ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δεν τελειώσαμε με τα χιόνια στη Θεσσαλία- Πως θα κινηθεί ο καιρός
Βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλία

Βροχερός θα είναι και την Πέμπτη (16.01.2025) ο καιρός καθώς θα σημειωθούν βροχές σε όλη την Ελλάδα και καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, θα σχηματιστούν σύννεφα και θα πέσουν βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Κυκλάδες.
Στις νότιες θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες που θα ξεκινήσουν να εξασθενούν από το απόγευμα.
Λίγα χιόνια θα πέσουν κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Στα βόρεια και θα κυμανθεί από -05 (μείον πέντε) έως 07 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά στα νησιά του Ιονίου και του βορειοανατολικού Αιγαίου από 07 έως 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και στα γύρω ορεινά – ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία – Θράκη
Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως τις πρωινές ώρες και στα ορεινά – ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Από νωρίς το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -05 (μείον 5) έως 04 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου – Ήπειρος – Δυτική Στερεά – Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και πρόσκαιρα και σε ημιορεινά της Ηπείρου. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -05 (μείον 5) έως 06 βαθμούς Κελσίου.
Ανατολική Στερεά – Εύβοια – Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες – Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Στα νότια από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλία
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στις Σποράδες τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 02 έως 08 βαθμούς Κελσίου και στις Σποράδες έως 12 βαθμούς.
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 24.01.2026 | 20:26
Δαναλάτος: Καταστροφική η Mercosur για τα θεσσαλικά αγροτικά προϊόντα- η Ιταλία πήρε γενναία ανταλλάγματα (video) - ΒΟΛΟΣ | 24.01.2026 | 20:04
Νέα υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο του «εναγκαλισμού» εξιχνιάστηκε στον Βόλο - ΛΑΡΙΣΑ | 24.01.2026 | 19:57
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τεμπών - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 24.01.2026 | 19:36
Α. Συρίγος: Σκληρές αλήθειες από Αμερικανό υπουργό στο Νταβός για το τέλος της Ευρώπης (video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.01.2026 | 19:08
Άριστη η κατάσταση του ορεινού οδικού δικτύου στη λίμνη Πλαστήρα μετά τις χιονοπτώσεις -όμορφες εικόνες - ΕΛΛΑΔΑ | 24.01.2026 | 18:58
Περιπέτεια για την Σία Κοσιώνη: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πνευμονία -Η κατάσταση της υγείας της - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.01.2026 | 18:43
Κυρανάκης για σιδηρόδρομο: Τα εργοτάξια στη Θεσσαλία βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη - ΛΑΡΙΣΑ | 24.01.2026 | 18:39
Κέλλας: Θεσμική τομή η νέα ΚΥΑ για τους βοσκότοπους
- ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.01.2026 | 14:43
Τακούδης: Νέες ασθενέστερες χιονοπτώσεις από Δευτερα στα δυτικά και νότια ορεινά της Θεσσαλίας - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 00:33
Λάρισα: Άντρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και έβριζε περαστικούς στο κέντρο της πόλης - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 10:06
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 10:58
Αποχωρούν με το κεφάλι ψηλά οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, μετά από 55 ημέρες παραμονής (ΦΩΤΟ+video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.01.2026 | 11:27
Πέταξαν απορρυπαντικό στο σιντριβάνι της Καρδίτσας! (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 14:27
Παπασταύρου: Η καρδιά της ενέργειας της Ευρώπης χτυπά στην Αμπελιά Φαρσάλων (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.01.2026 | 10:42
Καιρός - Μαρουσάκης: Ο χειμώνας επιστρέφει - Νέα 48ωρη κακοκαιρία, πότε ξεκινάει - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.01.2026 | 09:19
ΕΕΕΔΕΕ: Επικαιροποιημένα στοιχεία για την πορεία της ευλογιάς-472.928 θανατώσεις ζώων -2 νέα κρούσματα στην Καρδίτσα



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
