ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τακτοποιήθηκε το ban στη FIFA και συνεχίζει απτόητη η ΑΣΑ
Ξεπέρασαν το πρόβλημα οι «κιτρινόμαυροι» που μπήκαν με επική νίκη στο πρωτάθλημα!

Σε αγώνα δρόμου επιδόθηκαν σήμερα το πρωί οι άνθρωποι της Αναγέννησης με τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Μπέζα ν’ αναχωρεί για την Αθήνα για να τακτοποιηθούν όλα όσα αφορούσαν στο ban της FIFA με τον Βουκομάνοβιτς και η ομάδα να συνεχίζει κανονικά χωρίς προβλήματα!
Τελικά, όλα πήγαν κατευχήν με την διοίκηση της ΠΑΕ να κάνει άλλη μία οικονομική υπέρβαση και να διευθετεί την υπόθεση που αναστάτωσε τις τελευταίες ημέρες τον οργανισμό της ομάδας, αλλά έδωσε και “τροφή” σε διάφορους να γράφουν και να λένε ό,τι τους κατέβει!
Ήδη, έχει κατατεθεί το ποσό που προβλέπονταν από την ρύθμιση με τη FIFA, τακτοποιήθηκαν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες στην ΕΠΟ και είναι θέμα ωρών πλέον να ενεργοποιηθούν και τα υπόλοιπα δελτία από τα συμβόλαια της ομάδας που ούτως ή άλλως ήταν κατατεθειμένα από την περασμένη εβδομάδα (με πληρωμένα όλα τα παράβολα) στην Ομοσπονδία.
Να προλάβει δηλαδή η ομάδα και τον μεθαυριανό αγώνα με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη για το Κύπελλο Ελλάδος.
Το σημαντικότερο, λοιπόν, είναι πως η Αναγέννηση συνεχίζει απτόητη την πορεία της στο πρωτάθλημα της super league 2, αφού έκανε και μία συγκλονιστική νίκη στην πρεμιέρα σ’ έναν αγώνα “ειδικών συνθηκών” κόντρα στην ΑΕΚ “Β”.
Το μήνυμα που προκύπτει απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι ότι μέσα σε χαοτικές συνθήκες που δημιούργησε το τελευταίο χτύπημα της θεομηνίας στην περιοχή, υπάρχουν άνθρωποι που παρά τις ζημιές που υπέστησαν και την συνεχιζόμενη οικονομική ενίσχυση στο σύλλογο, εξακολουθούν να τον κρατάνε όρθιο και ανταγωνιστικό.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να στηριχθούν όπως αρμόζει και με το παραπάνω από όλους όσοι έχουν θέσεις ευθύνης στην περιοχή και από τον απλό κόσμο.
Το πόσο σημαντικό είναι η Αναγέννηση ως αθλητική πρέσβειρα της Καρδίτσας να είναι στο προσκήνιο και να διεκδικεί όλο και μεγαλύτερους στόχους, για τον κόσμο της περιοχής μας φάνηκε σε μεγαλοπρέπεια το απόγευμα της Κυριακής που καταγράφηκε ήδη στα ξεχωριστά της πολύχρονης ιστορίας της.
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 25.04.2026 | 12:26
Στο Μαξίμου Μητσοτάκης – Μακρόν, ανανεώνουν την αμυντική συνεργασία – Όσα έγιναν κατά την επιθεώρηση στη φρεγάτα «Κίμων» - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 25.04.2026 | 12:20
Πόσο εκτεθειμένοι είμαστε 60 χρόνια μετά από τις επιπτώσεις του Τσέρνομπιλ στη Θεσσαλία - ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 11:31
Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train – Με λεωφορεία οι επιβάτες για Λάρισα - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 25.04.2026 | 11:26
Προσπάθεια εξαπάτησης επαγγελματιών στην Καρδίτσα με το πρόσχημα σχολικής εκδρομής - ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 11:23
Κόκκαλης: Παραδοχή αποτυχίας της κυβέρνησης οι νέες ρυθμίσεις για το υπαίθριο εμπόριο - ΛΑΡΙΣΑ | 25.04.2026 | 11:19
Σεμινάριο Οικονομικού Επιμελητηρίου : «Φορολογία Εισοδήματος Νομικών Προσώπων» στη Λάρισα - ΤΡΙΚΑΛΑ | 25.04.2026 | 11:11
Τρίκαλα: Σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα στην οδό Πύλης - ΕΛΛΑΔΑ | 25.04.2026 | 11:03
Εύβοια: Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο - H μοτοσικλέτα του συγκρούσθηκε με ασθενοφόρο
- ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 12:02
Σοκ στη Λάρισα: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές μέσα στο διαμέρισμά τους (ΦΩΤΟ+video) - ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 08:27
Οκτώ Λαρισαίοι «έφυγαν» από τη ζωή - ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 18:10
Τέμπη: Φωτογραφία-ντοκουμέντο δείχνει «μεταβολή της κατάστασης των πειστηρίων» - ΛΑΡΙΣΑ | 24.04.2026 | 08:43
Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε χθες το απόγευμα χωριό της Ελασσόνας - ΚΑΡΔΙΤΣΑ | 24.04.2026 | 11:09
Τσερνόμπιλ, 40 χρόνια μετά: H Καρδίτσα, η Νάουσα και η Αθήνα στις περιοχές που επηρεάστηκαν από το ραδιενεργό νέφος - ΤΡΙΚΑΛΑ | 24.04.2026 | 09:00
«Βιολάντα»: «Μπλόκο» από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο αίτημα επαναλειτουργίας του δεύτερου εργοστασίου - ΕΛΛΑΔΑ | 24.04.2026 | 12:09
Τέμπη – Δίκη για τη σύμβαση 717: Nα παύσει η ποινική δίωξη λόγω θανάτου του κατηγορουμένου ζήτησε ο πάρεδρος - ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 24.04.2026 | 10:56
Το δείπνο για τον Μακρόν στο Προεδρικό: Ποιοι πολιτικοί, επιχειρηματίες και προσωπικότητες του πολιτισμού θα δώσουν το παρών









































Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed