ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ
Κάτια Δανδουλάκη: «Αυτό σε εμένα ποτέ ξανά» – Χαμός με την ηθοποιό στον αέρα της ΕΡΤ
TV

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Κάτια Δανδουλάκη.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για το #metoo και τη στάση που κράτησε η ίδια στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.
Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για το #metoo και τον Φιλιππίδη
«Η ιστορία είναι κύκλοι. Πιστεύω ότι έγινε μία κάθαρση σε μεγάλο βαθμό. Αισθάνθηκαν και τα θύματα τουλάχιστον κάποια δικαίωση μέσα στην ψυχή τους. Εύχομαι αυτό να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά αν πάμε πίσω στην Ιστορία και δούμε τα πράγματα, βλέπετε ότι αυτά έρχονται και ξανάρχονται μετά από χρόνια» δηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη.
Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση που πήρε να απομακρύνει τον Πέτρο Φιλιππίδη από τη θεατρική παράσταση, υπερασπιζόμενη τη Λένα Δροσάκη, η Κάτια Δανδουλάκη απάντησε: «Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι με κουράγιο. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Δεν ήταν κάτι ηρωικό, ήταν θέμα χαρακτήρα. Η ψυχή μου ούρλιαζε. Όταν μου πιέσεις την ελευθερία ή βλέπω ότι πιέζεται η ελευθερία του άλλου, υποφέρω. Δεν αντέχω τον φόβο, δεν φοβάμαι κανέναν. Η μεγαλύτερη ελευθερία είναι να μη φοβάσαι».
«Από μικρή το είχα αυτό. Και καμιά φορά στο επάγγελμα μου λένε: Κάτια, επειδή έχεις τώρα τη δύναμη το κάνεις. Λέω: μη σας ξανακούσω να το λέτε αυτό. Πολύ μικρή, είχα κάνει ελάχιστα πράγματα και είχα κρατήσει την ίδια στάση. Άφησα το γύρισμα και είπα: αυτό σε εμένα ξανά ποτέ. Θυμάμαι η Ελβίρα Ράλλη μου λέει: μπράβο, παιδί μου, κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα» περιέγραψε στη συνέχεια η Κάτια Δανδουλάκη.
«Λεκτική ήταν η κακοποίηση. Γιατί το παραπέρα δεν υπήρχε περίπτωση. Θα είχα εκραγεί και θα τον είχα πετάξει στον αέρα. Ήμουν 19-20 χρονών. Είναι σαν αντανακλαστικό, δεν είναι δύναμη. Είπα: εγώ δεν θα ξανάρθω εδώ. Είχα τόσο καθαρό το παρελθόν μου. Παρακάλεσα μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα… τέρμα. Γι’ αυτό λέω ότι κανένας δεν μπορεί να με ακυρώσει. Η ζωή μου δεν ακυρώνεται» συμπληρώνει η Κάτια Δανδουλάκη.
Πηγή: in.gr
- ΕΛΛΑΔΑ | 01.01.2026 | 01:26
Η Ελλάδα υποδέχτηκε το 2026 με εκδηλώσεις από άκρη σε άκρη της χώρας -live από το Σύνταγμα - ΛΑΡΙΣΑ | 01.01.2026 | 01:18
Λαμπερή υποδοχή για το 2026 από τον Δήμο Λαρισαίων με πυροτεχνηματα και συναυλία του Δώρου Δημοσθένους (ΦΩΤΟ+video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 21:54
Η έκπληξη του Δημ. Κουρέτα στους εργαζόμενους της Περιφέρειας (video) - ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 21:39
Το 2026 να κατανοήσουμε ότι η δημοκρατία δεν είναι χόμπι αλλά... πρωταθλητισμός - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 21:14
Το μήνυμα του Δημήτρη Κουρέτα για το 2025 που μας αποχαιρετά: Η Θεσσαλία δεν λύγισε. Η Θεσσαλία ξαναχτίζεται - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 20:12
Τακούδης: Στην κατάψυξη με μείον 4 βαθμούς αύριο και μεθαύριο η Λάρισα- χωρίς χιόνια τα πεδινά (video) - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 19:55
Κάλαντα και ευχές για την νέα χρονιά στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα - ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 19:49
Δήμος Λαρισαίων: Παιδικά χαμόγελα και ευχές για το νέο έτος στη γιορτή της ΔΕΥΑΛ
- ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 08:59
Πέντε Λαρισαίοι εφυγαν από τη ζωή - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 07:38
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πολικό ψύχος-εξπρές -Καρδίτσα ,Τρίκαλα με χιόνια - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 10:47
Με πληρωμές σε αγροτικό πετρέλαιο και υπόλοιπα Μέτρου 23 ανά 15ήμερο μπαίνει το 2026 - ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 09:55
Χιονόνερο με αραιές νιφάδες στη Λάρισα- πολικές θερμοκρασίες- χιονίζει στα ορεινά - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 09:42
Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη Λάρισα και τη Θεσσαλία το 2025 (video) - ΑΓΡΟΤΙΚΑ | 31.12.2025 | 07:50
Κυριακή η σύσκεψη μπλόκων στα Μάλγαρα, κάλεσμα στην κυβέρνηση να εξειδικεύσει άμεσα τα μέτρα στήριξης - ΘΕΣΣΑΛΙΑ | 31.12.2025 | 20:12
Τακούδης: Στην κατάψυξη με μείον 4 βαθμούς αύριο και μεθαύριο η Λάρισα- χωρίς χιόνια τα πεδινά (video) - ΛΑΡΙΣΑ | 31.12.2025 | 11:04
Δ. Λαρισαίων: Παραμονή πρωτοχρονιάς με συναυλία του Δώρου Δημοσθένους στην κεντρική πλατεία
























![The Voice: Ο Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού [βίντεο]](include/docs/00500184919_a11.webp)

















Facebook
Twitter
Youtube
RSS Feed