ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Ο Μπεν Άφλεκ ζητά από την Τζένιφερ Λόπεζ να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους
Fizz

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003.
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ μιλούν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πριν από 20 χρόνια στο νέο ντοκιμαντέρ της Λατίνας τραγουδίστριας.
Η λαμπερή τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός δεν δίστασαν να συζητήσουν ανοιχτά για τον χωρισμό τους πίσω στο 2003 στο νέο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told».
Νομίζω ότι ήμουν θυμωμένη μαζί σου για πολύ καιρό
Το νέο ντοκιμαντέρ, που κάνει πρεμιέρα στις 27 Φεβρουαρίου στο Prime Video, περιλαμβάνει μια συνομιλία ανάμεσα στο ζευγάρι όπου ο Μπεν Άφλεκ ρωτά την Τζένιφερ Λόπεζ αν μπόρεσε να τον συγχωρήσει για τον χωρισμό τους πριν από δύο δεκαετίες.
«Νομίζω ότι ήμουν θυμωμένη μαζί σου για πολύ καιρό» απαντά στον σύζυγό της η Τζένιφερ Λόπεζ. «Αλλά αυτή η απογοήτευση μας οδήγησε και τους δύο σε μια πορεία να καταλάβουμε ότι είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Νομίζω ότι σε συγχώρησα στη διαδρομή. Νομίζω ότι πρέπει να συγχωρήσω τον εαυτό μου για κάποια πράγματα» υπογραμμίζει η Τζένιφερ Λόπεζ.
Η ακύρωση του γάμου
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ακύρωσαν τον γάμο τους λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία στον Σεπτέμβριο του 2003.
Χώρισαν επίσημα τον Ιανουάριο του 2004, παντρεύτηκαν άλλους συντρόφους και έκαναν παιδιά. Το ζευγάρι τελικά επανασυνδέθηκε το 2021 και παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά.
Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει πως ακύρωσαν τον γάμο τους το 2003 γιατί απλώς κατέρρευσαν από την πίεση. «Όλα αυτά τα χρόνια μου ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν ένιωθα απλώς ότι έχασα την αγάπη της ζωής μου, ένιωθα ότι έχασα τον καλύτερο φίλο που είχα ποτέ. Και δεν μπορούσα να μιλήσω για τόσα χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι», υπογραμμίζει η λαμπερή τραγουδίστρια.
Στον χωρισμό τους αναφέρθηκε και ο Μπεν Άλφεκ. «Όταν χωρίσαμε, ο καταλύτης για αυτό ήταν ο τεράστιος έλεγχος γύρω από την ιδιωτική μας ζωή» σημειώνει ο λαμπερός ηθποιός, ο οποίος επέστρεψε στη σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Γκάρνερ.
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 10.11.2025 | 20:04
Κλιματική αλλαγή: Η Τεχνητή Νοημοσύνη χρειάζεται καθημερινά όση ενέργεια καταναλώνουν 1,5 εκατ. νοικοκυριά - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.11.2025 | 19:48
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές τους οι αγρότες: Πανελλαδική κινητοποίηση την Τρίτη για ΟΠΕΚΕΠΕ και ευλογιά - ΕΛΛΑΔΑ | 10.11.2025 | 19:45
Θλίψη στη Ροδόπη: Πέθανε 14χρονη μαθήτρια στο Γυμνάσιο Σαπών – Το «αντίο» των καθηγητών - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 10.11.2025 | 19:42
Λιβανός στην εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δέχθηκα λοιδορίες και απειλές λόγω των ελέγχων - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:22
Πρόταση γάμου από την Αγιά Λάρισας στους... “ουρανούς” της Καρδίτσας! (ΦΩΤΟ) - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:08
Τροχαίο με διπλό τραυματισμό στην Λάρισα – Μεταφέρθηκαν με τραύματα δύο άτομα - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:02
Θρήνος για τον θάνατο 18χρονης Λαρισαίας Φοιτήτριας – Την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα της - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 10.11.2025 | 17:46
«Συζητάμε μαζί του, θα προχωρήσει σύντομα στην ίδρυση κόμματος» λέει για Σαμαρά ο Μελετόπουλος της «Ομάδας των 91»
- ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 18:41
Θλίψη στον Βόλο: Έφυγε από την ζωή 38χρονος - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 16:38
Θλίψη στη Λάρισα: «Έφυγε» από τη ζωή η Κλεονίκη Βαλσαμοπούλου σε ηλικία 59 ετών - ΛΑΡΙΣΑ | 09.11.2025 | 10:33
Τρεις Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 15:38
Βανδαλισμός σε κατάστημα στη Λάρισα - Η ιδιοκτήτρια κάνει λόγο για στοχευμένη επίθεση (ΦΩΤΟ) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 09.11.2025 | 18:22
Κέλλας: Tο χρονοδιάγραμμα πληρωμών επιδοτήσεων, αποζημιώσεων- βασική, μέτρο 23, φυτικό κεφάλαιο μέχρι τέλη Νοεμβρίου - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 09:04
Τρεις Λαρισαίοι έφυγαν από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 10.11.2025 | 18:02
Θρήνος για τον θάνατο 18χρονης Λαρισαίας Φοιτήτριας – Την βρήκαν νεκρή στο διαμέρισμα της - ΒΟΛΟΣ | 09.11.2025 | 11:09
Βόλος: Πατέρας ο λιμενικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικα– «Μην το πείτε στην οικογένειά μου»






































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed