ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Διέρρευσε η αιτία διαζυγίου: Αυτός είναι τελικά πραγματικός λόγος χωρισμού Μαρίας Κορινθίου και Γιάννη Αϊβάζη
people-social media

Η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 17 χρόνια γάμου μας σόκαρε όλους. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.
Οι πρόσφατες διακοπές τους σε διαφορετικούς προορισμούς ενίσχυσαν τις φήμες περί χωρισμού.
Η Μαρία Κορινθίου ταξίδεψε στο Κουφονήσι και σε ένα πνευματικό κέντρο στην Κέρκυρα, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε εννέα ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, παρακολουθώντας ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν τελικά από το ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου.
Παρά τον χωρισμό, η σχέση τους παραμένει σε καλό επίπεδο, και οι δύο ηθοποιοί σκοπεύουν να ταξιδέψουν σύντομα στην Κρήτη με την 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη, που αποτελεί πάντα προτεραιότητά τους.
Το ζευγάρι είχε αρκετούς μήνες να εμφανιστεί δημόσια μαζί, με την τελευταία κοινή τους εμφάνιση να καταγράφεται τον Ιανουάριο του 2024, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοκασαίος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο Κορινθίου – Αϊβάζη ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της κόπωσης ετών, ενώ δεν έλειψαν και οι παράλληλες σχέσεις που τόσο καλά έκρυβαν εδώ και καιρό.
Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει την πρώτη του δημοσίευση στα social media.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα του Σαββάτου, o Γιάννης Αϊβάζης επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ιστορία γεμάτη νόημα. Σε αυτήν, λοιπόν, έγραψε το… απόφθεγμα της ημέρας όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στο τέλος της.
«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστορία.
Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του ηθοποιού με την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Κορινθίου να κρατάει για την ώρα στάση σιγής.
Σύμφωνα με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, η σχέση Αιβαζη Κορινθιου παραμένει εξαιρετική και μάλιστα οι δυο τους σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη μαζί με την 16χρονη κόρη τους.
Πηγή: mantoles.net
- ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 15.11.2025 | 07:55
Έληξε την απεργία πείνας ο κτηνοτρόφος, θα συναντηθεί με τον Κέλλα -έρχεται πρόγραμμα ενισχυσης των πληγέντων; (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 15.11.2025 | 07:32
Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας: Όχι στα λουκέτα στα διαγνωστικά κέντρα , ναι στη δημόσια υγεία - ΒΟΛΟΣ | 15.11.2025 | 07:07
Θλίψη στον Βόλο: Εφυγε από τη ζωή ο Τάκης (Δημήτρης) Ιωαννίδης – Αφησε εποχή στον χώρο της εστίασης - ΛΑΡΙΣΑ | 15.11.2025 | 07:02
Τέμπη: Δέκα οικογένειες θυμάτων επιθυμούν εκταφή - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 15.11.2025 | 06:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη φυλακή ένας ακόμη κατηγορούμενος για παράνομες επιδοτήσεις -Στις 14 οι προφυλακίσεις - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 22:42
Στη Λάρισα χτυπά η καρδιά της νέας γενιάς – Πανελλήνια συνάντηση Δημοτικών Συμβουλίων Νεολαίας - ΒΟΛΟΣ | 14.11.2025 | 22:38
Βόλος: Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Χτύπησε τη μητέρα της για ακαθάριστο υπόγειο - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 22:34
Πανθεσσαλική σύσκεψη στα Φάρσαλα την ερχόμενη Τρίτη – Οι αγρότες αποφασίζουν για “έξοδο” στα μπλόκα
- ΤΡΙΚΑΛΑ | 14.11.2025 | 14:36
Τρίκαλα: Οδηγός νταλίκας μπερδεύτηκε με το GPS και εγκλωβίστηκε σε χωματόδρομο – Δείτε φωτογραφίες - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 07:34
Λάρισα: Ντοκουμέντο από την τραγωδία σε φούρνο - Εδώ πιάστηκε το φουλάρι της 49χρονης - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 13:29
Δαμάσι Τυρνάβου: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στην 49χρονη που σκοτώθηκε στον φούρνο (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 08:19
Σε πένθος το Δαμάσι: σήμερα το τελευταίο “αντίο” στην 49χρονη που πνίγηκε από το ίδιο της το φουλάρι μέσα στο φούρνο - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 08:11
Λάρισα: Σε απεργία πείνας κτηνοτρόφος έξω από το γραφείο του Χρήστου Κέλλα-– «Είμαστε άνεργοι, μας θανάτωσαν τα ζώα» - ΛΑΡΙΣΑ | 14.11.2025 | 10:04
Κηδεύεται σήμερα η Βασιλική Τζιούφα – «Έφυγε» σε ηλικία 58 ετών-θλίψη στον Αμπελώνα - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 14.11.2025 | 12:44
Δυναμικό συλλαλητήριο αγροτών στην Αγιά Λάρισας – Ζητούν ενισχύσεις – καταβολή αποζημιώσεων (ΦΩΤΟ) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 14.11.2025 | 07:59
Βρυξέλλες- αποστολή: στην καρδιά του Κέντρου Πολιτικής Προστασίας της Ευρώπης- το...«άγρυπνο μάτι» του Copernicus (ΦΩΤΟ)






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed