ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Αντζελίνα Τζολί: «Λατρεύω την Ελλάδα και τους Έλληνες» – Τι είπε για τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Αρχή με τη βιογραφία της Μαρίας Κάλλας

Η Αντζελίνα Τζολί ενσαρκώνει τη θρυλική Μαρία Κάλλας στη νέα ταινία του Πάμπλο Λαραΐν.
H Αντζελίνα Τζολί μίλησε για τον ρόλο της, ως Μαρία Κάλλας στην ταινία «Maria», μέρος της οποίας γυρίστηκε στην Ελλάδα, ενώ, αναφέρθηκε και στη σχέση με τους Έλληνες.
«Στην Ελλάδα, λατρεύω τους ανθρώπους. Αγαπώ τους Έλληνες. Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα. Ήμουν τόσο χαρούμενη που αρχίσαμε τα γυρίσματα στην Ελλάδα, γιατί νιώσαμε μεγάλη υποστήριξη και είχαμε υπέροχες συζητήσεις με ανθρώπους που γνώρισα».
Μιλώντας για τον ρόλο της, ως Μαρία Κάλλας, επεσήμανε: «Πώς να παίξεις την Μαρία Κάλλας εάν δεν συνδεθείς, δεν συναντήσεις και δεν μιλήσεις με Έλληνες; Τεχνικά, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να τραγουδήσεις και για εμένα, να ξεπεράσω τη νευρικότητα να τραγουδήσω μπροστά σε κόσμο».
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Αρχή με τη βιογραφία της Μαρίας Κάλλας
Τις ταινίες έναρξης και λήξης αποκάλυψε το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 10 Νοεμβρίου, με την πολυαναμενόμενη «Maria» του Πάμπλο Λαραΐν για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας με την Αντζελίνα Τζολί στον ομώνυμο ρόλο, να ανοίγει το Φεστιβάλ. Η ταινία λήξης της διοργάνωσης είναι το «The end» του Τζόσους Οπενχάιμερ, με την Τίλντα Σουίντον και τον Μάικλ Σάνον.
Η νέα ταινία του σπουδαίου χιλιανού σκηνοθέτη Πάμπλο Λαραΐν, θα σηματοδοτήσει την έναρξη του 65ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στο Ολύμπιον.
Στην ταινία «Maria», η βραβευμένη με Όσκαρ Αντζελίνα Τζολί είναι η Μαρία Κάλλας, η εμβληματικότερη ερμηνεύτρια του 20ού αιώνα. Η ταινία ακολουθεί την Ελληνίδα ντίβα την περίοδο που αποσύρεται στο Παρισι, ύστερα από μία λαμπερή και ταραχώδη ζωή. To «Maria» επαναπροσεγγίζει τη θρυλική σοπράνο στις τελευταίες ημέρες της, καθώς αναπολεί την ταυτότητα και τη ζωή της, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές της ξεχωριστής της προσωπικότητας.
- ΒΟΛΟΣ | 24.01.2026 | 20:04
Νέα υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο του «εναγκαλισμού» εξιχνιάστηκε στον Βόλο - ΛΑΡΙΣΑ | 24.01.2026 | 19:57
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Τεμπών - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 24.01.2026 | 19:36
Α. Συρίγος: Σκληρές αλήθειες από Αμερικανό υπουργό στο Νταβός για το τέλος της Ευρώπης (video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.01.2026 | 19:08
Άριστη η κατάσταση του ορεινού οδικού δικτύου στη λίμνη Πλαστήρα μετά τις χιονοπτώσεις -όμορφες εικόνες - ΕΛΛΑΔΑ | 24.01.2026 | 18:58
Περιπέτεια για την Σία Κοσιώνη: Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πνευμονία -Η κατάσταση της υγείας της - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.01.2026 | 18:43
Κυρανάκης για σιδηρόδρομο: Τα εργοτάξια στη Θεσσαλία βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη - ΛΑΡΙΣΑ | 24.01.2026 | 18:39
Κέλλας: Θεσμική τομή η νέα ΚΥΑ για τους βοσκότοπους - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 24.01.2026 | 18:37
Τσιαπλές: Η Θεσσαλία μένει απροστάτευτη
- ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 00:33
Λάρισα: Άντρας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και έβριζε περαστικούς στο κέντρο της πόλης - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 10:06
Πέντε Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 10:58
Αποχωρούν με το κεφάλι ψηλά οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, μετά από 55 ημέρες παραμονής (ΦΩΤΟ+video) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.01.2026 | 11:27
Πέταξαν απορρυπαντικό στο σιντριβάνι της Καρδίτσας! (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 23.01.2026 | 14:27
Παπασταύρου: Η καρδιά της ενέργειας της Ευρώπης χτυπά στην Αμπελιά Φαρσάλων (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.01.2026 | 10:42
Καιρός - Μαρουσάκης: Ο χειμώνας επιστρέφει - Νέα 48ωρη κακοκαιρία, πότε ξεκινάει - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 23.01.2026 | 09:19
ΕΕΕΔΕΕ: Επικαιροποιημένα στοιχεία για την πορεία της ευλογιάς-472.928 θανατώσεις ζώων -2 νέα κρούσματα στην Καρδίτσα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 23.01.2026 | 12:14
ΛΑΣ Θεσσαλίας: «Άκρως επικίνδυνη η οδός Βόλου- Λάρισας- Οι ανθρωποθυσίες θα συνεχιστούν ελλείψει έργων»



































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed
