ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άγρια σεξιστική επίθεση Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα - «Να πας να κάνεις καμιά δουλειά και να το βουλώσετε!»
Φραστική επίθεση στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Φραστική επίθεση στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε εκπομπή στο Attica TV το βράδυ της Δευτέρας (15.7.24).
Ο Παύλος Πολάκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι. Είχε προηγηθεί παρέμβαση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος μετά την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Παναγιωτόπουλου για «κόψιμο» στην πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ με απόφαση της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας, έκανε λόγο για ντροπή και αποκάλεσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ψεύτη που παίζει με τον πόνο των ανθρώπων».
Μετά την παρέμβαση Γεωργιάδη ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να βγει στον αέρα της εκπομπής για να απαντήσει. Αφού επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας, εξαπέλυσε επίθεση και στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής και η οποία τον ρωτούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία που έκανε.
«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε», φώναζε σε έξαλλη κατάσταση ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.
«Να σας πω κύριε Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.
Με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει στο ίδιο ύφος. «Να κόψετε αυτόν τον ακροδεξιό κατήφορο και να το βουλώσετε επιτέλους! Άντε μπράβο! Να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει!».
Στην επαναλαμβάνομενη ερώτηση της γραμματέως της ΝΔ πού υπάρχει αυτή η εγκύκλιος που επικαλείται ο κ. Πολάκης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας απαντούσε ότι «είναι μια γελοιότητα αυτό που ρωτάει η κ. Συρεγγέλα».
Πηγή: newsit.gr
- ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.10.2025 | 16:39
Αρχές Νοεμβρίου δημόσια όλο το σχέδιο μεταφοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 29.10.2025 | 16:31
Κέλλας: Δεν υπάρχει εγκεκριμένο εμβόλιο για την ευλογιά – Τον Νοέμβριο οι πληρωμές σε αγρότες, αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα - ΛΑΡΙΣΑ | 29.10.2025 | 15:32
Vintage παζάρι «Παλιά κι Αγαπημένα» από τον Σύλλογο Αυτισμού Λάρισας(ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 29.10.2025 | 15:30
Το Daikin On Tour σταθμεύει στην κεντρική πλατεία της Λάρισας (ΦΩΤΟ) - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 29.10.2025 | 13:56
Αναστάτωση με χρηματαποστολή έξω από την Εθνική Τράπεζα στην Καρδίτσα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ) - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 29.10.2025 | 12:58
Νέα ένταση στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Την άμεση κλήτευση «Φραπέ» - Σεμερτζίδου ζητά η αντιπολίτευση - ΔΙΕΘΝΗ | 29.10.2025 | 12:29
«Κερκόπορτα» τα Eurofighter για να «τρυπώσει» η Τουρκία στο πρόγραμμα SAFE - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 29.10.2025 | 10:01
Απογοήτευση στον κάμπο: Δεν κάνουν παραγγελίες για λίπασμα για τις χειμερινες σπορές (video)
- ΛΑΡΙΣΑ | 28.10.2025 | 08:26
Θλίψη στη Λάρισα για τον θάνατο 51χρονης μητέρας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 28.10.2025 | 19:31
Θλίψη στην Καρδίτσα: έφυγε από τη ζωή η Αθηνά (Νανά) Στρογγύλη - ΒΟΛΟΣ | 29.10.2025 | 09:39
Θλίψη στον Βόλο – Νεκρός 54χρονος - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 28.10.2025 | 19:35
Η αυταπάρνηση των γιατρών του νοσοκομείου της Καρδίτσας που έσωσαν βρέφος 15 μηνών με τα εγκαύματα από καυτό λάδι - ΛΑΡΙΣΑ | 28.10.2025 | 09:13
Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ | 29.10.2025 | 09:54
Το σπάνιο μονόλεπτο που μπορεί να πουληθεί έως 50.000 ευρώ - ΛΑΡΙΣΑ | 28.10.2025 | 12:01
Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση της Λάρισας (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 28.10.2025 | 13:03
Άψογοι σχηματισμοί, λεβεντιά, παράστημα και σθένος στη στρατιωτική παρέλαση στη Λάρισα (ΦΩΤΟ+video)






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed