα της, αλλά και στο σοκ που ένιωσε όταν είδε το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης.
Ακόμη, η Μαρίλια Μητρούση μίλησε και για τις φορές που τα media την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση φέρνοντας ως παράδειγμα τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Αλέξη Γεωργούλη.
«Ευτυχώς είναι όλα καλά με την υγεία του πατέρα μου. Το χειρουργείο πήγε καλά, είναι ένα μωρό παιδί ο μπαμπάς μου, είναι ένας άνθρωπος που δεν πίνει, γυμνάζεται, δεν καπνίζει. Όλο αυτό βοήθησε πάρα πολύ.
Όταν μπήκα στη διαδικασία να δω το βίντεο, γιατί δεν το είχα δει, λέω “Χριστέ μου, τι έκανε;”. Ο άνθρωπος αυτός ζήτησε συγγνώμη από τον πατέρα μου, αλλά είναι σαν να έρχομαι εγώ, να σε δέρνω, και μετά να σου λέω συγγνώμη που σε έδειρα.
Έχουν παρθεί όλα τα νόμιμα μέτρα. Ο πατέρας μου εκείνη τη μέρα ερχόταν σε εμένα για να αλλάξουμε τα λάστιχά μου. Του έλεγα να μην έρθει μέσα στις γιορτές αλλά επέμενε γιατί έλεγε ότι είναι η ασφάλειά μου.
Όταν το έμαθα, οδηγούσα, ήμουν τρομαγμένη αλλά προσπαθούσα να είμαι συγκεντρωμένη στο δρόμο. Αυτό που με τρόμαξε ήταν ότι δε μου μίλησε, δεν τον άκουσα. Όταν με πήρε τηλέφωνο δε μου μίλησε εκείνος, μου μίλησε η γυναίκα του. Φοβήθηκα πάρα πολύ» είπε η Μαρίλια Μητρούση για το τροχαίο ατύχημα του πατέρα της.
Όσον αφορά τη προσωπική της ζωή, η Μαρίλια Μητρούση είπε: «Τα media με έχουν φέρει πολλές φορές σε αμήχανη θέση γιατί έχει αναφερθεί η προσωπική μου ζωή χωρίς εγώ να έχω δώσει το δικαίωμα.
Αναφέρομαι στον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν έχω προβάλει εγώ την προσωπική μου ζωή με τον “α” ή “β” τρόπο και επιλέγεις να με βάλεις σε μια διαδικασία να απαντήσω για κάτι που εγώ δε σου έχω πει ποτέ ότι θέλω να πω δημόσια. Αυτό είναι παραβατικό.
Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα το κινητό μου να είναι κόκκινο από ειδοποιήσεις και τηλέφωνα, όπως έγινε και τώρα με την υγεία του μπαμπά μου.
Δε συγκρίνεται όμως το ένα με το άλλο. Το ένα ήταν κάτι προσωπικό που εγώ δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω και δημοσιοποιήθηκε μόνο του και το άλλο είναι ένα θέμα υγείας για το οποίο κι εγώ απάντησα με πολύ μεγάλη ευγένεια».
govastileto.gr
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.11.2025 | 19:48
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές τους οι αγρότες: Πανελλαδική κινητοποίηση την Τρίτη για ΟΠΕΚΕΠΕ και ευλογιά - ΕΛΛΑΔΑ | 10.11.2025 | 19:45
Θλίψη στη Ροδόπη: Πέθανε 14χρονη μαθήτρια στο Γυμνάσιο Σαπών – Το «αντίο» των καθηγητών - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.11.2025 | 19:42
Λιβανός στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δέχθηκα λοιδορίες και απειλές λόγω των ελέγχων - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:22
Πρόταση γάμου από την Αγιά Λάρισας στους... “ουρανούς” της Καρδίτσας! (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:08
Τροχαίο με διπλό τραυματισμό στην Λάρισα – Μεταφέρθηκαν με τραύματα δύο άτομα - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:02
Θρήνος για τον θάνατο 18χρονης Λαρισαίας Φοιτήτριας – Την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα της - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.11.2025 | 17:46
«Συζητάμε μαζί του, θα προχωρήσει σύντομα στην ίδρυση κόμματος» λέει για Σαμαρά ο Μελετόπουλος της «Ομάδας των 91» - ΒΟΛΟΣ | 10.11.2025 | 17:23
Αγωνιστική εγρήγορση για το LNG στον Παγασητικό Κόλπο ζητά το ΚΚΕ
- ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 18:41
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από την ζωή 38χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 16:38
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Κλεονίκη Βαλσαμοπούλου σε ηλικία 59 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 10:33
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 15:38
Βανδαλισμός σε κατάστημα στη Λάρισα - Η ιδιοκτήτρια κάνει λόγο για στοχευμένη επίθεση (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 18:22
Κέλλας: Tο χρονοδιάγραμμα πληρωμών επιδοτήσεων, αποζημιώσεων- βασική, μέτρο 23, φυτικό κεφάλαιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 09:04
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:02
Θρήνος για τον θάνατο 18χρονης Λαρισαίας Φοιτήτριας – Την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα της - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 11:09
Βόλος: Πατέρας ο λιμενικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα– «Μην το πείτε στην οικογένειά μου»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed